Радев обсъди със службите рисковете пред управлението

Президентът е разговарял с ръководителите им на "Дондуков" 2
54
Радев обсъди със службите рисковете пред управлението
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Румен Радев е обсъдил рисковете пред управлението на страната с ръководствата на службите за сигурност.

Държавният глава се е срещнал днес на "Дондуков" 2 с ръководствата на Държавна агенция "Национална сигурност", Държавна агенция "Разузнаване", Служба "Военна информация", Националната служба за охрана, както и със заместник-главния секретар на МВР.

От прессекретариата на президента посочват само, че състоянието на националната сигурност във вътрешен и международен план и рисковете пред управлението на страната са били теми на срещата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
4
 
! Отговори
Реверсна психология преди 3 години
Започна се с герберастката пропаганда. Румбата та Румбата! Що не се погледнете в огледалото? Хората ви го казват - публикуват се статии за корупционните афери на вожда, но вие не се опитвате да направите Р. България едно добро място за живеене, а все ще избирате уж по-малкото зло и когато вожда сгафи се търсят безкрайни оправдания в негова полза. Не е готино. Писна ми ББ да се вживява в ролята на бедната Геновева.
39
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой беше тоя Радев?
38
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руцкан Великолепний лобиста на дебело е понапълнил наполеонките щом е събрал службите да им дрънка приказки от 1001казарми.
37
3
 
4
 
! Отговори
Бг рай преди 3 години
"Гардиън": Бойко Борисов може да бъде разследван за заплаха да ''изгори'' евродепутат.....
36
1
 
8
 
! Отговори
BG преди 3 години
Най коромпирания. "червен" президент
35
2
 
14
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Тоя гал.фон не е получил още импийчмънт , защото не е п.и.ч ! Ако беше, нямаше да се излага толкова пред целия свят ! Затова импичмънт няма как да стане у нас . Просто няма го п.и.ч.а !
34
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Господин Радев Боко бандита охранителя от ВИС, предаде всичко на САЩ.Държава нема отдавна.Руснаците беха нашта подкрепа,сега няма кой да се занимава с крадливи и корумпирани българи.То няма войска нема хора.
33
6
 
3
 
! Отговори
спонсор на МВР преди 3 години
Някой пита радио Ереван: "Кой ще охранява мен?" Радио Ереван отговаря: "Другарко Карачанчева, познахме те по гласа! Спри да задаваш този *** въпрос вече за стотен път! Теб ще те охраняват *** Riot!"
32
1
 
10
 
! Отговори
Електра преди 3 години
Тоя е цопнала в корупцията с двата крака...
31
7
 
13
 
! Отговори
Жоро преди 3 години
***, събрал службите, които отдавна трябваше да го тикнат в затвора, но така е като имаме 240 дупедавци, които така и не му гласуваха един импичмънт. Пардон, импичмънт се прави на някой пич, а в нашия случай правилния термин е импуткамент.
30
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Достоен президент на България,не съм срещу ГЕРБ,но не ми харесва ,че мачкат президента ни и хората около него!Не им харесва,че Радев има висок рейтинг и това е единствената причина ,за да го мачкат!
29
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
човекът гаф
28
10
 
14
 
! Отговори
бай Пешо преди 3 години
Някой знае ли Радев дали е работил нещо през живота си??
27
14
 
20
 
! Отговори
Изтърка се Радев преди 3 години
Най-големият риск пред управлението на държавата е нищо не правещият безделник Румен Радев !
26
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Алчния и лаком плъх е тоя на снимката горе с изгладените мозъчни гънки от каскета. Интелигентен бил -хаха!Аз не мога да го слушам дори като говори,чак ми става неудобно и неприятно от мънкането, трудното и накъсано формулиране на мисъл (извън листчетата) и елементарният казармен речник с кръгоми,коремни и нарцисизми (ако аз управлявах! ). Най-много искам диспут на живо с него и Баце! Ако тоя каскет изобщо иде,сигурно ще е с памперс и на три диазепама;)
25
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Двулична ***-уж много морален,много съди,пък самия той смърди,та се не трае и добре,че се развоня ,та всички виждат що за стока е.
24
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами какво искате от тоя каскет,дето цял живот е бил на държавната хранилка в казармата-скатавал се да изкара стажа и да стане генерал,уж демонстративно хвърли оставка,пък се оказа,че двулично се пенсионирал заради 20те заплатки, назначавал любовницата на две длъжности,прибрали ведомствени апартаменти,после уж пенсионери и соц.слаби го финансираха,пък се оказва,че са бобоков и божков, лобира за грипените, либерийски пристанища,назначава посланици по смс и един лев не даде в кризата и се кри мишка
23
5
 
11
 
! Отговори
Мърморко преди 3 години
Службите за сигурност докладваха на Радев,че никой никога няма да разбере кой и как е направил снимките в апартаменто на г-н Борисов,а това ДНЕС Е НАЙ-ВАЖНОТО ! Те така се работи...
22
21
 
13
 
! Отговори
Даскала преди 3 години
Президент Радев е умен човек ,войн с желязна психика и тактика.Погнал е голия от спалнята с натъпканите чекмеджета и много скоро ще го изхвърли от политиката като алчен и лаком плъх ....за опашката и през прозореца!А тия *** дето туко пишат ще ги издирим до един
21
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя пък какво си мисли,че управлява?! Ако беше достоен човек след тоя скандал с лобирането и назначенията на посланици, да е подал оставка и да се е измел от президентството. После да си прави програма и да се яви на избори,та да се порадва на народната любов. Той обаче,като истински комунист,иска през задния вход, служебни правителства и пак да се изживява на *** на рашистан,бобоков,божков *** и пр. кукловодчета.