Калин Вельов: Правителството трябва да остане на власт!

Музикантът смята, че трябва да отидем на редовни избори
Обновена: 18 юли 2020 14:36 | 17 юли 2020 22:21, Веселина Йорданова
151

Eдин от най-обичаните музиканти днес положи депутатска клетва. Калин Вельов влиза като депутат в ПГ на ГЕРБ на мястото на Джема Грозданова, която подаде оставка.

Депутатът заяви пред "Денят ON AIR", че правителството трябва да остане на власт, защото моментът е деликатен.

"Ако трябва да има промени, те трябва да се случат с демократично гласуване, през март месец. Точно сега не трябва да сме политически дестабилизирани в момент на пандемия и икономическа криза", посочи той.

Вельов разказа как е минал първият му ден като депутат от ПГ на ГЕРБ.

"Първият ден беше добре, премина спокойно. Времето е пред нас. Новината дойде изненадващо, защото аз имах очаквания да стана част от ГЕРБ преди близо 4 години и бях позабравил. Сега ми е смешно, много хора са забравили, че съм бил кандидат-депутат и сега им дойде като гръм от ясно небе. Не съм размишлявал много за това, защото от много години подкрепям ГЕРБ, но също съм ги и критикувал за някои нередности. Но съм им съподвижник и сега в този труден момент не бих се завъртял котешки", каза още бившият музикант пред Bulgaria ON AIR.

Веднага щом новината за присъединяването на Вельов към ГЕРБ се разпространи, освен подкрепа, е срещнал и негативни настроения.

"Всички са много негативно настроени, има протести, но аз обичам трудностите, смело скачам в такива моменти. Семейстовото ме подкрепя в тези неща, най-негативните коментари, омраза получавам от музикалната гилдия. Голямо плюене, голяма омраза се стоварва. Нашият сектор е съчетан от индивидуалисти, трудно се обединяваме, трудно имаме единно мнение. А точно секторът трябва да приветства всички от сферата на културата, които влизат в парламента, във властта и да го приемат като шанс", смята той.

Калин Вельов изтъкна, че културата бе най-ударена от коронакризата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
4
 
7
 
! Отговори
СКИТНИК 13 преди 3 години
Еййййййй-то само видни политци от виидни полити4ески родове в тоз Герб бре-и мани-един от друг по-способни вси4ките-то това като запо4не6 от незаменимия и неповторимия- царя слънце,мине6 през ако 6те6 една Ангел-кува и я докара6 до лябимците на народа от последните дни-па то голям купон в тоз Герб бе-много потенцял на едно място и не стига това -сега са ре6или с истински артисти да забавляват народа,ама народа освен зрели6те има нужда и от хляб ооооооо цару велики,4е гладът е по-силен и от тока
93
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ е най-добрата партия досега която е управлявала България! Много се направи и ще се направи ако остане на власт. БСП ако дойде ье бъде страшно.
92
2
 
11
 
! Отговори
взе преди 3 години
ли си тупаня за ,,говорилнята,,--смрад
91
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма да го канят никъде и никога на участия
90
4
 
11
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 3 години
До ББ 118 *** разбира се че протестите нямат нищо общо с Корнелия и Радев. Той избухна ей така от нищото.
89
6
 
18
 
! Отговори
Рус преди 3 години
Поредния продал се ***, нищо умните хора ги съдим по делата.
88
4
 
16
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Пример как жаждата за власт ПРЕЦАКВА личноста :( Калин Вельов умря! Да живее Калин Вельов!
87
4
 
15
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До ХахахаПростотията избива в коментари тук:( КОЙ ти каза, че протестът има нещо общо с Корнелия? В партийната организация на ГЕРБ ли?
86
3
 
26
 
! Отговори
Аналогия преди 3 години
Кой изобщо му издигна кандидатурата ? Сам ли се е докопал ?
85
9
 
21
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Неговата работа е като да си купиш фабрика на 8-ми септември 44-та...Само се компроментира малко преди да падне ГЕРБ.Виж другите гербави ку*ви(Сърменов,Мутафчиев) поне намазаха от властта.
84
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя е баси и неизживяното детство
83
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Музикант!Купува си фирма на 8. септември 1944! What?Ползува главата си (горната) за равновесие! Герберче!Такива трябва като първи да се съдят (защото са от късо време и престъпленията ще са изброими) от народния трибунал и с професонална забрана во веки веков! Да оди да копа, не да *** народни пари!
82
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя ***, )да ако не не остане правителство е ясно че никога няма да бъде депутат
81
4
 
29
 
! Отговори
Вальо Бореца преди 3 години
Калин да сменя жанра. Виждам го с перкусиите при Доган да блъска маанета и да му лепят столевки по челото. Ей това е изкуство
80
0
 
12
 
! Отговори
брадат герберазин преди 3 години
Пей си пенкеле кой ли та слуша
79
1
 
13
 
! Отговори
като за последно преди 3 години
Спешно има да се усвоят едни пари ,от едни хора , че после едни други хора ще ги връщат след 2027 нататък че и правнуците им на правнуците им.
78
1
 
16
 
! Отговори
музикант преди 3 години
Най добрия приятел на мизиканта след кучето,е барабаниста.
77
0
 
21
 
! Отговори
Ин то дъ Трап преди 3 години
"НАЙ ЛЮБИМИТЕ МУЗИКАНТИ"...вие добре ли сте бе???Това че от простотояя направихте едни халтураджии ивестни ,това не ги прави любими или добри музиканти.Както е очевадно този е ***,и може да е любим само на Кузов в подлезче някво!
76
0
 
23
 
! Отговори
кифла преди 3 години
Боже, ако управляваш , както пееш по добре си стой на тупана ! Абсолютно врескало, бездарие !
75
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Досегашната практика е доказала , че при протести от такъв голям мащаб Правителството пада . Всички знаят това , намира се един който не знае и Чудото става .