Бойко Борисов: Като наближат избори - ментета, записват се

Трябва да свикнем с мисълта, че вируса го има, няма да затваряме
Обновена: 13 юни 2020 16:17 | 13 юни 2020 16:16, Веселина Йорданова
296
Бойко Борисов: Като наближат избори - ментета, записват се
Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов заяви, че опитите за дестабилизация на държавата продължават вече 10-15 години.

"Нищо ново. Като наближат избори, започват по един и същи начин - ментета, записват се. Сега се забавлявам. Това означава, че още много, много ги е страх и понеже правим много добри неща, трябва нещо да се измисли. Сега и техниката напредна много. Но важно е да не се разфокусираш", каза Борисов пред медии след инспекция на изграждането на автомагистрала "Хемус" в участъка от Боаза до пътен възел Плевен.

На въпроси на журналисти за увеличението на новорегистрираните случаи на коронавирус у нас, министър-председателят заяви, че рекорд се отчита и при изследваните проби. "Трябва да свикнем с мисълта, че вирусът го има, че трябва да се пазим и да внимаваме. Смъртността е ниска. Трябва да продължим да пазим възрастните и болните хора", подчерта Бойко Борисов, цитиран от правителствената пресслужба.

Министър-председателят добави, че повече няма да се затварят обекти, тъй като специалистите са на мнение, че коронавирусът е отслабен, а страната ни е подготвена, като разполагаме с всички нужни защитни облекла и средства. "Докторите, лаборантите, сестрите са обучени. Имаме всичко, което е необходимо", посочи той.

"Това, което правим с кметовете, то е само за хората. Това са проекти за по 100 години и повече. И както Югът – с „Тракия“, „Марица“, „Струма“ живнаха, ще видите и на Северозапада и Севера колко ще им се помогне".

Премиерът Борисов бе категоричен, че напредъкът по всички лотове е много голям, а по тях хиляди българи работят с хиляди единици техника.

"Нищо не може повече да ме зарадва, защото това е за 100 години - и газопроводите, и Балкански поток и гръцки поток. Чест им прави на строителите", акцентира министър-председателят. Той отбеляза, че догодина гражданите удобно и безопасно ще могат да пътуват по новите отсечки на „Хемус“, което е важно и за бизнеса, и за туризма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


296
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
184
4
 
2
 
! Отговори
Знаете ли? преди 3 години
Защо го правя това? Само и единствено за родината си и защото аз нямам претенции към нея, но имам претенции към едни несправедливи сделки невнимателни! И защото иска ми се много да видя физиономиите на момченцата на Кобурга дето в момента сигурно изглеждат сякаш някой им е взел бонбончето и близалката. И сигурно ехидните им усмивчици доста са помръкнали! Искам само да им видя личицата!!!!
183
0
 
1
 
! Отговори
Айде бе? преди 3 години
Били и компания нямат 500 милиона? Корпорация с активи 600 милиарда? И това са недвижимите офиси и активи? То бълха го ухапала господин Гейтс за тая работа! Обаче няма да иска? Защо ли?
182
0
 
3
 
! Отговори
И между друго преди 3 години
25 000 от тези 50000 лиценза не бяха използвани! Нали няма лошо ама ако съм на ваше място ще сезирам комисията за защита на конкуренцията, ще обявят сделката за нищожна, Дянков или Велчев влизат в затвора, Майкрософт връщат едни 500 милиона нали айде 100 милиона да задържат за разправията и така!!!1
181
0
 
6
 
! Отговори
Господин Премиер преди 3 години
Аз не казвам нищо за качеството на продукта! Продукта се работи с него! Добре се работи! Аз работя с него от горе долу откогато е подписан тоя договор. Въпроса е за цената - как на най-бедната страна в Европа ти ще искаш пет пъти по висока пазарна цена и на всичкото отгоре поддръжката ти е един сървър - даже не ги даваш на дискове и наема за сървара е примерно 1000 долара на година - много е .... Къде да го *** са едни 600 милиона от кабинета Сакскобурготски, къде са и 600 милиона на Божков?
180
1
 
21
 
! Отговори
До 193 преди 3 години
Да,наистина прави нещо полезно за българите с минимална заплата от 305 евро,колкото да не умрат от глад.
179
0
 
7
 
! Отговори
Аз от мама знам преди 3 години
С измама никой не е прокопсал! Ще ме търсиш много един ден и ще ме намериш! Обаче как каза тоя дето ме е учил: Не е професионално да се работи без пари!!!
178
30
 
5
 
! Отговори
ЧРД Бойко ! преди 3 години
Българите сме с теб, защото правиш нещо полезно за всички нас !
177
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
400$ за windows 7,8 или 10!А бе уникуми сте! В Rakuten между 18 и 45? professional или enterprice window-си с официални лицензи и фактура!
176
1
 
