Хората на протеста искат по-добро бъдеще за България!

Антон Койчев: И други интереси са представени на площада
Обновена: 18 юли 2020 13:57 | 17 юли 2020 23:07, Веселина Йорданова
400

Пореден ден на недоволство. Хиляди протестиращи се събраха в столицата. Припознават ли се хората с десните политически формации в страната? Според председателят на СДС-София и общински съветник д-р Антон Койчев повечето от хората са родени след настъпването на демокрацията.

"Съвсем ново поколение хора, които нямат спомени за онези времена. Това се отразява и дава по-различен профил на протеста. Тези, които са там чистосърдечно - желаейки по-добро бъдеще за България, трябва да бъдат чути, имат какво да кажат. В същото време не мога да не изразя безпокойство, недоволство от факта, че много други интереси са представени на този протест. Те правят опити да доминират, снощи част от протестиращите бяха разумни и изолираха провокаторите", каза Койчев за "Денят ON AIR".

По негово мнение най-старата дясна демократична партия в България е дала решение за излизане от кризата още преди година.

"Нашите тези бяха артикулирани и от някои от участниците в протеста, а именно, за да можем да излезем от тази политическа криза, ние настояваме за свикване на Велико народно събрание. Мнозина искат конституционна промяна", обясни общинският съветник за Bulgaria ON AIR.

Според Койчев СДС е поставило България на европейски основи.

"Влизаме в чакалнята на еврозоната, в същия ден обаче се свиква протест, президентът излиза с вдигнат юмрук като партизанин на 9-ти септември, както го определиха. Вместо да се зарадваме на този голям успех за България, ние отново сме разделени", добави гостът.

Според него успешните хората в политиката са тези, които обединяват, а не разединителите. По думите на Койчев "Да, България" и "Демократична България" не са десни партии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


400
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
282
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората искат само едно и го заявяват всеки божи ден:ОСТАВКА НА БОКО ,КАСКЕТА И ПЕЕВСКИ!
281
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пр-о-ст-и манипулатори! И Черепа в затвора, но и Борисовата кохорта, и всички с "демократични" заслуги, които ограбиха труда на бабите и дядовците ни, на родителите ни, че и нашия, и не си знаят шкафчетата - това иска улицата! Искат равни възможности и равенство пред закона, а не всеки престъпник да пита "аз ли съм най-големият престъпник в тая държава"!
280
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И през 1989 искахте пак същото и по същия начин. Ядец! Ей, не си научихте урока.Демокрацията се отстоява всеки ден! Иначе се самозабравят и не само си мислят, ами сърдито ни напомнят, че са най-добрите и че няма кой да ги накаже! С малки стъпки- всеки ден, избори до дупка - докато се научат да управляват, без да крадат!
279
1
 
0
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Бойко да не мълчи като дърта *** ами да каже директно на националния предател Родев, че опита му за метеж няма да мине. В противен случай ще остане в българската политика ката най-големият неудачник и мекотело, което само се сваля от власт при най-малкият натиск на шайка л умпени.
278
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако парламента на ГЕРБ слуша народа СИ щеше да подаде оставка.ТЕЗИ СА НАГЛИ ЗАЩОТО СА БЪЛГАРИ????
277
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нещо не разбирам.Избори не трябвало да има защото ГЕРБ ги фалшифицирал.Ами нека има и ваши и чуждестранни наблюдатели и застъпници.Да бъдат признати от всички за честни.Но едно трябва да ви е ясно на власт се идва само след избори-не след протести и не след кървави преврати като на 9.9.1944.Опозицията не се вкарва в затвора след "народен" съд,а част от нея влиза в парламента.БСП не печели 100% от гласовете,а по малко.Днес така ще бъде.Независимо какво ви е казала как ви Корнелия.
276
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
335- вий с жителството ще почекате, оти оня с каскета е подхванал червените милионери мафиоти да върне заграбеното от 16+ фалирани банки...
275
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЧЕРВЕН МАФИОТ- НА ГЕРБЕРИТЕ ИМ СТЪКНАХМЕ БЕСИЛО, А В ПОНЕДЕЛНИК ЖАБАРИТЕ ДЕМЕК ХОРАТА ФИНАНСИРАНИ ОТ ЧЕРЕПЪ ЩЕ ОБСАЖДАТ ПАРЛАМЕНТА ДА ИЗВАЖДАТ ДЕПУТАТИТЕ И ДА ГИ УНИЗЯВАТ- ЩЕ ГИ ПИТАТ- КАК МОЖЕ ВИЕ ДА ПИПАТЕ ВАСЕТО- ЧЕРЕП, БАНЕВИ И ДР НЕЗНАЙНИ И МНОГО ЗНАЙНИ ДЕЦА НА ПАРТИЯТА МАЙКА, ПОДАРИЛА ИМ МИЛИОНИ ОТ 16+1 ФАЛИРАНИ БАНКИ- КАК СМЕЕТЕ ГЕРБЕРИ ДА ПИПАТЕ НОВИТЕ ГОСПОДАРИ- ВАСЕТО СЪБИРА НАКАЗАТЕЛНИ ОТРЯДИ И ВИ ТЪРСИ СМЕТКА....ЮМРУЧЕ ГОРЕ НИ ПОДКРЕПЯ...ВЕНСЕРЕМОС....
274
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПротестерЗа кой протестират,знаеш ли?За олигарсите,които им плащат да протестират,защото не искат да бъдат осъдени за престъпленията си и им е по-удобно да съборят властта,отколкото да бъдат осъдени.Покрай платените се събират и заблудени овце,не разбиращи какво реално се случва.
273
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И ний прутистирвами да има бъдищи да си върни суфийскуту житилству да няма секви навлици в Софето ням каде да си паркирвам афтомобилът
272
6
 
