Марешки: БСП няма капацитет да управлява държавата

Кабинет на БСП и Радев ще доведе до катастрофа, смята той
26 юли 2020 10:51, Ния Христова
88
Марешки: БСП няма капацитет да управлява държавата
Снимка: БГНЕС
На никой не му трябват предсрочни изброи и правителство на БСП и Румен Радев, което да ни вкара в нова национална катастрофа, заяви лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки пред Нова тв.
 
"БСП няма капацитет да управлява държавата. Именно затова сега се опитваме да крепим стабилността", категоричен бе депутатът.
 
"От една страна, в момента промените в кабинета не ни харесват, от друга обаче знаем, че това, което следва е много по-зловещо и разбиващо държавата ни. Затова се опитваме да се разграничаваме от едните, но пък трябва да преодолеем заедно последиците от кризата", каза той.
Още по темата
 
"Подкрепихме думите на премиера, че нито една партия и нито една коалиция самостоятелно не е в състояние да се справи с икономическите последици от COVID-19. Разчетохме това като подадена ръка и търсене на по-широка подкрепа. Когато обаче се предложиха промените, те бяха недостатъчни и не усетихме тази ръка. Правителството си остана някак самодостатъчно", коментира още Марешки.
 
"Протестите са справедливи, но те биха могли, ако успеят, да доведат до това, че други хора, които преди са били изхвърляни от протести заради некадърност, сега да се възползват от протестите на младите хора. Това са хора като Корнелия Нинова, Александър Томов, Мая Манолова и Христо Иванов", посочи Марешки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
11
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 3 години
ТОЙ ПЪК СЕГА ЕДНО УПРАВЛЕНИЕ. ШОФЕРА С 3.25 ПРОМИЛА АЛКОХОЛ
12
2
 
18
 
! Отговори
Ельоменат преди 3 години
Обаче зетът на КГБ генерал управлява добре. Ярешки е смешна варненски мутра
11
10
 
23
 
! Отговори
121212 преди 3 години
Кой е казал че, БСП ще управлява държавата? Плашите хората като децата с Торбалан.
10
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На следващите избори ще бъдат изметени и Марешки и Патриотите и Герб
9
7
 
12
 
! Отговори
бай Хой преди 3 години
Магарешки да драпа колкото си иска да задържи последните си дни като депутутка.Жестоката истина е, че по-добре БСП да се издъни ПРЕДИ изборите, отколкото след тях... че мат'ряло тъдява е малко късопаметен.
8
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прав е Марешки, дано влезе и в следващия парламент.
7
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Магарешки ,от къде тая експертиза в семейната ти бутикова организация?
6
13
 
4
 
! Отговори
Ще гласувам за воля преди 3 години
(Марешки) защо? Защото те са от малцината в парламента които говорят за ковид за останалите болестта не е важна важно е да спечелят някакви избори а болните да си ги гледат лекарите нещастници забравят че и лекарите гласуват
5
6
 
20
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Аз ако бях на опозицията нямаше изобщо да се тикам да управлявам в момента. Очаква ни по-голяма икономическа криза, и който е на власт ще изяде всички псувни.
4
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Политическия труп Марешки с последните си напъни се опитва да заздрави мафиотското управление на некадърника Борисов.Оставка със затвор е вярното решение.
3
6
 
24
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
СОЦИОЛОГИЧЕСКИТЕ ПРОУЧВАНИЯ ПОКАЗВАТ, ЧЕ НЯМА ДА ВЛЕЗЕ В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ И ЗАТОВА НЕ ИСКА НОВИ ИЗБОРИТОЙ ЯСНО ЗАЯВЯВА , ЧЕ ВОЛЯТА НА НАРОДА НЕ БИЛА ВАЖНА А САМО НЕГОВАТА !!!
2
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прав е!
1
5
 
27
 
! Отговори
хахах преди 3 години
Тоз слънчоглед, ако БСП му предложат да стане премиер, ако вземат изборите, само гледай, как ще плюе досегашните. Помним Волен- същият образ.