Марешки: БСП няма капацитет да управлява държавата

Кабинет на БСП и Радев ще доведе до катастрофа, смята той
26 юли 2020 10:51, Ния Христова
88
Марешки: БСП няма капацитет да управлява държавата
Снимка: БГНЕС
На никой не му трябват предсрочни изброи и правителство на БСП и Румен Радев, което да ни вкара в нова национална катастрофа, заяви лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки пред Нова тв.
 
"БСП няма капацитет да управлява държавата. Именно затова сега се опитваме да крепим стабилността", категоричен бе депутатът.
 
"От една страна, в момента промените в кабинета не ни харесват, от друга обаче знаем, че това, което следва е много по-зловещо и разбиващо държавата ни. Затова се опитваме да се разграничаваме от едните, но пък трябва да преодолеем заедно последиците от кризата", каза той.
Още по темата
 
"Подкрепихме думите на премиера, че нито една партия и нито една коалиция самостоятелно не е в състояние да се справи с икономическите последици от COVID-19. Разчетохме това като подадена ръка и търсене на по-широка подкрепа. Когато обаче се предложиха промените, те бяха недостатъчни и не усетихме тази ръка. Правителството си остана някак самодостатъчно", коментира още Марешки.
 
"Протестите са справедливи, но те биха могли, ако успеят, да доведат до това, че други хора, които преди са били изхвърляни от протести заради некадърност, сега да се възползват от протестите на младите хора. Това са хора като Корнелия Нинова, Александър Томов, Мая Манолова и Христо Иванов", посочи Марешки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
6
 
8
 
! Отговори
Шматка преди 3 години
БСП не ме интересува, те са опозиция. А истинският проблем е, че тиквите и патериците им нямат такъв капацитет - и с огромно старание го доказват всеки ден.
32
4
 
11
 
! Отговори
Протестиращ преди 3 години
Магарешки, лакеите има, какво да губите....Идваме да ви го вземем!
31
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Държава в която КЛОУУН като тоя Магарешки е фактор в политиката трябва да бъде ЗАКРИТА НЕЗАБАВНО !!!
30
6
 
8
 
! Отговори
Тато из Правец преди 3 години
Добре че ти дадохме ,,ЧЕРВЕНО КУФАРЧЕ,, ,момко...
29
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя пък ,на всяко гърне мирудия,парламента ще го гледа от вън ,след изборите ,така и някои от патриотчета )
28
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 31каква власт и на кой народ?! оФцете не искат промяна на статуквото, а искат просто да сменят едните с други - много по зле!
27
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
бсп няма капацитет да управлява каквото и да е било! дори и чифтокопитна биологична единица! може само да кудкудяка!
26
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тоя алчен *** пак пръска отровав българия има достатъчно партии и честни хора да бъде управлявана правилноте заедно с гербавите постоянно гъгнат да плашат народа с бсппо тоя начин се опитват да казват на хората че другите партии са незначетелни като тяхната- гербава патерица - ала янетия като ги пуснеш в тоалетната трябва след това да я зазидаш
25
6
 
15
 
! Отговори
Затворко преди 3 години
Този хамелеон ще завърши дните си в затвора.
24
6
 
15
 
! Отговори
Читател преди 3 години
Пъпчив крайморски гларус,който се подмазва на Борисов, за да зарови и последното дело в пясъка и аспирина да излезе чист като пенсионирана ***. Аланкоолу,ти си аут за винаги от политическия спектър, след предстоящите избори.
23
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Навсякъде има протести където властта не е в ръцете на народа.
22
11
 
10
 
! Отговори
Възмутен съм от преди 3 години
Румен Гечев.Такава психика,такова перде.Ти,като вицепремиер и министърна икономическото развитие да си срутил икономиката на страната,даси я фалирал,да си направил инфлация хиляди проценти(вярно,предигодини)а след това да учиш другите на икономика и да менторстваш,евърховната наглост.Можеше да има оправдание,ако цитираше подвизитеси тогава като негативен пример и казваше,че се е поучил от грешкитеси.Но вие да сте видели комунист,признал че е сбъркал и да моли за прошка?Такова животно няма
21
3
 