1
 
! Отговори
герб мафиоти преди 3 години
ГЕШЕВ Е ПОЗОР , БОРИСОФ ВЪВ ЗАТВОР!МУТРИ ВЪН ОТ РОДИНАТА!
271
3
 
1
 
! Отговори
морския преди 3 години
До Протестиращи А това помниш ли?Хората ,които се замозапалиха в България..за тези години откакто ГЕРБ е на власт ,помниш ли тях ***.Ние сме на 1-о място в света по протестни самозапалвания.А Пламен Горанов помниш ли?Нищо ,ще си го спомните, вие всички платени от централата на герб.Две самозапалвания в един ден е световен феномен.Ние ги помним и и за стореното ,ще се плаща.
270
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Престъпниците реват и се правят на жертва, а вие искате да махате прокурора. Нещо ми се къса връзката! За първи път виждам прокурор, който си върши работа. Иначе с удоволсвие бих дошъл на протеста, но за промени в администрацията и здравеопазването.
269
1
 
7
 
! Отговори
Протестиращи преди 3 години
А за президента, една оставка няма ли да викнете?Така ставате подозрителни!За едни оставка, за други не!
268
0
 
5
 
! Отговори
Американ преди 3 години
СДС не баха ли тия, които щом вземаха властта и намалиха пенсиите с 40%?Кой луд би гласувал за подобни "десни"!?
267
6
 
1
 
! Отговори
Атлантик+ преди 3 години
Трябва да се свали Б. Борисов сега, за да се спре това безумие Турски Поток. Той е зловреден. На България не й трябват пари по милост от Русия!
266
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жалко е да се резюмира, но 30-годишната практика на протести не доведе до по-добро бъдеще
265
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТЪЛПАТА ПРОТЕСТИРА ПРЕЗ СЕДМИЦАТА А СЪБОТА И НЕДЕЛЯ НАТОВАРВА КОЛАТА С ФАМИЛИЯТА И ОБИКАЛЯ ДЕ БЪЛГАРИЯ, ДЕ ГЪРЦИЯ- ЧЕРЕП ТИ СЪДЕЙСТВАШ НА БГ ИКОНОМИКА, ПРОДЪЛЖАВАЙ...- ТЪЛПА НА ПРОТЕСТ 500ЛВ ТАКА ЩЕ МОЖЕ И СЪС САМОЛЕТИ ДА ОБИКАЛЯТЕ ЕВРОПА- ОТИДИ НА ПРОТЕСТ- ОБИКОЛИ ЕВРОПА!
264
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато има избори, тоя народ или не гласува, или си вкарва автоголове. После сам си се ядосва на себе си. Има да си търкате жълтите павета, ехееее...... още няколко десетилетия. И после нашенецът емигрант решил да се връща да оправя положението, от което избягал, ама нейсе и там не му провървяло и пак решил у дома да си продължава с неразумните постъпки.
263
11
 
3
 
! Отговори
реалист преди 3 години
Тиквата и Гешефтаря с оставка ,следва съд и затвор.Това искат хората!Естествено, че оня дето си пази пачките и златото с пищов ,и следователя от транспортна полиция не искат да се върнат откраднатото.Идва Видовден за всички крадливи герберасти!А те всички са крадливи.