Полицай ударен в окото с яйце на вчерашния протест

Оказана му е медицинска помощ на място
25 юли 2020 08:56, Елка Василева
282
Полицай ударен в окото с яйце на вчерашния протест
Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg

Служител на реда е бил ударен в окото около 19 ч. на 24 юли по време на хвърляне на яйца по правителствената сграда. Оказана му е медицинска помощ на място. Това съобщи пресцентърът на министерството на вътрешните работи.

По време на шествията снощи бяха блокирани редица възлови кръстовища в София, с което сериозно бе затруднено движението.

Още по темата

По-късно група протестиращи блокира сградата на БНТ. Напрежение възникна при излизането на председателите на двете най-големи парламентарни групи в НС, които участваха в седмичното обзорно предаване "Панорама".

Полицейските служители не допуснаха ескалация.

Полицията отново напомня на участниците в протестните действия да спазват обществения ред и да не се поддават на провокации.

Охраната, осъществявана от полицейските служители, е с цел опазване на спокойствието на гражданите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
183
3
 
8
 
! Отговори
Питам преди 3 години
Абе , какво стана с онова момче дето беше ударено и в двете очи от полицаи? Спаднаха ли му отоците ? Изписаха ли го от болницата ? А ченгетата успяха ли да му затворят устата със заплахи ?
182
2
 
2
 
! Отговори
Смотан преди 3 години
И после ще ми кажат, че българите не сме точни.
181
6
 
8
 
! Отговори
Да преди 3 години
Хвърлят защото има! Нахранени, облечени, имат работа с хубави заплати! Не е тайна, че *** е сеирджия. Тези , за това са там, сеир да става!
180
8
 
8
 
! Отговори
Пенсионер преди 3 години
Видях как полицаят беше улучен с яйце от пъдпъдък!!! Пишете го като жертва на " коронавируса"!! Ха ха ха ха!!
179
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
щом оставят да ги удрят, да се радва че са го ударили само с яйце...
178
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те герберастите ще започнат да се движат вече навън,само с каски,шлемове и специално защитно облекло,за да се пазят от яйцата на хората...не всеки има брониран джип като Бойко,който може да издържи и на яйца от динозавър...да внимава ясе пак,защото президента от дрона е много точен и да не отваря прозорците...
177
10
 
14
 
! Отговори
Влади преди 3 години
Време е полицията да носи не само шлемове, но и щитове и палки!И да ги използва! Писна ни две хиляди кресльовци да тероризират цялата държава! Голяма работа , според тях, че има ударени полицаи, че хора стояха във влакове на метрото под земята или че обикновените граждани не могат да се приберат заради блокирани кръстовища! Скоро хората ще мачкат с коли пльосналите се на асфалта пияни и дрогирани протестъри. Или кукловодите им това целят?
176
8
 
7
 
! Отговори
Свиквайте преди 3 години
Така е, когато защитаваш бaндити! А и не го правите безплатно. Участвате наравно с престъпниците във всякакви схеми. Ако не беше полицейският чадър, престъпността щеше да е наполовина!
175
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Яйцето ще да е било пи-голямо...най-вероятно от мисирка...за да викат чак бърза помощ...
174
4
 
9
 
! Отговори
Смях преди 3 години
"Охраната, осъществявана от полицейските служители, е с цел опазване на спокойствието на гражданите" - много добре знаем кого охраняват. Нищо общо със спокойствието на гражданите.
173
4
 
5
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
И пак казвам - шлемовете си носете! Виждате какво става - никой не е искал да уцели човека нарочно, но яйце е, върти се. Ако беше с шлем, едно пъдпъдъче яйце нищо не може да му направи. Минавам вчера на оглед - никой не си носи шлема.
172
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Убиха човека, цццц.
171
8
 
10
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
Е, аз дето не гласувам, ще гласувам за ГЕРБ, защото безумието по площадите е заплаха за моята сигурност.--------Аз пък, дето съм гласувал за ГЕРБ, сега адмирирам протестиращите. Защото се оказа, че ГЕРБ трябва да бъдат разстрелвани по бързата процедура. От деца на комунистически милиционери, хора не стават.
170
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Второсигналната интелектуална дейност е плод на сублимираме на половия нагон т.е , ако престанете да мислите с че-па си, ще започнете да мислите с мозъка си.Инфантилните протестиращи обикновено разсъждават с а-нални понятия.Това е регрес на поведение и мислене на ниво ранна детска възраст.Попадайки в тълпата човек губи характеристиката си на личност, водят го стадни инстинкти.Защо образованият човек е пасивен?- защото се е научил да контролира инстинктите си.
169
4
 
9
 
! Отговори
Сата Н преди 3 години
Защо не си слагат шлемове, нали сме им купили шлемове с нашите данъци? Полицаите трябва да се пазят, те са ценни кадри. Полицаи без очи не ни трябват. Слагайте си шлемовете, не ги жалете тия шлемове, няма да се изтъркат от носене!
168
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз лично бих си дал последния лев за яйцето,което ще разбие мафиотската муцуна на някой мафиотски слугински *** на герберастите
167
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Закривайте го тва МВР там освен некадърници друго няма дано умират от глад тея *** ченгета
166
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестиращите са като разглезени деца, които се тръшкат за да стане тяхното.Е, аз дето не гласувам, ще гласувам за ГЕРБ, защото безумието по площадите е заплаха за моята сигурност.
165
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гладни хора не замерят с яйца.Толкова са про-сти протестиращите, че чак е страшно!
164
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако полицаят беше с антипъдпъдъчен шлем ,нямаше да се случи този УЖАСЕН инцидент...тези герберасти се уплашиха от едни пъдпъдъчи яйца,а ако бяха кокоши направо си подават оставката...