Лекар от Спешна помощ в София почина от коронавирус

Новината съобщиха негови колеги във Facebook
Обновена: 3 юли 2020 22:36 | 3 юли 2020 15:05, Красимир Ангелов
104
Лекар от Спешна помощ в София почина от коронавирус
Снимка: БГНЕС

Лекар от Центъра за спешна медицинска помощ в София е починал след заразяване с коронавирус, съобщиха негови колеги в социалната мрежа Facebook.

От Националната асоциация на СМП изказаха съболезнования на близките на доктор Юлиан Стамов, който си е отишъл само на 49 г..

"Поклон пред д-р Юлиян Стамов, дългогодишен спешен медик. Ще ми липсва професионализма ти и срещите ни в спешното", написаха колегите на починалия специалист.

„Сърцето ми е разкъсано от болка! Случи се! След реанимация на тежко болен пациент от Ковид преди седмица, толкова бързо загина! Загубихме - Теб и твоето добро сърце!“, написа неговата колежка Венета Комитска.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най вероятно е починал от белодробна емболия или от сърдечна слабост. Вирусът ускорява този процес. Корона вирусът предизвиква силно завишено ниво на D-dimer, Troponin и NT Pro BNP тоест по просто обяснено кръвосъсирване и сърдечна слабост.
93
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никога повече няма да позволя скапа.няците да ме затворят отново. Сигурен съм и ,че нови стотици хиляди хора вече разбраха за лъжата с ковида.Дреме ми за докторите от първата линия. Още ли са на първата линия? Не запопнаха ли да шмъркат вече втората си линия? Никой няма да ми казва кой да уважавам и кой не.
92
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Странно,как някакви нискообразовани люде,пък било то и лекари ,искат да ми кажат аз как да мисля. Взимайте си скапания вирус у вас и се скриите да не ви чувам повече. Предлагам ви да си го затворите и в буркани за зимата.
91
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А ти.....от права лОпата.....може би?
90
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разбира се,че е измислица колко бил смъртоносен. Човека е починал от инфаркт.
89
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде са простаците, за които Covid-19 е измислица.......в замлянките ли сте екскременти?
88
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доктор Стамов почина от инфаркт. Престанете да лъжете хората. Незная как и от къде изсмуквате тези глупости ,че бил починал от коронавирус. Надявам се да му бъде направена аутопсия. Престанете да се гаврите с хората и да преписвате всяка една смърт на този вирус. Казаха ,че бил положителен с корона,но той дори нямаше симптоми.
87
2
 
5
 
! Отговори
До 89 от 84 преди 3 години
Аз съм лекар. Точно на мен, не ми обяснявай това.
86
7
 
7
 
! Отговори
До 84 преди 3 години
Няма да получиш информация от пресконференция,за съжаление.Трябвало е родителите Ви да Ви обяснят още в детството, че лекарите първо спасяват, а после мислят за собствената си безопасност.Когато избираме тази професия сме наясно и ние и близките ни.Бог да го прости, Човека.
85
0
 
6
 
! Отговори
До 25 преди 3 години
,,Повечето от коментарите са меко казано възмутителни,,Да, така е,но *** не ги блокират. Те не са отговорни хора.Всеки е виждал колко бързо се трият неудобни коментари тук.А сега тук се мъдрят доста кафявички коментари.Всеки сайт с морала си.
84
2
 
11
 
! Отговори
До21 преди 3 години
,,Е той трябва да е имал наааааааай-слабата имунна система,,Възможно е, но с тази своя имунна система, Човекът д-р Стамов е спасявал хора денонощно.Пренебрегнал е себе си, за да спасява човешки животи/беше реаниматор/.Поклон.Дребните душици не могат да те съдят, колега.Почивай в мир. Бог да те прости.Ние продължаваме твоето дело.
83
3
 
3
 
! Отговори
До 83 преди 3 години
Какъв ти е проблемът.Да не би да си застраховател и да трябва да плащаш , ако е трудова злополука.Какъвто е този случай.
82
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до да да ама неНе ви ли е срам да се грачите едни други през ковчега на човека------Аз не виждам никъде около мене ковчег. И не виждам как обиждаме починалия, като обсъждаме причинста за смъртта? Още повече, че темата ковид19 касае всички нас, както казва Гешев - има голям обществен интерес.
81
6
 
15
 
! Отговори
Много лошо !! преди 3 години
За този случай, цялото правителство трябва да даде пресконференция за цялата истина!! И да обясни състоянието на Бързата ни помощ. Тези всеотдайни лекари са в страхотен стрес от държавни неуредици. За ЛЕКАРЯ ПОКЛОН. ПОКЛОН И МИР НА ДОБРАТА МУ ДУША.
80
10
 
10
 
! Отговори
Доктор Тихонов преди 3 години
До да,да ама не ---- Вижте , прав сте. Пред смъртта трябва да се замълчи. Или да се изкажат минималните думи , съболезнования. Но кой е зинал с огромна *** уста ? Кой цял ден разнася смъртта на лекаря като "жертва на Ковид" ? Кой спекулира с тази смърт ? Как така се обявява за смърт от Ковид , БЕЗ ИЗВЪРШЕНА АУТОПСИЯ ???
79
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се учреди награда на Негово име. Човека е герой и светъл пример на доблест. Доброто трябва да се възнаграждава, този човек е пример че все още има българи-истински герои
78
5
 
20
 
! Отговори
Духът на Професор Ми преди 3 години
Бог да прости колегата. Но как се реши че е умрял от ковид 19 ??? Направи ли се аутопсия ? Доказа ли се че няма никаква остра причина за смъртта ? Изключи ли се като причина инфаркт на миокарда , белодрибна емболия , недиагностициран тумурен процес ? Как така се лепят причина за смъртта по медиите , без никакви допълнителни медицински данни ? "Ковид" и край !!! На всичко отгоре докторът си е отишъл малко преди да навърши 50 години , на навършени 49 !!! Защо се лъже и за възрастта ?
77
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Починал от вирус, ама друг път. Патоанатомите да кажат каква е причината.
76
10
 
9
 
! Отговори
Истински Българин преди 3 години
Българските *** убиха още един лекар.. Не няма вирус, това е конспирация!! Аз няма да се съобразявам с правилата на щаба, защото те ни лъжат и крадат пари. Всичко е измама!!
75
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ФактЗа никого няма гаранция, че може да го покоси точно този вирус, който се оказва гаден. Както че може да се разболее от друго. Става въпрос за заразно заболяване в случая и него се опитват да овладеят. И този човек се е опитал да помогне на другите. Дано да не ви се наложи да трябва да ви се помага.