С шеги и коментари: Как българите приеха края на брифингите на Щаба?

Вижте някои от най-запомнящите се лафове на генерал Мутафчийски
156

Освен със сериозни въпроси около изненадващия край на брифингите на оперативния щаб, социалните мрежи бяха изпълнени и с шеговити коментари. Въпреки трудните моменти за оперативния щаб, хуморът не отсъстваше по време на срещите на генерал Мутафчийски и колегите му от щаба с журналистите.

Още по темата
Над 65 дни на пресконференции, повечето от които по два пъти на ден.

"Не, не излизате", каза председателят на Националния оперативен щаб и директор на ВМА Венцислав Мутафчийски в един от брифингите си.

По време на пресконференциите бяха разисквани най-различни въпроси, пряко свързани с коронавируса. А някои дори не толкова пряко.

"Вие да сте чули в Китай да се пръска със самолет. Вие допускате, че екипите на Спешна помощ са камикадзета и отиват да се вземат заразени с коронавирус - голи и боли?", беше един от въпросите му.

Днес социалните мрежи споделяха недоумението си от изненадващия край на брфингите. И изобилстваха от множество коментари, шеги и закачки.

Вижте повече в репортажа на Сергей Тодоров и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
5
 
14
 
! Отговори
З преди 4 години
Преди два дена Херо Мустафа го похвали , а на третия Боко го скри. От завист, злоба, че нейно превъзходителство не благоволи да нацелува премиера-Слънце така както той я бе напрегръщал.Резултата е налице. Биха му шута.
38
1
 
16
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Всъщност последваха паралелния щаб, но издържаха повече. Накрая разбраха, че манджата се пресоли. Стряхът никога не е бил лечебен.
37
10
 
15
 
! Отговори
Бай Коко преди 4 години
Ходи ли ви се на война с такива генерали които ще ви всяват уплаха.
36
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всъщност, кой следи така внимателно и се страхува, и се паникьосва-сутрешните брифинги в 8ч.?Ами,само безработните!Останалите по това време пътуваме за работа.Спазваме си предписанията и те не ни пречат.
35
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както 35 е казалТакива мерки и ограничения няма как един разумен управляващ да наложи. Използваш бушон. Когато напрежението нарастна, бб стана добрият баща, а щаба лошият. Краят беше предизвестен
34
9
 
17
 
! Отговори
Благодарим ви ! преди 4 години
Благодарим на Щаба за безкористната им борба за нас всички !
33
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Пак ще кажа Щабът също не решава нищо! Решава Министерски съвет! Щабът е с функцията на бушон и буфер по веригата! Какво се е случило за да махнат брифингите може да се предполага. Но съзнателният човек ще спазва препоръките със или без щаб!
32
2
 
11
 
! Отговори
До Ангел преди 4 години
Ангеле, и пътят към ада е постлан с добри намерения! И май тъкмо за там ни стягаха!
31
4
 
34
 
! Отговори
Кожогризец ООД преди 4 години
Бацо, понеже знаеше, че хората ще се настроят срещу мерките, използва щаба като буфер, който да обере омразата, за да може той пак да е целият в бяло. А истината е, че нито от щаба, нито от министрите нещо зависеше, всичко се решава от Баце. На 6 май ще има съвет на ЕС и бацо иска да докладва на "големите началници", че мерките са вдигнати и в България всичко си е както преди. Сега и да има повишаване на заболеваемостта, ще се крие информация. Дори и сега никой не знае реалното положение.
30
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това не е само краят на брифингите, а краят на Щаба! И всички те ненужни станаха, дори опасни за ореола на "баш короната"! Но преди това взеха, че Му повярваха и си повЕрваха!
29
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Зелен чорaп ли е, не ми го хвали.
28
5
 
27
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Не му слушах...пресконференциите на Мутафчийски,но преди няколко дни на сутришния брифинг няколко минути го оставих да...приказва.На въпроса на...някаква журналистка се запъна и...отговори,че трябва да...пита премиера.Веднага ми мина през акъла,че се...издъни и каза...истината,кой...решава и е по...доктор.И ето на,развръзката...дойде.
27
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щаба трябва да даде пълен отчет за дейноста си. Какво е постигнал за близо 2 месеца и какво не. Да си признаят и грешките, не е срамно. Например още границите са разградени и резултата се вижда.
26
10
 
8
 
! Отговори
Безделник Радев преди 4 години
Недоумение днеска изказа и вицебезделничката на вицебезделника Радев !
25
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отпaдъци, кво искате ве, тоя завинаги ли да остане да се появява в осем сутрин. Ама че нeноpмално племе!
24
20
 
19
 
! Отговори
Пак ще кажа преди 4 години
Не разбирам защо щабът обръща внимание на малкия брой хейтъри, червени демагози, разни безотговорни ***, и други негативни елементи,които колкото и да са активни, не решават нищо ! Огромното мнозинство показа, че одобрява и уважава наложените мерки, така че тия другите просто трябва да изпълняват, колкото и да се правят на всезнаещи, сърдити, ущипани отзад, и други детски истории !
23
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спряха да натягат пружината, просто защото усетиха, че цялата лъжа лъсна и ако се продължи с лъжите ще стане .... Всички държави започнаха да се отварят и да отменят мерките малко по малко и вече нямаше как да се играе този театър. Като няма вече как да се играе "сценката", няма нужда и от актьори.
22
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами, готово няма да има вече страх и паника, няма и маски да има, ще си се разхождате на воля... Може и в чалготеките да се юрнете, вкупом!
21
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Започнаха да се правят по два брифинга на ден ,имаше хора, който твърдяха от тази трибуна и не само ,че бройките се манипулират едва ли не (аз не го вярвам) и в един миг БУМ край на брифингите на живо.
20
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На който му е мъчно за Мутафчийски, да бега във военна болница и да си поръча клизмa. Лично ще му я изпълни.