2
 
! Отговори
P.S. преди 3 години
А всичко това принципно ако образованието е приоритет държавата трябва да ми купи и моя грижа да е само да се науча да работя с това нещо и тези нови технологии виртуозно. Обаче понеже някой е задигнал 600 милиона за тия работи - аз трябва и да си ги купувам и да се уча и да го налагам, защото е ниско относително трудно, обаче само за миналата година някой направи 600 милиона от това нещо, а друг открадна 600 милиона за да може то да не се случва тук!!! Разбирате ме колко съм бесен ...
175
0
 
13
 
! Отговори
Ъъъ преди 3 години
Кви 100? Направо тиквата е построил хилядолетно царство!
174
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Господин Премиер, може би страдате от амнезия? Честит рожден ден и се лекувайте! Алкохолът и белото не са лекарства, знаете, нали?
173
0
 
1
 
! Отговори
Вижте сега: преди 3 години
Принципно човека дето ме научи на стенопис, ама верно ме научи!!! Той казваше - по квадрат на ден. Обаче понеже разни нови технологии се появиха може и по два на ден без компромис на качеството. Доцент доктор Цанко Петров каза така: Не е проблема дали няма пари. Има пари. Колкото и малко да са! Проблемът господин Премиер е как се харчат! Кой ги харчи? Кой ги работи? Ама рисувам само светско - Свещенник Кръстьо ми не е по-вкуса па и да му работя!!!!
172
0
 
4
 
! Отговори
500 лева преди 3 години
Са ми материалите - рисувам 2 квадрата на ден. По СБХ тарифата върви как? Примерно. Вие разбирате ли колко обичам тия хубавци, ***, продажници, "икономисти" - виждам ги колко са икономисали те и колко са били икономичниии ? Нали правилните хора? Една дума : РАЗСИПНИЦИ. КРАДЦИ. УБИЙЦИ. ЛЪЖЦИ. ПИОНКИ и на всичкото отгоре и подигравчии!!! Вижте сега .... Фактите не лъжат и пред фактите и боговете мълчат!!!
171
0
 
5
 
! Отговори
Господин Премиер преди 3 години
Принципно при такава голяма държавна при това поръчка нормалният бизнес прави отстъпка от пазарната цена за да търгуваш с него и другия път и е доволен, че си е продал продукта той, а не конкурентите му! Или Майкрософт бяха монополисти тогава и са подсъдни за това, или министъра е бил и.дддд.и...о.т или е получил стабилна комисионна по други пътища за тая сделка. Аз знам господин Премиер с 500 лева как рисувам цял етаж като материал, ами 600 милиона и правилното харчене? Аз ще замълча!!!
170
0
 
13
 
! Отговори
Господин Премиер преди 3 години
После ми излиза на телевизора тоя ***.ло.ум.ни.к и ми вика: Аз не съм крадец! Абе пикльо! Я ме светни къде ти е комисионната за тая неизгодна за държавата сделка? На Кайманите, на бермудите или някъде в офшорните зони? И после господин Премиер аз съм бил варварин, животно, спазвал съм само прабългарският закон, че като краднеш от държавата - режат ти ръцете? Пак аз лошия нали? А пропуснатите ползи? А затъркването на цял един народ?
169
0
 
10
 
! Отговори
Господин Премиер преди 3 години
По пазарни цени цялата тая работа трябваше да излезе 100 милиона долара! Обяснете ми защо излезе 700 милиона. С 600 милиона господин премиер можеше да се направят 600 училища като слънце! И не ми го обяснявайте, че понеже нашия закон за авторското право позволява продукти със запазени авторски права да бъдат използвани с образователна, но не комерсиална цел (както по целия свят) Учиш се добре? Работиш с него? Купуваш си го! Обаче на нормални пазарни цени! Обяснете ми го? Защо пет пъти по-скъпо?
168
13
 
3
 
! Отговори
Споко преди 3 години
Споко Бойко, само комунистите са анти ;) скоро ще го разберът на изборите !
167
1
 
5
 
! Отговори
Измих чиниите преди 3 години
Примерно господин Премиер ще дам пример за икономическа и интелектуална репресия от кабинета Сакскобурготски! Едно копие на Windows Proffecional или Corporative edition - без значение коя версия XP, Vista, 7,8,10 в магазина струва около 400 - 500 долара. Обяснете ми защо един от неговите министри подписа договор за 50000 бройки за образованието и държавната администрация на цена 2400 долара за бройка. По 60 до 70 милиона годишно за период от 12 години? Държавна поръчка? Поддръжка?
166
1
 
11
 
! Отговори
Защо те пазят преди 3 години
Ако те обича народа не ти е нужна охрана или те е страх да не загубиш милиардите.
165
1
 
3
 
! Отговори
Почти измих чиниите преди 3 години
Вижте сега господин Премиер - последно за днес, че имам много да чистя още и имам много работа - някакви демократи тука сега ме обвиняват, че защитавам репресиите на Живков. Не ме разбират - първо в сравнение с икономическите, образователни, интелектуални и културни репресиии на кабинета Сакскобурготски (които настоявам да бъде глобен за глупостите им) Тодор Живков е като невинно паленце пред глутница озверели черни вълци! Не забравяйте господин премиер, че Радой Ралин надживя Живков, а той бе?