Коалиционният съвет: Вотът няма да мине, кадрови промени ще има!

Премиерът: Оставките са депозирани при мен
Обновена: 16 юли 2020 10:54 | 16 юли 2020 09:51, Веселина Йорданова
528
Коалиционният съвет: Вотът няма да мине, кадрови промени ще има!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Правителството се готви за отхвърляне на вота на недоверие, поискан от БСП. След това коалиционните партньори ГЕРБ и Обединени патриоти ще направят кадрови промени в кабинета.

Коалицията запазва своята стабилност и в този състав ще продължи управлението на държавата до завършване на мандата през пролеттта на следващата година, обяви Валери Симеонов след Коалиционния съвет.

Още по темата
Вотът няма да мине, но промени, ще има, добави вицепремиерът Красимир Каракачанов.

Служебно правителство, абсурд, тогава ще се подмени протестът, беше категоричен премиерът Бойко Борисов, който нарече президента Румен Радев "фигурант".

Той подчерта и че е абсурдно социалистите да искат вот на недоверие, както и че лицата на протеста нямат капацитета да управляват. Трябва да мислим в чии ръце ще гръмне кризата, настоя министър-председателят по повод на пандемията.

България е правова държава и се движим по правила, депозирани са при мен оставките на тези министри, те бяха при мен, изслушахме ги внимателно, имат голяма подкрепа и са свършили значими неща, подчерта Бойко Борисов.

Той попита и "кой от тези на площада е по-опитен от нас".

Борисов разкри и че вчера му се е обадил бившият президент Георги Първанов, "идеологически противник", който обяснил как в миналото не сме имали подкрепа навън. "Всички държави вдиггнаха ръка България да влезе в чакалнята и в Банковия съюз. И фигурантът излиза да ни дава оценка и то с обидни епитети", подчерта премиерът.

Сега не трябва да се раздвояваме, трябва да покажем, че управляващо мнозинство има в парламента, подчерта Борисов. Според него, ако милеят за държавата, опозиционните партии, включително "Да, България", трябва да кажат как виждат изхода от кризата и с кого ще управляват, ако спечелят избори.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


528
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
430
5
 
4
 
! Отговори
losho ide za tikvoch преди 3 години
Ostavka - zvuchi kato vacanciaZatvor i BESILO - mnogo po podhodiashtoTikvata - shopara geshev i Shishi -Kupete si predvaritelno Luxozni Vqzhenca
429
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
време е да те изметем с мешник гербераст Мухобоико
428
5
 
4
 
! Отговори
БатБулгар преди 3 години
Бойко е човекът, за когото Ванга и Слава Севрюкова говорят. Опичайте си акъла - БЪЛГАРИ. Застанете с лицето си пред БОГ и кажете, че Бойко не е вярващ човек. После по същия начин погледнете и към другите и вижте разликата. Ако това не ви помогне, и БОГ НЯМА ДА МОЖЕ!!!
427
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Затворете нощните закрити дискотеки,вижте какво става на Златни пясъци и не само. .Никой от туристите не спазва нищо.Или изисквайте отрицателен ПСР тест за новодошлите,така всички ще са спокойни,а не да не можем и ние да пътуваме извън БГ след като заразата се увеличава тук.
426
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е какъв "ремонт",да се лишиш от най добрите си министри?Пълна глупост!Излишни упражнения за еничарската тълпа на божковистите подлъгани на дребно ,разни копейковци и червени нафталини.А да и фигуранта на каишка!Жертвата не си струва!
425
4
 
6
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Само при бай Ставри е задължително да мине вота.
424
10
 
12
 
! Отговори
БЕН преди 3 години
НИКОЙ КОЙТО СЕ СТРАХУВА НЕ ДЪРЖИ ПИСТОЛЕТ НА НОЩНО ЩКАФЧЕ; ЗАЩОТО СЪС СЪЩИЯТ ПИСТОЛЕТ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАСТРЕЛЯН ДОКАТО СПИ.БОРИСОВ Е ЗНАМЕНИТ ЛИДЕР И НАПРАВИ МНОГО ПОЛОЖИТЕЛНИ НЕЩА ЗА БЪЛГАРИЯГЕШЕВ СЪЩО Е ЧОВЕК С ОТКРИТА ГРАЖДАНСКА СЪВЕСТ. Не се страхува .радев му се чудя;имали акъл в красивата ; си глава;.
423
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов 4 или Жан Виденов 2? Това е въпросът.Ако ми докарате Виденов чак тогава ще емигрирам!Виденов 2 няма да мога да преживея!
422
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така ли не рабрахте замисъла на Борисов? Иска да състави експертен кабинет и той като Доган да управлява зад кадър.
421
7
 
7
 
! Отговори
В София - аут преди 3 години
До АнонименГЕРБ ще влязат в новия парламент - все пак опростачиха големи части от населението. Но те повече няма да могат да излъжат болшинството десни избиратели. Каквото и да говорим десните избиратели в болшинството са образовани и сега това е техният бунт срещу простаците,парвенютата,мутрите,калинките,шайкаджиите,далавераджиите,функционалните неграмотници. ГРОБ са пранги за всеки младеж с опит и образование. ГРОБ в София приключи и затова си докара индобългари с автобуси.
420
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колкото и да се напъват по социалките разни медиини работници, ГЕРБ не са пътници. Не и на предстоящите избори. И това е така, защото само с медийни изява и празно говорене, фигуранта няма да има законно право да участва на избори с свой проект, който няма.БСП са вечните втори, ДПС са бетон , Слави ще реализира нещо, Да България мже и да прескочат летвата. Пак ще ни управлява ГЕРБ в коалиция. Защото никой не работи в друга посока. Дори и фигуранта няма една обществена инициатива, форум или др
419
6
 
7
 
! Отговори
ак47 преди 3 години
Очакваме с нетърпение главната кадрова промяна!Вервайте ми,тя няма да се бави твърде много!
418
6
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
"коалиционния съвет" просто е направил проста аритметика с колко "гласове" разполага..Но е пропуснал ДРУГИЯ ВОТ-ТОЗИ НА ГРАЖДАНИТЕ!2+2 НЕ ВИНАГИ е 4!!!!както се изрази един колега тук:-Като не щат да си идат со кротце,ще си идат с кютек..Колкото повече упорстват,толкова повече ще ги заболи.НЕ ВСИЧКО Е ЕВРОСУБСИДИИ!!!!Жалко за хората,които тепърва има да страдат от манията на психинделите в "правителството"..Впрочем,не случайно беше щурмувана Бастилията..
417
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коалиционни партньори за платена любов.Как ги наричат такива?
416
4
 
6
 
! Отговори
Даскала преди 3 години
Бойко как ги брои за вота - с по 10000 лв или по повече?Тарикат се ей , но нещо се изчерпа , живота е по-мил от твоите пачки!
415
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Човек без достойнство и морал.С една дума-федал!
414
5
 
3
 
! Отговори
фсафса преди 3 години
САМО ЛЕВСКИ!
413
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пачки, пищов, потни фанелки, пиячка - ето това е новото видео от афера.бг.
412
6
 
16
 
! Отговори
Ха преди 3 години
И ЗАТВОР ! ! !
411
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Престъпник,облечен във власт.Това съм аз.