Дъщерята на Милен Цветков се прибра у нас за погребението му

Уби го човек, за когото правилата не важат, тъжи Генка Шикерова
22 апр 2020 19:20, Красимир Ангелов
170

Дъщерята и първата съпруга на Милен Цветков се прибраха от Нидерландия в България със съдействието на правителството, за да присъстват на погребението му.

На летището в София те са били посрещнати от екипи на ВМА, които са им направили тестове за коронавирус. Вече са събрани и над 130 хиляди лева от кампания в подкрепа на двете деца на водещия.

А предаването "Алтернатива" по ТиВи 1, в което Цветков за последно беше водещ, беше излъчено в негова памет.

"Последната ни обща радост беше, че отново имаме журналистически карти. За първи път от много време. Милен каза, че може да идем на брифинга в МС. Планирахме да е тази седмица. Щяхме да сме заедно там и да мълчим. Така си ги представяше нещата Милен. С доза провокация и с чувство за хумор", казва колежката на Милен Цветков Генка Шикерова в началото на предаването.

И допълва, че Цветков е спазвал правилата дори и тези, които не е харесвал.

"Остана в София, съобрази се с карантината по Великден и спря на червен светофар. Уби го човек, за когото правилата не важат. Смъртта дойде от продукт на системата, която Милен критикуваше", казва още тя.

Вижте повече в репортажа на Даяна Георгиева и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
3
 
4
 
! Отговори
@ преди 4 години
До Анонимен 66Ти явно помниш маниера (и то един определен, той имаше много различни за различните събеседници), а не същността на работата му. Шоуто си е шоу, въпросите са си въпроси. Милен беше голям професионалист. Един от малкото къдърни журналсити в България.
66
1
 
1
 
! Отговори
@ преди 4 години
До Анонимен 64Обзалагам се, че 26 е имал предвид точно Свободата, а не Свободнията/Слободията. Все пак той се обръща към някоя, която ясно посочва Милен като жертва на системата, а системата е СИМВОЛА на слободията на мафията.
65
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 61Мамункеее...включих Слави, защото ха сети се защо напусна телевизията на Тиквата Босфор тв? Именно заради свободата на словото, където там последно време я нямаше и си направи собствена телевизия, където да може той и хората му да казват без ограничения и цензуриране, каквото мислят за властта- както самият Милен Цветков го правеше до последно.Но нали ти казах , че си прооост, как да ме разбереш?!Не случайно си си избрал такъв ник- отива ти на умствения капацитет!
64
0
 
1
 
! Отговори
анализатор преди 4 години
До Анонимен 59оли -гоф-рените не те разбраха...Критикуваш онзи с "Аман .....", просто казваш, че опищяхме всичко,докато НИ чуят.Ама много индивиди не усещат подтекста....
63
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аман с Милен Цветков!Втори път.Помня го, когато в ефир разговаряше със зрители. Шоу , зрелище, атракция с минимални средства - заплатата на клоуна. После сурия други се усетиха, че могат да запълват скъпо телевизионно време с клюкарски тон и разговори. ...
62
4
 
1
 
! Отговори
МайМуната преди 4 години
Ти защо си толкова сигурен, че сайтът не е мой? :) И че няма да те "банна" по един или друг начин. Май жена ти скоро не ти е обръщала внимание, а? :) Нещо изнервено звучиш, заяждаш се с непознати потребители по форумите... :) Лексотанче нещо, ракийка не ти ли се намира, маймункеееее...
61
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 26. Тук свободата се разбира като свободния. Свободния имате , но нямате акъл и достойнство за свободата. Дори не разбирате каква е разликата.
60
2
 
3
 
! Отговори
вчера преди 4 години
Генка Шикерова НАПРАВИ добро предаване - плаках даже....
59
1
 
2
 
! Отговори
@ преди 4 години
До Анонимен 57"проблема тук са наркотиците и допускането им като част от правата на човека"Не мисля, че това е проблема. Поне на мен не ми е известно откритите с теста наркотици да са станали част от "правата на човека". Даже лексотана не се продава свободно.
58
1
 
3
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 4 години
До 54До 54Oлигофрено, темата беше за Милен. Ти включи и Слави, обясних ти разликата! А теб не ти изнесе, и ми включваш тикви и други проблеми. Пак ти казвам, нема ти се обяснявам цела нощ, не сме си любовници
57
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не защитавам никого, но много ми се иска хората, които така яростно критикуват карантината и противоепидемичните мерки да застанат начело на държавата само за три дни, да видим какво ще сътворят. 100 процента ще се измъкнат с извинението "Аз от това не разбирам." Ами, като не разбираш, защо критикуваш?
56
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен ...................."Аман с Милен Цветков!"ЗНАЧИ СИ СВЪРШИХМЕ ДОСТОЙНО ДЕЛОТО, А?!
55
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има и дете на 8 години.
54
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аман с Милен Цветков! Вместо да отворят разговор за наркотиците, всички медии си намериха повод да си придават важност. Има стотици хора в страната, които са имали по-значим принос за обществото и си отиват по пътя, без сурия ***.Не се извиняван за стила! Проблемът тук са наркотиците и допускането им като част от "правата на човека".
53
4
 
8
 
! Отговори
стар пожарникар преди 4 години
Зада си истински българин, не е достатъчно да кажеш, "ти кв***тъ е б0клук. Трябва да допулниш и, че рус0 филите също са б0кл оци
52
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бащата е един - горкото момиче!!!
51
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 50 Мамункеее, ако е твой сайта да ми кажеш да бЕгам, а даже имаш правото и да ме ***. Само, че ти си една мaлoумнa мишка и обикновен потребител, а аз ще бЕгам от тук когато си искам, мършичке! Ясно?
50
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
:(
49
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
GG, Съжаленията ти ги насочи към някой друг! Иначе к'во било ?....Да мразя???Кого да мразя? Тиквата е бoклуk- това е констатация, а не омраза!Прави разлика между двете понятия, синко!
48
0
 
2
 
! Отговори
GG преди 4 години
До 46Жалко за теб :( съжалявам те наистина. Дано ти потръгнат нещата. Не всичко е омраза