Каква е равносметката след 100 дни брифинги?

Ген. Мутафчийски и колегите му влязоха в домовете на милиони българи
Обновена: 4 юни 2020 19:28 | 4 юни 2020 19:27, Красимир Ангелов
97

За последните 100 дни генерал Мутафчийски и колегите му от Оперативния щаб влязоха в домовете на милиони българи. Понякога за да им се скарат, друг път - за да ги окуражат и да им благодарят.

Още по темата
Точно 100 дни след първия брифинг на Националния оперативен щаб премиерът Бойко Борисов постави точката. От утре няма да се събуждаме с актуалните данни за разпространението на COVID-19 по света и у нас. Каква е равносметката?

В началото всяка сутрин, а после и всяка вечер, Щабът заставаше пред нацията. От входа на ВМА, във ВМА, а накрая и в Министерския съвет. Заедно с данните се променяха и настроенията.

А след всеки брифинг, социалните мрежи избухваха. С колажи, комикси и вицове. Въпросите на журналистите ту ядосваха щаба, ту го разсмиваха. В крайна сметка репортерите повишиха общата си грамотност, а лекарите – търпението си.

Между брифингите за вируса, се появиха и други – за радиацията
. Като повечето неща у нас, и образът на военния лекар обединяваше и разделяше – едни го критикуваха по целия конспект, други го видяха като библейски спасител.

Рейтингът на ген. Мутафчийски обаче полетя и така той изпревари първо премиера, а после и президента.

Вижте повече в репортажа на Иван Кънчев и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Псевдо-генералът плъшок с униформата, ***.
57
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Есента ще има бум на респираторни заболявания защото още виждам хора носещи маски дори на открито. Кой ще поеме отговорност за това? Корона вируса,НОШ или СЗО?
56
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ееех, няма го вече д-р Смърт Мутафчийски. Тююю...
55
1
 
17
 
! Отговори
Това преди 3 години
беше политически и лекарски театър.
54
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
равносметка ви майчина, паника, заплахи, ограничаване на елементарни граждански права, безконтролни разходи, кпп-та, маски, големи вериги недокоснати, паркове и гори затворени -защо?
53
4
 
15
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Бойко:На Великден детските площадки ще са пълни с трупове!!! Фантомас:Ще се умира ЯКО!!?Сега били спасители! Мили,боже!!!
52
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
аз предричам не болестиа здрави хорано с намалени заплатиразводи сред Айтитатаи някой самоувиснал секойто е подготвен няма да има проблемитези който си мислят че ще имат ръсти се присмиват на останалитеще им дойде гръм от ясно небеще оцелеят най-приспособените
51
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти май си ял на коня оная му работа, със или без рукола вече е без значение.
50
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-потресаващият резултат от действията на генералската хунта, че половината български майки са докарани дотам, че да ги е страх да пуснат децата на детска градина или на училище!Никога няма да простя на този щаб гнусното изпълнение преди Великден, когато с една дузина шефове на държавни болници плашеха хората с настъпващ апокалипсис. Е настъпи ли?И нито един от тези наглеци и до днешен не се е извинил на българските граждани!
49
12
 
3
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Как сте ве, дръти лeшпеpи?. Ще го бутаме ли ГЕРБ, че да идват БСП и ДПС? Коментарите ви тук за копейки помагат ли в пропагандата? Хората убедихте ли ги, че вие сте само за да дойдете вие да крадете, а не Боко и приближени? Хахахаха...нещастрници. Само си диплете от сутрин до вечер едно и също, а промяна нямя. А аз бях на гости в моята, ударихме си едно здраво сexсче, ядохме конски кюфтета със салата от рукола и печени овесени ядки, а вие тук продължавайте да бистрите политиката :)))
48
6
 
17
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Изнервени,психясали,ошашавени хора-това е равносметката,да не говорим за километричните колони на измислените КПП-та,и никому ненужните ...декларации.
47
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Също толкова *** като шефа му тиква
46
4
 
15
 
! Отговори
Брифингите преди 3 години
Бяха пълна досада. След втория вече превключват канала.
45
4
 
16
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 3 години
......благодарение на насявания страх ВСЕКИДНЕВНО!!!!Тези които "сляпо" "вярваха" сега могат да отидат и да си получат "найлоновите чували за тру.... и да проверят какво се случи с "хладилните камери за тру.... в болниците"!!!!!На някои им е много "къса" "историческата памет"..........
44
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Постановката с така наречения Щаб доста се изтърка.
43
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Незаконен щаб създаден със заповед на Бойко Борисов. Щабът нямаше никакви права и никакви отговорности и нямаше бюджет. Всички "мерки" бяха на правителството или по-точно на министър Ананиев, който явно не знаеше какво да прави.
42
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Дирла даА как само искам да ти барна гръцмуля........
41
3
 
10
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 3 години
За съжаление българският народ е слабо информиран по темата с "КОВИД 19" и като прибавим и медийната среда в България се получава благоприятна почва за развитие на демагогия в "елементарен" и "плосък" стил!!!!!Българинът не се информира от световно доказани източници и на информация и световни специалисти доказали се във своята сфера!!!Като прибавим и " коремния хирург",които е пръв приятел на БОКО ТИКВАТА и се получава една "трагикомедия" на гърба на "самозаблудилия" се обикновен човек........
40
6
 
14
 
! Отговори
Дирла да преди 3 години
Равносметката е - ГЕРБ вървете си, всички в затвора идете заедно с калинките и придворните ти и всички *** от НОЩ начело с джендъра-л Муфтафчиев или по известен като д-р смърт. До един сте престъпници и национални предатели!
39
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя заедно с другите тикви скоро ще са в затвора