10
 
! Отговори
Тангра преди 3 години
А Марешки има капацитет. Да каже колко се отчита да му позволяват да продава мазута и горелото масло като бензин и нафта.Сигурно си е осигурил конфорта на управляеащите, но явно е сляп и не вижда какво се случва с неговите братя по олигархия.Поне той е селски олигарх на дребно. Аз не знам тия от Бентли не си ли рейтинговат клиентите?Тоя само дето не е обул цървулите
20
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Забавно е, че човек като Марешки, се оказа доста по-умен от индивиди, като Рисьо Риформатора и Рада Госпожина (айде тоя поне успя да додрапа до Брюксел).
19
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Закриване и забрана на всички партии. Въвеждане на нов модел на управление базиран на експертно правителство и електронни референдуми в рамките на 24 часа. Всеки ще гласува директно от телефона си.
18
5
 
14
 
! Отговори
ля ля преди 3 години
ти марешки всички значт че повече няма да влезнеш в парламента!!!
17
13
 
12
 
! Отговори
САМО ФАКТИ преди 3 години
ПЛAМEН OРEШAРCКИ E EДИНCТВEНИЯ МИНИCТЪР ПРEДCEДAТEЛ КOЙТO CВAЛИ ЦEНAТA НA ТOКA И ТEГЛИ ЗA 1 Г CAМO 1 МИЛИAРД ЛВ И ТO ТEГЛИ ПAРИТE ЗA ДA CE РAЗПЛAТИ C БOРЧOВE НA КAБИНEТA,, БOРИCOВ - 1" БCП 2009Г OCТAВИ 3 МИЛИAРДA ИЗЛИШЪК И 1,8 МИЛИAРДA В ЗДРAВНAТA КACA. КAБИНEТA,, БOРИCOВ - 1 " CЪC ФИНACOВИЯ МИНИCТЪР CИМEИН ДЯНКOВ ПРEМECТИХA ПAРИТE OТ,, ЗДРAВНAТA КACA" В РEПУБЛИКAНCКИЯ БЮДЖEТ КOEТO E ПOДCЪДНO!!! УМНИТE И УБAВИ COРOCИ OТ,, ПРOТECНA МРEЖA " CТAЧКУВAХA ПЛAТEНO" CРEЩУ КAБИНEТA,, OРEШAРCКИ "ЗA ДA ВЪРНAТ БOРИCOВ OТНOВO НA ВЛACТ!!!
16
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП нямат потенциал собствената си партия да крепят, какво остава за държавата. Останаха само крадците в тая партия, кадърните хора усетиха на къде духа вятъра и се махнаха
15
9
 
14
 
! Отговори
У преди 3 години
Прав е в случая! Аз обаче не го разбирам, защо се занимава с политика, като си е решил житейските и парични проблеми. Аз бих се отдал на хобита, сърф или ще обикалям. Явно го човърка нещо?
14
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стотици хиляди прoтecтирaщи зaливaт зa пoрeдeн път улицитe нa Бългaрия зaрaди кoрупциятa във влacттa. Иcкaниятa им ca зa ocтaвкaтa нa прeмиeрa Бoйкo Бoриcoв и пaртиятa му, кaктo и за назначения без конкурс главен прокурор, който изпълнява политически поръчки.Прoтecтитe избухнaхa в нaчaлoтo нa юли, cлeд кaтo тeжкo въoръжeни cлужитeли пo cигурнocттa нaхлухa в oфиcитe нa прeзидeнтa Румeн Рaдeв, избран на преки избори от над 3 милиона българи, oтявлeн критик нa упрaвлявaщитe и кoрупциятa във влacттa. Бългaрия e посочена кaтo нaй-бeднaтa и кoрумпирaнa cтрaнa в EC, както и на последно място по