Кокаин, оръжие и "Моята борба" на Хитлер открити у биячите на Слави Ангелов

Иззети са и множество натривки и биологичен материал
Обновена: 24 апр 2020 17:08 | 24 апр 2020 15:11, Нели Христова
116
Кокаин, оръжие и "Моята борба" на Хитлер открити у биячите на Слави Ангелов
Снимка: YouTube

Пари, бухалки и "Моята борба" на Адолф Хитлер - това са само част от нещата, които полицията открива при обиска на имотите, свързани с престъпната група, отговорна за побоя над журналиста Слави Ангелов.

Още по темата
При извършени обиски, претърсвания и изземвания от обитаваните от обвиняемите жилища и управляваните от тях автомобили, са намерени и иззети множество вещи и предмети, имащи отношение към настоящото наказателно производство – телефони, сим карти, флашки, компютри, дрехи, обувки, чукове, бухалки, електрошокови и телескопични палки, белезници, военни димки, големи парични суми, знаме със свастика, книгата на Адолф Хитлер "Моята борба", както и наркотични вещества – кокаин.

При извършен оглед на автомобил са иззети множество натривки и биологичен материал, за които са назначени ДНК експертизи.

Специализираната прокуратура привлече три лица – Г.А., Н.А. и Б.М, като обвиняеми във връзка с нанесения побой на 17 март 2020 г. на журналиста Слави Ангелов. Тримата са обвинени за участие в престъпно сдружение, причиняване на средна телесна повреда и държане на наркотични вещества.

На 25 април по отношение на тримата обвиняеми предстои да бъде внесено искане в Специализирания наказателен съд за налагане на най-тежките мерки за неотклонение "задържане под стража".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
2
 
3
 
! Отговори
СС преди 4 години
И.зверги! :(
106
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пълна измислица на престъпният антибългарски геноциден режим контролиран от антибългари. Никой не го е пребил "журналиста".Веднага да бъдат освобедени всички български патриоти!А пък всички свързани с антибългарският хелзински комитет в затвора!
105
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До xaxsasТук това не е актуално. По-важно е да ти пробутат вероучението като задължителен предмет... Нашите попове така и не се научиха как се прави неделно училище.
104
0
 
8
 
! Отговори
Отиваш преди 4 години
Отиваш в оръжейния и за 100лв. Си взимаш палки, боксове, ножове, спрейове, бухалки ит.н. Отиваш в книжарницата и си купуваш "Моята борба". Дотук няма нищо незаконно. Но за наркотиците и за това че са група ще ядат дървото. Такива ****ци тровят лапетиите и им промиват мозъците. Пълно е с 13-годишни хулиганчета навсякъде из София. Децата са най-важния ресурс на едно общество.
103
0
 
6
 
! Отговори
що ривете журналисти преди 4 години
Като нападат невинни хора всеки ден и стари хора по селата само ги споменете с два реда...Къде бяхте тогава ..Къде бяхте и като убийците на пътя ги пускат с условни присъди. ....мълчехте ,нали? и си гледахте рахата. То при вас няма да дойде...
102
1
 
9
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Ако бяха намерили някой от томовете на Ленин и знаме с петолъчка, сърп и чук и името на официално обявената за престъпна БКП, тогава какво?
101
1
 
5
 
! Отговори
xaxsas преди 4 години
Тези няма да ги оправи законът, а израстването на народа и ценностната му система. В САЩ когато бях ученик имаше часове наречени Drug Abuse Resistance Education (D.A.R.E.) и още от 2 клас ни се говореше и разказваше за какво точно става дума. Докато българинът се преструва че проблем няма и че е в чуждият двор такива биячи и глупци ще се множат безнаказано и ще се опитват да поробват бъдещите поколения. 14-18 годишните са най-уязвими, защото родителите им не са виждали такова нещо преди 30г.
100
0
 
7
 
! Отговори
xaxsas преди 4 години
Продават наркотици, дрогират момичета и момчета промиват им мозъците със скъпи коли и пари и всяка втора в Планета и Какао Бийч е надрусана и *** за дрога. Децата са най-уязвими защото родителите се преструват че тези не съществуват, а те са на всяка втора улица и зарибяват дилърите си още от 14-15 годишна възраст по училищата. Всеки родител трябва да е наясно, че трябва да говори на децата си за тази *** още от гимназията, за да не ги изпуснат да станат такива.
99
0
 
