С шеги и коментари: Как българите приеха края на брифингите на Щаба?

Вижте някои от най-запомнящите се лафове на генерал Мутафчийски
156

Освен със сериозни въпроси около изненадващия край на брифингите на оперативния щаб, социалните мрежи бяха изпълнени и с шеговити коментари. Въпреки трудните моменти за оперативния щаб, хуморът не отсъстваше по време на срещите на генерал Мутафчийски и колегите му от щаба с журналистите.

Още по темата
Над 65 дни на пресконференции, повечето от които по два пъти на ден.

"Не, не излизате", каза председателят на Националния оперативен щаб и директор на ВМА Венцислав Мутафчийски в един от брифингите си.

По време на пресконференциите бяха разисквани най-различни въпроси, пряко свързани с коронавируса. А някои дори не толкова пряко.

"Вие да сте чули в Китай да се пръска със самолет. Вие допускате, че екипите на Спешна помощ са камикадзета и отиват да се вземат заразени с коронавирус - голи и боли?", беше един от въпросите му.

Днес социалните мрежи споделяха недоумението си от изненадващия край на брфингите. И изобилстваха от множество коментари, шеги и закачки.

Вижте повече в репортажа на Сергей Тодоров и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
16
 
19
 
! Отговори
M.I.C. преди 4 години
Общо взето, добър ход. Айде, ето без брифинги, без мерки.След 1-2 седмици като се види, че смъртността и заразените скачат, ще се направят още по-сурови мерки и тогава масово народа ще се радва на тях. Не искам да съм прав и дано не е така.
18
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Май трябваше първо да си отиде "счетоводителя" Ананиев.
17
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Просто първите дни беше интересен за някои.После влезе в едно русло със мрачни прогнози. Четеше си монотонно написаното. Избягваше въпроси. Друг е въпроса изобщо кой командваше и щаба и министрите
16
2
 
11
 
! Отговори
До 16 преди 4 години
Как кого? ТОЙ се знае! И ние знаем, защото сме еднакво про*сти.
15
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи,точно когато умря лекарката в Сливен и спряха брифингите. Посланието не е добро.
14
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А, сега да видим "смелите" българчета, кой ще обвиняват за своето си нещастие.
13
12
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какви шеги бе хора ? Аз толкова псувни за майките на крадливите и лъжливи герберасти не бях чувал за 10 години.За да не им лъснат голите престъпни ***-разсипаха държавата. С 250 лежащи изнемогнаха болниците и каталясаха медиците ли?
12
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някои почти го оплакаха, но никой не посмя да попита Борисов ЗАЩО? Щабът явно имаше благородна цел и задача по замисъл, но на практика нещата не се получиха така. Ние не сме обръгнали на смъртта хирурзи, нито преброители на трупове главни секретари и двукратното облъчване имаше обратен ефект. Нацията се поболя психически, а отговорността остана скрита в джипката под звуците на "Корона чао"!
11
9
 
51
 
! Отговори
Моето (лично) мнение преди 4 години
Вършеше си работата човекът и продължава да го прави!Въпросите ,който му задаваха някой журналисти бяха глупави за мене.Мерките са "необходимото зло".И май идваха от МС, щабът просто консултираше и констатираше освен другите им задачи, разбира се.
10
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Владо Береану беше при Слави и разказа как поднасят информацията в Румъния, явно са си взели пример.
9
5
 
32
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Никой не го знаеше г-л Мутафчийски,преди коронавируса(освен...съсловието),както и никой не знаеше...охранителят на царя Боко,преди той (след като стана...премиер),да го хване за...ушите и да го направи Глав сек на МВР.Всяко време...издига своите...герои.
8
19
 
36
 
! Отговори
(-_-) преди 4 години
Аз лично много се радвам, че установиха колко в същност вреди насаждането на страх сред населението, безпочвен, преувеличен и изцяло ненужен..Тепърва ще жънем 'успехите' на едни тотално сбъркани методи за овладяване на една немедицинска криза, в по-голямата си част изкуствено създадена от страх и паника да не изпуснат кокала..Анатема!
7
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"" С шеги и коментари: Как българите приеха ... ""...............шеги и коментари ... вече голяма част от българите нямат пари за храна, нито перспектива откъде да изкарат ... скоро след падането на ограниченията ще започнат и гладните бунтовеще видим тогава за чия сметка ще са шегите и коментарите
6
3
 
8
 
! Отговори
пусни си енерджи н преди 4 години
а кой е полковника който ще замени ГЕНЕРАЛА на брифингите
5
2
 
40
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
поздрав за дамите с жестомимичен превод към съюза на глухите в БЪЛГАРИЯ страхотни сте момичета
4
36
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Горд съм ,че има такива българи като генерал Мутафчийски.Щабът предотврати трагедии като тези в Италия и Испания.Да са живи и здрави и да продължават важната си мисия.
3
3
 
34
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Имаше наистина дебилни въпроси от любимият сайт на *** - Пик :D
2
2
 
17
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
н е приятел тоз който ти бърше сълзите а тоз който не те ара да плачеш
1
2
 
9
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
да има смях радост шега но има радости и тъга но животът продължава