Борисов помагал на Бобоков: Укоримо е да обвиняваш, а да казваш, че си девица!

Премиерът подчерта, че мярката 60/40 няма да продължи безкрайно
Обновена: 3 юли 2020 13:04 | 3 юли 2020 12:39, Веселина Йорданова
250
Борисов помагал на Бобоков: Укоримо е да обвиняваш, а да казваш, че си девица!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов смята, че не е укорима комуникацията на президента Румен Радев с бизнесмена Пламен Бобоков и заяви, че той лично също му е помагал.

Още по темата
Единственото укоримо е да обвиняваш другите, а да казваш аз съм девица, смята Борисов.

На самия Бобоков аз съм му помагал, това са български инвеститори в други държави, това не е лошо, не е укоримо, изтъкна той. Борисов водил бизнесмена в Узбекистан, помагал му за инвестиции в Румъния, Турция и смята, че това е нормално.

Премиерът обаче посочи, че е "далеч от мъжкото" да се показват съобщения след години. Аз не съм момиче да си пазя есемесите, каза той. Борисов подчерта на няколко пъти, че не води война с президента Румен Радев.

Сутринта премиерът е имал среща с Щаба за ситуацията с коронавируса.

Усилваме болниците, така че да свикваме да живеем с коронавируса в най-тежките му измерения, каза премиерът. Той подчерта, че новата мярка 60/40 е с огромен финансов ресурс над 1 млрд. лв., но това не може да продължава безкрайно. Затова се радваме, че икономиката започва да работи, заяви премиерът, който откри логистичен център в Пазарджик. Според него именно това е темата на деня, че има работещи заводи.

Радвам се, че българите са толкова дисциплинирани в чужбина. Като влязат в България започват оплакванията, коментира той и пътуванията в Гърция, като подчерта, че у нас няма такива изисквания за декларации.

 

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Gulu, gulu...Ama edna europeiska stachka za germanski zaplati v rbg...:-)))...nali ujkim ste v edno eu semeistvo i ste ujkim ravnopravni...samo ne se znae koi kakav chin ima v semeistvoto...koi maj, koi jena, koi conchita wurst?!
138
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ясен си ни,баце.И слепите вече прогледнаха.Пътник си.Затова крадеш като за последно.
137
1
 
2
 
! Отговори
до 136 преди 3 години
заплатите на Бойко и кмета на Перник са по ведомост,официални , а бонусите са отделно,правете разлика
136
3
 
6
 
! Отговори
Къде е истината? преди 3 години
До ИСТИНАТА: Ами кажи я истината, но не забравяй, че това е твоята истина. Всеки може да извади отделни (верни, долу-горе верни или измислени) факти от прехода и да каже: ето това е истината! А сега сме 2020-та година. И хората много повече ги интересува кой днес прави далавери и защо вече трети мандат на Бойко сме на последно място в ЕС, след като по времето на Станишев бяхме на едно ниво с Румъния. А сега сме далеч зад нея. Докога ще имаме над милион под прага на бедност, защо все се топим
135
5
 
5
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 3 години
Дали е ББ или някой друг, когато сте неграмотни, прости и деградирал, никой не може да ви помогне. Успехът е за умните, работливите и способните да се справят в животът. Който е неспособен и некадърен, си остава такъв за цял живот. Животът е лична привилегия и всеки го живее такъв, какъвто си го направи. Всеки има право на избор, но не и некадърност, правото, което на хиляди, беше отнето. Забравихте ли? Безплатен обяд, няма! Не желая, от моите данъци, да отиват при подобни хора.
134
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов е пич. Не го слага на сърце.Докато Радев е злопаметен, дребнав и отмъстителен.
133
0
 
8
 
! Отговори
ard преди 3 години
Защо медиите не пускат информация за репортажа на тема корупция на влиятелната Първа обществена германска телевизия АРД конкретно за делото Иванчева. Страх?! ***?!
132
1
 
12
 
! Отговори
До 135-истината преди 3 години
Истината си я интерпретираш както ти е изгодно.По тошово време имаше ред.До 1983 год.България нямаше външен дълг.След като Горбачов разби системата ,за 6 години дълга ни нарасна с 12 милиарда долара.Дори и това,в сравнение с днешните 26 милиарда евро е поносимо,защото като днешното крадене никога не е било.
131
0
 
11
 
! Отговори
До 131 преди 3 години
Айде сега кмета на Перник и ББ-няма база за сравнение.На ББ дори не му трябва заплата,тия кюлчета злато и тия пачки никой не може да ги достигне.Може би само шиши,ама не е сигурно.
130
7
 
4
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 3 години
Много просветени, много вирусолози, много патриоти. И аз имам въпроси: Защо мълчите, като риби за разграбването, пенсионният фонд, спестяванията, външният дълг от Живков, приватизацията чрез РМД-та, за приватизираният Техноимпекс и имот в Хараре/Зимбабве на К. ИМПЕКСОВА, за къщата на Женевското езеро на Станишев. Срам ме е от вас! Как се възстановява фалирала д-ва? Някой от вас, има ли представа?
129
2
 
6
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
До пияница мистик: Г'лупак си ти, драги, не дрОгарете ти. Ако не знаеш как се пазарува с банкноти от 500 евро си е твой проблем. Такива като теб са вечният електорат на Бойко - колкото повече ги л'ъже, толкова повече му вярват.
128
1
 
10
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Това в нощното шкафче е толкова че-Бате Ти Бойко трябва да работи 2000г за да го изработи!! А то е само троха от цялото имане -20--30 тира с такива пачки!!! После се чудете защо ВСЕ сме НАЙ БЕДНИТЕ !!1
127
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аааааа,когато ти дойде яйцето до г.за,почваш да се оправдаваш.Не било укоримо,че помагал на Бобоков.Но ако ги нямаше записите с негово участие,щеше да разкъса президента,без да е виновен.
126
0
 
5
 
! Отговори
до 129 преди 3 години
официалните заплати на Бойко и кмета на Перник са почти еднакви
125
0
 
7
 
! Отговори
ей преди 3 години
За другаря Борисов или добро или нищо!
124
0
 
10
 
! Отговори
ЧУДЯ СЕ преди 3 години
Колко е заплатата на Бойко?Как е спестил милиони евро?
123
0
 
6
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Хекимян е мисирка -само че арменска-това е разликата)))0
122
1
 
4
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Някой Хора във Властта вече имат толкова милиарди -че могат да си купят цяла Държава- Но защо да си Я купуват като Я имат БЕЗПЛАТНО!! нЕВЕРОЯТНО АЛНИ ХОРА-ЗА ВЛАСТ И ПАРИ--НЕВЕРОЯТНА АЛЧНОСТ И НИКАКВО СЪСТРАДАНИЕ КЪМ ЕДИН УНИЗЕН СМАЧКАН ЕВТИН БЕДЕН -НАЙ БЕДНИЯТ СРЕД БЕДНИТЕ -НАРОДИ!!
121
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За повече от 11 години на власт не успяхте дори да вкарате страната в Шенген.Корона вируса е мач за вас от две полувремена,второто е икономиката и вие се провалихте с гръм и трясък.Оставка на вас и карантинните ВИ мерки от чумаво време!Нека си изберем по достоен вожд от вас
120
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Итересно ми е Хекимян мисирка ли е?

Спонсорирани публикации