Смъртоносна подкрепа: Бивши военни пушиха цигари за Радев

По този начин те застанаха зад държавния глава
550

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

По нестандартен начин бивши военни, ветерани от мисии на армията зад граница, показаха своята подкрепа за президента Румен Радев.
Още по темата
Те се събраха пред сградата на „Дондуков“ 2 за да пушат цигари.

Инициативата им в защита на държавния глава и върховен главнокомандуващ идва на 19-тия ден от началото на протестите с искане за оставка на правителството и главния прокурор.

Радев застана на страна на недоволните и няколко пъти излезе при протестиращите с призив да останат на улицата, докато премиерът не подаде оставка.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


550
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
429
10
 
18
 
! Отговори
ибриka на Решетников преди 3 години
За разлика от опърпаните му подръжници, Другаря Радев излезе най-големия тарикат. Гушка си всеки месец по 12 бона заплата плюс генералска пенсия за нищоправене, държавата денонощно му слугува и през оная работа му е дереджето на народа. Аверите му, всички ги видяхме и разбрахме що за стока са. Иначе на празни думи, лозунги и нравоучения го докарва като партиен секретар. Типично за ояден червен другар добрал се до власт.
428
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като се каже политическо решение в България трябва да се разбира освободено от търсене на отговорност решение. Исторически доказано е!
427
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А сега питайте политиците от прехода - къде ни е Армията? Защо е под санитарния минимум? И като получите смислен отговор с него отидете при главния прокурор. Да видим тогава ще му стиска ли да образува наказателна отговорност на виновните? НЯМА - защото политическите решения в тази държава, етнос и т.н. са винаги конюнктурни и БЕЗОТГОВОРНИ!!!Ами какво да кажат господа политиканите на зарите проверка? Как да създадат герои? КАТО ПРИНЕСАТ В ЖЕРТВА ВОЕННИ И ПОЛИЦАИ! Ей тъй на!
426
10
 
12
 
! Отговори
Гневен преди 3 години
Поздрави за тези мъже!Крайно време беше тези,които са се клели пред БЪЛГАРСКИЯ флаг в името на БЪЛГАРИЯ да застанат зад ПРЕЗИДЕНТА!Те всички са хора,доказали своята вярност към РОД и РОДИНА! Мъже с чест и доблест! Не са като набедените "генерали"майкопродавци и нагаждачи,без капчица достойнство.Дано стават все повече зад гърба на Президента в името на идните поколения БЪЛГАРИ! В критични моменти за народа ни доблестните люде се проявявят,а мижитурките се скатават!!!ОСТАВКА на мутрите!!!
425
2
 
10
 
! Отговори
68 бригада преди 3 години
До 32990....там където другите не могат.....Чета и се отвращам какво допуснахме! Защо!??! Нямаме военни вече, а кадроваци, търгаши, наемници!Няма чест, няма слава....дано промяната е за добро на всички въпреки, че съдейки по пишещите, те не заслужават свбодата си, а лагер и бачкане до откат!
424
12
 
14
 
! Отговори
Радев преди 3 години
Бе момчета, друга работа нямате ли, ами сте тръгнали да ме излагате.. ! ..Че и шефа, дето е в Дубай !
423
8
 
10
 
! Отговори
32990 преди 3 години
Ами бивш военен съм с 2 висши образования и 4 "западни" езика и се махнах!Подкрепям протеста и генерал Радев въпреки, че имаме инакомислия, но всеки с тефтерчето си!Бонобо - браво ама няма смисъл овчар на овце да говори!Относно какво а дали военните, ами няма да коментирам просто, но е факт, че повечето колеги офицери завършили са търсени и ценени кадри най вече зад граница, като мен и им се плаща достойно, а като разберат, че си и бил военен и уважението е по-голямо!Дерзайте и махнете хомот
422
9
 
12
 
! Отговори
HMLF преди 3 години
Само подкрепят истината, че под фуражка акъл не вирей! *** като Копейкин I - ви, когото защитават!
421
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви "ветерани" бе, да не са участвали в Сталинградската битка....?? Пърдяли са цял живот в някое поделение!!!
420
6
 
16
 
! Отговори
Въхххх стреснас са! преди 3 години
Тоз с каскета ЗКПЧ-то ли е,лекции за партията ли ще им чете?
419
3
 
3
 
! Отговори
до 436 преди 3 години
Войникът беше приет да следва за инженер.Офицерът обичаше да издевателства над воиниците.Заслужаваше си наказанието.
418
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Българин до 433Освен да пишете красиви фрази, КОИТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НЕ ИЗПЪЛНЯВАТЕ, друго не можете! Чакай си господаря от ЮГО-ИЗТОК и се наричай българин - тогава може и да забравиш как се пише на български! Пиша в мн. число защото сте много като теб дето си преписват народност, а действията им против народността.
417
6
 
7
 
! Отговори
Българин до 433 преди 3 години
Научи граматиката, пЪдар! Неграмотен си като "ветераните"!
416
7
 
22
 
! Отговори
bb преди 3 години
А,бе военни, какво добро сте направили за тази държава ? ..храненици и *** !!!..каква техническа мисъл може да протече в тъпите ви деградирали от заповеди и лентяство глави...защо не се покриете някъде ?.. и без това идвате нигативно на този народ ..идете на почивка със незаслужените ви по 20 заплати след пенсиониране....не се забравя това !..гнус ме е от вас !
415
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тез и те Натовци като оня с големите уши :)Цял живот мързелували по казармите и сега изпълзели от дупките си да пушат цигари.
414
3
 
3
 
! Отговори
Есаул преди 3 години
Ефрейтор! Вместо да се прави на заспал и да зарежда пълнители, не трябва ли съгласно УГКС да извика - ,,Стой! Пропуск! И не знам какво е това ваше поделение, където офицерите отиват сами да извършват проверки на караула, а по устав, трябва да са придружавани от началника на караула или разводача на постовия. Ти не си никакъв ефрейтор! Ти си една от многото шматки! Бил съм и постови, и разводач, и началник караул. Към края на службата дежурният по полк като ни видеше се радваше и не проверяваше!
413
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На сегашната политическа класа в България не и остава нищо останала освен да бъде в пожизнена опозиция - ГЕРБ, АТАКА, ПАТРИОТИ, БЗНС, ДПС, БСП, АБВ, СДС и тем потодни само за ТОР на ново политическо поколение могат да стават. ЗА НИЩО ДРУГО. Да са в опоция да си осмислят грешките и да дават съвети, когато новото политическо поколение кривне, как да не допускат грешките, които те са направили! Нищо друго не могат да помогнат.НИЩО! И силен контрол относно влиянието им над новото политическо мислене
412
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БългаринТи гледай да си опазиш ***, че и това няма да можеш направи! Стани и ти падар на *** си и тогава съди за другите!!!! Иначе следващата политическа прослойка, че намери начин как да свали защитата му. Тъй, че аре собсветия си г*з да гледаме а не чуждия!
411
9
 
6
 
! Отговори
Бате Рамбо преди 3 години
Да живее Бате Рамбо, президентА
410
2
 
12
 
! Отговори
Анинимен преди 3 години
До ЖороТи вземал ли си днес 25 долара заплата и като се събудиш 15 долара станала заплатат ти? А другите вземаха по 100-200 долара! С тия дрехи дето са им давали дали е можело нещо друго да правят освен на работата си да ходият? Дали са можели като теб да си имат фирми и да си въртят сив бизнес? Както ти си можел и то благодарение на политическото безхаберие на политическата класа? Аре стига с опорките!!!! Изтъркаха се ! Не вървят!