Социалисти с маски на опашка, вземат им проби за коронавирус

Медицински екип извършва тестването на "Позитано" 20
55

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Десетки социалисти се наредиха на опашка да се тестват, след като стана ясно, че Янаки Стоилов е дал положителна проба за коронавируса.
Още по темата

Той е постъпил във Военномедицинската академия във вторник, след като се е почувствал зле.

Преди това обаче "червените" имаха пленум за първи път след началото на пандемията. Освен това той е участвал и в заседание на Градския съвет на БСП-София.

От партията вече неколкократно увериха, че са спазени всички здравни мерки като маски и дистанция при провеждането на заседанията.

Днес се предвижда поне 70 партийци да се тестват. За целта в централата на "Позитано" 20 има медицински екип.

Как започна тестването, вижте кадрите на фотографа ни Димитър Кьосемарлиев!


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
8
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До 27Олигарсите милиардери на БСП като свинаря Гергов и рекламния бос Красимир Гергов са твърдо против седесарката и слуга на Костов, а сега пременена като социалистка Нинова и им спряха парите, просто не я искат. А и тя освен да плюе по ГЕРБ нищо съзидателно не направи за БСП. Така партия не се ръководи. Да идва онзи, дето го хванаха с цял куфар пари на границата - Кирил Добрев. И той социалист момчето, като преди е бил мутра и член на ОДС и се бореше срещу комунизма
26
1
 
12
 
! Отговори
Мен преди 3 години
Стискайте палци, може и да изкараме късмет!
25
2
 
12
 
! Отговори
Стамат от Карнобат преди 3 години
Маските няма да помогнат ... За да се спре разпространението трябва да се постави под карантина и се подложи на дезинфекция светилището на връх Бузлуджа, там където катастрофиралата летяща чиния дошла от "Бъдещето на светлия комунизъм" успя да изпусне заразата си ... Крайно време е и мумията на столетницата да бъде положена в тамошното гробище на "светли идеи" за да намери най-после покой ... !!!
24
2
 
12
 
! Отговори
Човекът на Партията преди 3 години
На тръгване от екипите да си претърсят джобовете, че другарите много баници не са изяли, за да си купят бентлитата и мерцедесите си.
23
3
 
13
 
! Отговори
БСП е мъъртвец преди 3 години
Социалистите са смъртоносно заразени само от вируса на комунизма. Всичко останало е лечимо. Затова те са обречени и нямат бъдеще.
22
1
 
11
 
! Отговори
ист преди 3 години
Дано другарите да не са заразени, защото ако са, Нинова ще отложи избора с още 6 месеца и ще се спаси от изхвърляне от председателското място.
21
1
 
4
 
! Отговори
Василев преди 3 години
Вируса не е опасен, ако ти не си в процентите на заразените, или твои близки хора, може да си приказваш каквото си искаш, и да давваш лош пример!Ако го барнеш всичко друго губи значение, и пари, и партия и идеология, постове и власт!Човек е егоист по природа, като всяко друго животно, и някои хора си остават така цял живот, даже си го отнасят в онзи свят егоизма, и го оставят и в този свят,като си възпитават децата и дават лош пример!А когато нещо ти се стовари на главата,тогава разбираш!ЦРУ
20
1
 
13
 
! Отговори
Василев преди 3 години
Нали всичко е фалш и измама, за какво ще се тъестват!!!Сега дават обратен пример към хората и техните избиратели!Карайте си така, вируса не е опасен прости социалистически п.у..к.и, на приказки едно, на дела друго, така си карате цял живот и вашите учители и лидери така са карали и манипулирали българския народ!!!Агент Джефри Пфайфър!ЦРУ!!!
19
2
 
18
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Дрогаре пенсионере, комунисти и путин0питeци! Вижте вашите Вождове как ходят с маски и се изследват, ерго вярват във вируса, а вие не спряхте да дращите тук, че нямало такова нещо и от ГЕРБ ви лъжат. Е, сега ще започнете ли и вие по партийна линия да вярвате и да си миете ръцете поне веднъж дневно, а не само веднъж седмично на къпането, както сте си свикнали още от времето когато живеехте в землянки и крадяхте кашкавала и сиренето от мандрите на трудовите хора?
18
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП спуска опорки, че вируса е измислица, а ГЕРБ ни плаща да си лежим в къщи и да не работим да се пазим от вируса. Затова ще гласуваме за ГЕРБ.
17
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 17 Кво да го тестват Tikwata- на апарата ще излезе не Covid -19, а 500 еuro!
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега на бойко хората ще им ижектират коронката и довиждане бсп
15
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами карма, точно там от където пускат опорката че вируса е измислица, сега със скафандрите се наредили да ги тестват. *** вирусолога във форума ще му се завие свят хахахах
14
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Логика...щото бил от БСП и само комунистите се подлагат на тестове. А тоя Стоилов да не би да не е контактувал и с други депутати от други партии, че всички депутати да се изследват? Ганьовска работа!
13
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чакат на старта позитанци да плюят Бойко а то за БСП новини пускат ех мъка.
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тестовете им безплатни ли са?Щото на електората в маалата са.
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отчет за парите от тестуването чакаме.На всеки се полагат по два теста.На положителните- карантина и по два теста на контактните в къщи.Също да видим колко ще дадат за дезинфекция на сградите.Иска се и предписание от санитарен инспектор за помещенията.Лелее, како Корнелия.Лелее, чичо Кириле.
10
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аре юруш герберастки ***!
9
0
 
4
 
! Отговори
лъжа преди 3 години
Те /бандитите/ винаги са били с маски.
8
1
 
12
 
! Отговори
БОЛЕН ОТ РУСОФРЕНИЯ преди 3 години
Хаайдее всички *** под строй към Централните Софийски Гробища да изпълните завета на Ленин