Смъртоносна подкрепа: Бивши военни пушиха цигари за Радев

По този начин те застанаха зад държавния глава
550

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

По нестандартен начин бивши военни, ветерани от мисии на армията зад граница, показаха своята подкрепа за президента Румен Радев.
Още по темата
Те се събраха пред сградата на „Дондуков“ 2 за да пушат цигари.

Инициативата им в защита на държавния глава и върховен главнокомандуващ идва на 19-тия ден от началото на протестите с искане за оставка на правителството и главния прокурор.

Радев застана на страна на недоволните и няколко пъти излезе при протестиращите с призив да останат на улицата, докато премиерът не подаде оставка.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


550
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
449
45
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
най -свестния президент който сме имали - ГЕН.РАДЕВ
448
23
 
33
 
! Отговори
мдаа преди 3 години
От снимката се вижда че Радюф има всенародна подкрепа и с тези юнаци може да спечели изборите и да управлява като му е толкв мерак да се пробва на кормилото на България , но нещо все наляво е свикнал да върти кормилото, та не знам дали ще му се отвори парашута или ще гледа властта през крив макарон.
447
12
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
,,Смъртоносна'' подкрепа - *** ,много сте *** ,прости и долни !
446
26
 
35
 
! Отговори
Фастер преди 3 години
Това са вече готови паравоенни наемници готови да стрелят в тълпата ,като малките зелени вагнеровци на путин в Украйна!Това са дезертьори и живи предатели!Има и други ветерани и военни които не са симпатизанти на подобни русофили и фенове на президента и клакьорската му формация "боец"!
445
30
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ не може да управлява докрая на света. Просто е лидерска партия, а не демократична. С оттеглянето на лидера си ще се разпадне.
444
23
 
16
 
! Отговори
дедовия преди 3 години
Това съм ви го писал многократно през годините: "Герб ще управляват до края на света."
443
7
 
23
 
! Отговори
Off преди 3 години
6 човека? WTF?
442
21
 
48
 
! Отговори
Радев-разединител преди 3 години
Станишев подкопа доверието в БСП, *** продължава да дълбае в тази посока, но Радев ще ги довърши. Откъде извира тази омраза? А трябваше да е обединител ! Жалко, пак не случихме с президент. По-точно избрахме си най-слабия и неадекватен президент до сега...
441
9
 
24
 
! Отговори
Morski преди 3 години
До ББ-"Тези младите " ще могат да я "карат" тази държава като се изучат и поизпатят от живота малко,щото нито едното ,нито другото е в достатъчно натрупано количество , за да управляват семейство ,че камо ли държава! И вярвай ми обиколил съм много света( и още го правя), и съм видял много ,за да ти го пиша!Що се отнася до"прокудени" ,аз също от десетилетия работя зад граница ,но донасям в тая страна всичко изработено,а те ...?
440
7
 
21
 
! Отговори
Morski преди 3 години
До ББ- стига лозунги и заучени фрази!-Радев дойде в президентството благодарение и на тези дето ти презираш- гласовете на ДПС! Чети статистиките и тогава крещи празни заучени лозунги!
439
19
 
10
 
! Отговори
ББ преди 3 години
и марсианците да ви плющят плюсчета до чуждите агенции/руски/подкрепящи другарите от ДС не можете ни отнемете Свободата и Любовта към България...Гроб са Мафия подкрепяна от Валери,Каракачанов и Марешки...обслужват чужди интереси като превръщат Родината ни в ***,Народа ни в роби на господарите им...Оставка ...Бог ми е дал живота...не признаваме властта ви спечелена с фалшификации..
438
6
 
6
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До До ББами заради токива като теб дето не могат да броят се борим...трябва и образование...и да е приоритет...а за боя ...нося на бой...1400 години само бой и сме тук...и враговете на Народа ни са ...история...ще те чакам да ме набиеш ***
437
7
 
8
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До До ББа ти си аРизанов...требеше да си в затвора за откраднатите тръби ...и теб ти нахлузиха феса,..недолюбван/не ви позволи да го купите/ ама над 2 мил.Свободни българи гласуваха за него...Геше посегна и ви създаде проблем вместо да ви обслужва...опорки на прости пъдаре на ДПС...цялото ни уважение към сънародниците ни турците...не те са толерантни ние се толерантните,позволихме на завладелите ги и използващи ги еничари да съсипят държавата ни...и техните деца са роби...и те живеят зле..
436
15
 
8
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Държавата ни ще я "карат"тея на прощадите...образовани,млади,обиколили света,немили-недраги,прогонени от политиките ви...искат си животите обратно бе...кои сте вие,че се разпореждате с животите на децата ни...***...искате война ок,ще я получите...ние сме господари над животите си дадени ни от Бог...уволнени сте предатели-еничари...у анадола ще правите на доганя султанат,не на нашата земя и не с нашите пари...Оставка!!!Свобода или Смърт!!!
435
8
 
17
 
! Отговори
Morski преди 3 години
До Бонобо-Това , че можеш да караш самолет не те прави автоматично способен да караш цяла държава! Я сега си помисли , колко човека са в изтребител. ..точно така най-много 2ма и съответно отговорността за 2 живот.А това е много по-различно от отговорността за 7 млн. живота!И не ми пробутвай лозунга с отговорността за скъпата техника , защото точно повечето от тези летци имат неофициален девиз''Катапултирай , за да живееш.Живей , за да летиш!''И сега от тази философия управлявай държава!
434
8
 
21
 
! Отговори
До ББ преди 3 години
Чудесно баце!!! Румен коремното може да си хване чукалата и да ходи там къде го уважават...че тука не го долюбваме много, че много корумпе го раздава. Той едно нормално семейство неможа да завърти, тръгнал на хората акъл да дава. Баща му приживе блъскаше инвалиди и бягаше. Сина му се бие по кръчмите. Изостави жена си като долна мутра. А да не споменавам прякорите на п.ро.стакесата му! Боже опази от тоя ***!
433
24
 
10
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До АнонименБедна ми духом другарко...Румен Радев е Висш пилот от ВВС на Родината ми,завършил ВВА в САЩ владеещ няколко езика,спечелил уважението на американски въздушни асове,факти които всеки неандерталец може да провери...бойко и менда правеха законите с които крадеше божков...бойко и божков си пиеха кафето...божков призна,че е пращал парите през шехерезада на бойко и горанов...бойко" пропусна" един милиард данъци неплатени от шефа му..факти..Оставка!!!Уволнени сте..пУтриоти биещи бабички
432
2
 
18
 
! Отговори
АРЧИ преди 3 години
Като ги гледам ,само РАМБО го няма,
431
12
 
7
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До Радевв Дубай е шефа на бойка,освен парите които му носеше шехерезада и си пиеха кафето заедно...и шефа подари на бойко....пура...опорки на мафията в която опитват да вкарват Президента няма как да се случи...преминахте границата...Оставка!!!Уволнени сте!!!Справедлив съд и търсене на безкомпромисна отговорност.Народа ни е оцелял 1400 г. срещу империи...некви крадливи *** ли...уволнени сте....справедлив съд за геноцида над Народа ни!!!Няма пари и опорки които да ви откупят греховете...
430
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така значи на всички шапкарчета във форума, само да ви кажа, че от вас НЕ става политици. Не случайно няма нито една нормална държава с шапкари начело. Стига сте лансирали Радо шишарката. Уважавам армията ни, но не се бъркайте в политиката, че става гражданска война. Това, че Румен Божков умее да шофира самальот не го прави добър политик и не означава, че не е корумпиран.