Марешки: БСП няма капацитет да управлява държавата

Кабинет на БСП и Радев ще доведе до катастрофа, смята той
26 юли 2020 10:51, Ния Христова
88
Марешки: БСП няма капацитет да управлява държавата
Снимка: БГНЕС
На никой не му трябват предсрочни изброи и правителство на БСП и Румен Радев, което да ни вкара в нова национална катастрофа, заяви лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки пред Нова тв.
 
"БСП няма капацитет да управлява държавата. Именно затова сега се опитваме да крепим стабилността", категоричен бе депутатът.
 
"От една страна, в момента промените в кабинета не ни харесват, от друга обаче знаем, че това, което следва е много по-зловещо и разбиващо държавата ни. Затова се опитваме да се разграничаваме от едните, но пък трябва да преодолеем заедно последиците от кризата", каза той.
Още по темата
 
"Подкрепихме думите на премиера, че нито една партия и нито една коалиция самостоятелно не е в състояние да се справи с икономическите последици от COVID-19. Разчетохме това като подадена ръка и търсене на по-широка подкрепа. Когато обаче се предложиха промените, те бяха недостатъчни и не усетихме тази ръка. Правителството си остана някак самодостатъчно", коментира още Марешки.
 
"Протестите са справедливи, но те биха могли, ако успеят, да доведат до това, че други хора, които преди са били изхвърляни от протести заради некадърност, сега да се възползват от протестите на младите хора. Това са хора като Корнелия Нинова, Александър Томов, Мая Манолова и Христо Иванов", посочи Марешки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
6
 
2
 
! Отговори
Игра на нерви преди 3 години
Протестърите са еднакво противни и на тези дето управляват и на тези дето ще ги яхат, въпроса е кой е по-мотивиран
52
6
 
4
 
! Отговори
Куха лейка преди 3 години
Марешки е прав в три посоки: 1, Никой не иска БСП. 2, Протестите са правилни но АКО ОСПЕЯТ??? МОЛЯ!!! И 3 Той се ОПИТВАЛ да КРЕПИ !!!! СИГУРНОСТА! Ха,ха,ха !?... ще напиша аз какво разбирам от този изказ. 1: те комунистите могат само да крадат като нас...2 : И аз знам че протестите няма да накарат буда да фалира и затовасъм съм с него. 3: и ЗАТОВА СЕ ОПИТВАМ ДА КРЕПЯ СИГУРНОСТА на ДОХОДИТЕ МИ. Защото ако падишаха даде оставка.... никой нема да влезе в аптеката. ще живеят добре и ще са здрави.
51
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И тоя като Симеоноф и обединените мафиоти.Това им беше. Парламамент няма да видят до живот
50
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само факти:БСП - 3 фалита на държавата1944 България е била 9-тата най-развита държава в Европа. След управлението на БКП/БСП България става най-бедната и слабо развита държава.Причината още да е такава е че не забранихме БСП и не направихме лустрация като другите държави. Средствата за производство са още в ръцете на крадливите и некадърни бивши комунисти.
49
1
 
9
 
! Отговори
69 преди 3 години
най хубавото е че такива водоноски като вас няма да ги има в следващият паркамен
48
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глу..пак си ти! Румен Радев е личност! Високо образован , с мъжествена професия, знае езици и има достойно поведение.Аз вярвам на това, което изразява.Не всички искат да крадат.А на Марешки ще кажа, че той няма никакъв капацитет, за да стои на това високо място.
47
13
 
9
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
Този гл-у-пак Радев заслужава само едно: Процедура по импийчмънт. Той и Пле-в-ню беше ***, ама Румен далеч го надминава.
46
7
 
12
 
! Отговори
Шефа преди 3 години
Едва ли има друга партия с по-голям опит в държавното управление от БСП и с морал за бъдещето на страната !А Марешки си остава дребен мошенник , който усеща , че скоро ще му умрат всички връзки!
45
5
 
4
 
! Отговори
Нека сме преди 3 години
Реалисти. БСП ЩЕ управлява. Очевидно просто-тията на плебса е стигнала до нужното ниво.
44
2
 
2
 
! Отговори
ROSEN преди 3 години
До АнонименКой ще ги плаща?Тези с биричката и кафенцето ли?
43
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва да се смени моделът. Партиите са отживелица. Представителната демокрация да се замени с директна демокрация. Референдуми да има всеки ден.
42
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Марешки му е тъжно понеже повече парламент няма да види.
41
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Байо много на сериозно се взехте всички в тоз парламент. Едните нямали алтернатива другите пък щели да чупят държавата. Ако ва запукам един по един...
40
7
 
16
 
! Отговори
Ха-ха-ха... преди 3 години
Тая политическа балерина Марешки, когато и да се сетят го подритват вече почти четири години. Той няма капацитет дори да мисли, заел се за други партии акъл да дава...
39
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И на него му се ядеше Сахер завалията ама свърши!Защо се излага,не знам-горива и лекарства пари има за сто живота?
38
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Марешки порадвай се на последните си дни в парламента бе,нали ако беше читав Полиглота щеше да ти даде поне едно министерство?
37
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП за нищо не стават ама и ти и смешната ти партия не лъжете... Дано скоро гниете всичките...
36
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Все още Марешки не знае какво прави в парламента и как е попаднал там!
35
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МаГарешки и теб те знаем какъв мошеник си! Продаваш лекарства които са с изтекъл срок на годност ;))
34
5
 
5
 
! Отговори
Не разбирам преди 3 години
Тези хора Сериозно ли обсъждат протестите. това НС съвсем загуби посока, не че са свършили нещо смислено до сега. Няма ли най сетне да излезнат във ваканция