Бойко Борисов: Като наближат избори - ментета, записват се

Трябва да свикнем с мисълта, че вируса го има, няма да затваряме
Обновена: 13 юни 2020 16:17 | 13 юни 2020 16:16, Веселина Йорданова
296
Бойко Борисов: Като наближат избори - ментета, записват се
Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов заяви, че опитите за дестабилизация на държавата продължават вече 10-15 години.

"Нищо ново. Като наближат избори, започват по един и същи начин - ментета, записват се. Сега се забавлявам. Това означава, че още много, много ги е страх и понеже правим много добри неща, трябва нещо да се измисли. Сега и техниката напредна много. Но важно е да не се разфокусираш", каза Борисов пред медии след инспекция на изграждането на автомагистрала "Хемус" в участъка от Боаза до пътен възел Плевен.

На въпроси на журналисти за увеличението на новорегистрираните случаи на коронавирус у нас, министър-председателят заяви, че рекорд се отчита и при изследваните проби. "Трябва да свикнем с мисълта, че вирусът го има, че трябва да се пазим и да внимаваме. Смъртността е ниска. Трябва да продължим да пазим възрастните и болните хора", подчерта Бойко Борисов, цитиран от правителствената пресслужба.

Министър-председателят добави, че повече няма да се затварят обекти, тъй като специалистите са на мнение, че коронавирусът е отслабен, а страната ни е подготвена, като разполагаме с всички нужни защитни облекла и средства. "Докторите, лаборантите, сестрите са обучени. Имаме всичко, което е необходимо", посочи той.

"Това, което правим с кметовете, то е само за хората. Това са проекти за по 100 години и повече. И както Югът – с „Тракия“, „Марица“, „Струма“ живнаха, ще видите и на Северозапада и Севера колко ще им се помогне".

Премиерът Борисов бе категоричен, че напредъкът по всички лотове е много голям, а по тях хиляди българи работят с хиляди единици техника.

"Нищо не може повече да ме зарадва, защото това е за 100 години - и газопроводите, и Балкански поток и гръцки поток. Чест им прави на строителите", акцентира министър-председателят. Той отбеляза, че догодина гражданите удобно и безопасно ще могат да пътуват по новите отсечки на „Хемус“, което е важно и за бизнеса, и за туризма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


296
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
204
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Г-н премиер, как можа така да се изкажеш за г-жа Караянчева? Вместо да я зарадваш с комплимент, че годините не й личат, че е умна и стройна млада жена, ти я ядоса с откровението си. Не си дипломат, да знаеш! Така ли казваш на танте Меркел: че е пеницилинова п.... Или на месьо президента на France- че жена му е дърта баба? Затова жените не се задържат при тебе: като кажеш на партньорката си, че е завехнала жена, тя си грабва чукалата и друг път не идва . Вземи пример от мин.Кралев - той е п.и.ч!
203
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Долу мутро-милиционерската хунта!
202
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Долу неграмотният бухалкаджия от СИК!
201
2
 
23
 
! Отговори
1 преди 3 години
др.борисов,как ментета,ще пият уиски с теб и ще те записват,значи и ти си менте,щом ги допущаш на масата си.
200
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко е плът от плътта на народа, кръв от неговата кръв. Истински "Човек от народа"-Народ, откърмил такава личност-не може да загине! Какви е тикви раждала, ражда и сега българска майка айдушка......
199
16
 
8
 
! Отговори
Лукума преди 3 години
До РеалистИ забрави да добавиш, че се справи страхотно с коронакризата. Виж как премина тя в съседни Сърбия и Румъния, а гърците излизаха с SMS. При нас си беше супер!
198
22
 
7
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Истината е, че Бойко се справя съвсем прилично с английския, а и френски и испански разбира. Но за разлика от префинените продажници той държи да се говори на чист български книжовен език. С преводач. Защото милее и осъзнава колко важно е да пазиш българщината и да отстояваш самочувствието на българина. Поклон!
197
35
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
Благодарим ти, Бойко. Майната им на комунистите. България никога не е била по-добре. Икономиката расте, бизнеса процъфтява, ниска безработица. Затова те мразят тези червени гадове. Удри здраво!
196
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не искаме управление на неграмотни мутри!Стига толкова!
195
25
 
10
 
! Отговори
Лукума преди 3 години
До дедо ТашункоИ кой ще дойде на негово място? Слави Трифонов ли? Представяте ли си по време на кризата да ни управляваше Нинова или Трифонов?
194
26
 
8
 
! Отговори
Лукума преди 3 години
Прав е Борисов,Другите ме завиждат и непрекъснато му пречат. Българите са завистливи и не харесват успели политици като него.
193
5
 
20
 
! Отговори
sd преди 3 години
Който повярва и 1 дума на бочо ще повярва на всичко. Има не едно и 2 доказателства че лъже!
192
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лойко, поздрави от кмета на Симитли, пита кога пак ще ходите да инспектирате тунела двамава в тъмното.
191
3
 
9
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
А когато трябва да се преброят бюлетините,започва едно...истинско преброяване.
190
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ дават по 1800 лв на близките упо 3800 лв на лекаря, който напише в Смъртния акт Йовид-19.За да може да поддържат бройката и да продължават да усвояват милиони от ЕС.Вирус има, но той е е по-опасен от всички други вируси.
189
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако беше толкова умен,колкото си ***,щеше да си много,много умен!!!!
188
1
 
16
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
как се клати само, а падне ли ще го отстрелят ...
187
2
 
15
 
! Отговори
Детска песничка преди 3 години
Хей ръчички, хей ги две, Дянков, Вълчев, Велчев що ги нямате?
186
1
 
10
 
! Отговори
Всъщност за тая преди 3 години
Сделка - отговорност носят министъра на образованието, министъра на финансите и министърпредседателят по това време! А той е - Симеон 2 Сакскобурготски!!!!
185
4
 
35
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 години
Този човек приказва несвързано приказки на килограм. Не му желая злото, но е крайно време да си ходи. Време му е да излезе в пенсия и да отдъхне от великите си дела.