4
 
! Отговори
xaxsas преди 4 години
До Анонимен 102 - Ти на държавата не разчитай, тези на ръководните постове са ***. Важно е всеки в София да разказва на децата си колко долна прослойка са тези педофили. Играят си с мозъците на беззащитни деца. Тези на картинката са резултат от десителетие наркомания и промиване на мозъци. Те са също толкова промити колкото и децата които поробват. Лично познавам такива които ти обещават гръб стига да продаваш бело за тях. Правят го в много нощни клубове. От Планета до Какао Бийч.
98
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не защитавам тези престъпници голяма е вероятността да са извършителите щото полицаите много добре знаят кой извършва такива поръчки но все пак става въпрос за София тук живеят много хора и много хора извършват всякакви поръчки.Това обвинение в нормална държава няма как да издържи. Няма свидетели няма доказателства няма самопризнания. Как могат да осъдят човек без доказателства това в бяла държава е невъзможно,че у дома са имали минимално количество наркотици са собствена нужда и книга за хитлер
97
0
 
4
 
! Отговори
МНОГО ДОБРЕ ЗНАМ ! преди 4 години
Двамата ще бъдат оправдани , третия с глоба за държавата , не за пребития и осакатения журналист .Той като започне да съди нищо няма да получи . За да разберете защо хората живи се дерат да се изучат да станат прависти . Голям келепир носи !
96
1
 
2
 
! Отговори
... преди 4 години
Иначе снощи, бате слънце каза - Правиме конюшни и търсим коне, да се джуркат.Това е на мутренски диалект, както искате - така го разбирайте.
95
1
 
3
 
! Отговори
... преди 4 години
Значи... дошъл ред на журналисти да се трепят. Наред.Вчера казаха че с аги хванали и задържали, днес казват че били в Германия и ги нямало.Май неудобни хора хванаха и веднага ги пуснах, за да отидат по Европата.То така и с убийството (щото си е брутално убийство) на Милен Цветков ще стане. Хванаха ги, ама скоро ще ги обяват че не са в държавата. То се почна де. Тоя дет карал, учил в Берлин. И после ще кажат че не е бил той, щот той изпити имал... в Берлин. А кой? Кога и къде? Еее, аре де.....
94
2
 
1
 
! Отговори
муспи преди 4 години
"Моята борба" е написана от синедриона специално излъскана за гоите. Но понеже става дума за Хитлер, към червената буржоазия - Файл Хитлер!
93
0
 
12
 
! Отговори
xaxsas преди 4 години
Дрогирате децата и се криете зад името на Апостола. Вие сте срам за родителите си драги ми наркоманчета. Полицаите които Ви позволява да дрогирате подрастващите също е срам за Народа. Левски би се обърнал в гроба ако Ви види колите, парите и начина на живот. Майките Ви също трябва да ги е срам че са отгледали такива евтиняци, а бащите Ви сигурно и до ден днешен съжаляват че не са си набили една чи.кия. 35 годишни педофили използвачи на деца. Поробители на детското съзнание.
92
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Моята борба" е разрешена и на свободна продажба и тук и в Германия.
91
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 75Книгата е за да се закълнат над нея и кръстосани бокс и бухалка при приемането в "братството" :)
90
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези еднокнижните след като минат през ареста ще имат бъдеще в политическия живот :)
89
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само заради шиповете за гуми (около 33 секунда на клипа) заслужават да им сменят цвета в РПУ-то. Нали ще занесе колата и може на някоя спирка на автобус да помете хората, бе келешши! Голям майтап е нацисти да попаднат в затвора, където 80 % са роми. Ще бъдат "бръснати булки".
88
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой платил на някой,да се пребие и осакати друг някой,и вие вместо да се запитате Кой е поръчал покушението,пишите за някакви буквари и гумени палки.Кой е поръчителят се пита в задачата.Тези нещастници са само машата,на която е платено за поръчката.