Борисов помагал на Бобоков: Укоримо е да обвиняваш, а да казваш, че си девица!

Премиерът подчерта, че мярката 60/40 няма да продължи безкрайно
Обновена: 3 юли 2020 13:04 | 3 юли 2020 12:39, Веселина Йорданова
250
Борисов помагал на Бобоков: Укоримо е да обвиняваш, а да казваш, че си девица!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов смята, че не е укорима комуникацията на президента Румен Радев с бизнесмена Пламен Бобоков и заяви, че той лично също му е помагал.

Още по темата
Единственото укоримо е да обвиняваш другите, а да казваш аз съм девица, смята Борисов.

На самия Бобоков аз съм му помагал, това са български инвеститори в други държави, това не е лошо, не е укоримо, изтъкна той. Борисов водил бизнесмена в Узбекистан, помагал му за инвестиции в Румъния, Турция и смята, че това е нормално.

Премиерът обаче посочи, че е "далеч от мъжкото" да се показват съобщения след години. Аз не съм момиче да си пазя есемесите, каза той. Борисов подчерта на няколко пъти, че не води война с президента Румен Радев.

Сутринта премиерът е имал среща с Щаба за ситуацията с коронавируса.

Усилваме болниците, така че да свикваме да живеем с коронавируса в най-тежките му измерения, каза премиерът. Той подчерта, че новата мярка 60/40 е с огромен финансов ресурс над 1 млрд. лв., но това не може да продължава безкрайно. Затова се радваме, че икономиката започва да работи, заяви премиерът, който откри логистичен център в Пазарджик. Според него именно това е темата на деня, че има работещи заводи.

Радвам се, че българите са толкова дисциплинирани в чужбина. Като влязат в България започват оплакванията, коментира той и пътуванията в Гърция, като подчерта, че у нас няма такива изисквания за декларации.

 

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
6
 
15
 
! Отговори
33 преди 3 години
АКО СИ ЧИСТ ИЗИСКВАЙ ОТ ТРИ НЕЗАВИСИМИ ФИРМИ ОТ ЧУЖБИНА ДА ПРОВЕРЯТ СНИМКИТЕ С МИЛИОНИТЕ НА ШКАФА. ИЗЧИСТИ СИ ИМЕТО . А ПРАЗНИТЕ ПРИКАЗКИ И ПО-ТЪПИТЕ ШЕГИ СА ЗА ***...ВЕЧЕ ТОВА НИ ВТРЪСВА. И АКО СИ ЧИСТ СЪДИ ,АКО НЕ ТЪРСИ АДВОКАТ
178
1
 
12
 
! Отговори
Един от Юг преди 3 години
И сега не разбрах Баце девица ли е или не!
177
3
 
13
 
! Отговори
Съд и затвор преди 3 години
Искане на оставка, съд и затвор.И никакви оправдаващи вината му диагнози от рода на: невме#няемост, стар#ческо слаб#оумие, синдрома на Скрудж, разтрояване на личността, паталогична лъжов#ност, емоционален дефицит - като малък страдал от липса обич, пси# и социо***mdjr'kfij.Отнемане на имуществото, съд, затвор, разследване на всичките му роднини, както и на ОПГ-то ГЕРБ, концесиите, кюлчета, милиони евра, пищови, уискита.Видяното в чекмеджето е стаята на бан#дит, мафи#озо, а не на премиер на БГ
176
1
 
17
 
! Отговори
Абе преди 3 години
Какво стана с пиарката на Боко. Девица ли излезе или никой не я проверява?
175
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Снимка на селски кмет от ТКЗС.Нивото е същото на Живков нали му беше охрана,научил се е . Ив.Славков каза пазач на автомобилите на паркинга.
174
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не, няма да има от какво да се срамува, само да успее да увеличи доходите на хората.... До178
173
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този някога въобще ще го хване ли срам?????????????????
172
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
много обича да помага Лойко, известен още като подземния бос Буда. Срещу съответен процент в кеш и в пачки в шкафчето! схемата е ясна. той сам си каза в записа, че е елементарен и че било кофти да си сложен. очевадна търговия с влияние и корупция в огромни мащаби, отделно вмешателство в съдебната система, прокуратурата и всички уж независими институции по Конституция. ако има някой като Лаура Кьовеши да поразрови - няма да му стигнат годините да лежи в централния софийски. Каскета е негов избор
171
6
 
10
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Боко помага като им олеква с едни проценти които влизат в шкафчето.Всички видяхме
170
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Тоест всеки един неосъждан българин ще получи 300 лева за всеки месец ИП."Той и Бойко Чекмеджето не е осъждан още, ама това означава ли, че е девица?
169
1
 
5
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-92, и то най-младия комунист,в стогодишната партия бкп,титлата,ще я носи пожизненно,защото бкп не съществува,също като Митко Палауузов,който,е бил най-младия партизанин.
168
2
 
8
 
! Отговори
1 преди 3 години
Чух една реплика от слънцето,казана в новините на Нова телевизия,той пламен узунов бил милиционер в Пловдив,а слънцето пожарникар в София,и тя каква излезе присмял се хърбел наа щърбел.
167
9
 
5
 
! Отговори
Позитано - НАПОМНЯНЕ преди 3 години
Давайте по-усърдно другари !!! Днес много сте пасивни в броя на коментарите и за някои довечера няма да има плащане. Стегнете се и да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряването. Слава на БСП и лично на другарката Нинова и другаря Радев !!!
166
4
 
7
 
! Отговори
Bergen преди 3 години
60/40 е най-нечестната мярка. Не стига, че покрива тези които са най-малко засегнати, ами им позволява да точат парите на всички останали. Естествено 40-те не се плащат със заплахата, ч ако работникът гъкне няма и 60-те да получи. Най-справедливото е всеки един гражданин да получи кеш сума която да покрие минималните му нужди. Тоест всеки един неосъждан българин ще получи 300 лева за всеки месец ИП. Това е същата сума, която се раздава по 60/40, но ще се избегне бюрокрацията и несправедливостта.
165
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Есемесите на Бойко Борисов са,, строго поверителни,, и са само за мъже. Най- трудното е да признаеш грешките си... Похвално е, че сам започна да си сменя млечните зъби. Ха ха ха.
164
5
 
11
 
! Отговори
Bergen преди 3 години
Как завъртя палачинката след като Бобоков отвърна на удара.
163
2
 
8
 
! Отговори
Шефа преди 3 години
Е и какво каза?Не са ли ти внушили все още , че е по-добре е да не си отваряш устата, ръсиш само гафове!Наистина си бил много *** , но народа май не е - скоро ще те подпука по всички фронтове!
162
6
 
15
 
! Отговори
Waffen SS преди 3 години
Забавен е Борисов,много първичен,лесно "смилаем".Лексиката му елементарна и достъпна за тези,за които денят започва с една бутилка бира.Анализите са му задълбочени до ниво селска кръчма, след 22,30 и третата шльокавица.Винаги предизвиква пристъпи на спонтанен смях и веселба
161
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо по медиите не се отразява това ""Бизнесменът Васил Божков, който пребивава в Дубай, се похвали тази сутрин, че е осъдил Държавната комисия по хазарта заради отнетия лиценз на"Еврофутбол"Да не би защото , повечето слугуват на ББ и компания
160
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако някой се прави на девица, има ли право той да обвинява друг, че се прави на девица?