Гешев: Протестите няма да попречат на работата ми

Приоритетите му са корупцията и битовата престъпност
28 юли 2020 11:32, Петя Славова
482
Гешев: Протестите няма да попречат на работата ми
Снимка: БГНЕС

"Протестите и политическите игри няма да попречат на работата ми." Това заяви главният прокурор Иван Гешев във Велики Преслав. 

Той е в региона на Шумен, където се провежда специализирана полицейска операция в три общини на територията на областта, свързана с битовата престъпност.

Пред журналисти Гешев подчерта, че за тази година неговите приоритети са елиминиране на битовата престъпност и борба с корупцията по високите етажи на властта.

По думите му, прокуратурата е отчела спад на кражбите на автомобили, както и на телефонните измами.

"Благодаря на колегите от МВР, защото заради извънредното положение ситуацията е много тежка. Въпреки трудностите работата продължава и се отчита спад на кражбите и грабежите.

Имаше дни, в които кражбите на автомобили бяха по 30 само в София. Днес има дни, в които в цялата страна няма нито една", отбеляза обвинител номер едно. Подобен бил случаят и с телефонните измами, като тази година те били 30, а броят им преди години бил огромен.

"Прокуратурата, заедно с партньорите от МВР, смята да намали до минимум битовата престъпност", обеща още главният прокурор и изрази готовност да направи отчет пред депутатите като изпрати писмо до Караянчева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


482
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
377
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя *** пак е тръгнал по селата. Това му е нивото- да гони селските разбойници. За големите няма капацитет, въпреки многото популизъм и празни приказки.
376
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде се скри фигурантът? Къде му е обръщението с мнение за протестите?
375
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти си човека!!! Но има ли достатъчно места в затворите.Едни осъждате да лежат а други пускате предсрочно.Защо не се строят Затвори при такава голяма престъпност
374
8
 
10
 
! Отговори
Окрадоха България преди 3 години
- Гешев, където намериш комунист-милионер от БСП го смачквай като ***!
373
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гешев ОСТАВКА и съдебна реформа. В тая държава яко куца контрола, а контрола би трябвало да се осъществява от прокуратурата, дори и слепите го виждат. Стига пази хунтата, системата е обречена, рано или късно ще паднете. Народът прогледна.
372
10
 
9
 
! Отговори
Възмутен от Г.Джумая преди 3 години
Г-н Гешев, подпукайте кримитата от протеста в Благоевград.
371
11
 
5
 
! Отговори
Доктор преди 3 години
Виждаме и чуваме вопли, стонове, текат сълзи и сополи - ридаят червеногъзите ! Гешев се оказа като Крали Марко - когото пипне , прав се нас.и.р.а ! Идва реда на Фигуранта !Колкото и плюнки да се леят тук , Гешев ви гледа сеира,само събира снимки и факти !!! Най-после да дойде някой , който мисли за народа !
370
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Благоевград осъждани хвърляха яйца по пощата. Клошари им пригласяха. Долно, низко, мръсно. Хулиганите на фигурата ли искате да ви управляват.
369
10
 
8
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Като четем тук разбираме колко много са търтеите и плужеците в България, които не искат да се махнат от плътта на народа ! Много се подиграват и подхвърлят, но не са познали - точно Гешев е този, който ще им свие сърмите , а и не само сърмите ! Просто още не е дошъл техния ред ! Гешев е като валяк - мине ли , след него остава равна поляна , на която можем да садим цветя ! Човекът маха плевелите ! Оказва се , че има много плевел за скубане ! Скуби , Гешев , с теб сме ! Мамичката им червена , падн
368
3
 
4
 
! Отговори
к.378 преди 3 години
На тая държава й трябва не само здрава ръка, какъвто е Гешев, който си е "милиционер", завършил Висшата мМИЛИЦИОНЕРСКА школа, а не Право , но и хора, които са умни и могат да мисля.Падишаха като види, че нещата се объркват качва джипа и отива на лакърдии из страната. Скачат протестиращите: ето на простите хора по 150 лв да си го харесват.А гл.прокурор тича със спецпрокурорите надлъж и нашир. Още не е разбрал, че има и нормални прокурори, а не "спецове", като Кънев и нормални съдии, не от Ушевите
367
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нарушителят на КРБ вън. Който е призван да обединява, а разединява, вън. Който погазва разделението на властите, вън. Който обижда магистрати, без да го е доказал, вън.
366
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гешев: Протестите няма да попречат на работата ми (в полза и услуга на мафията)
365
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом БКП-тата ридаят значи Гешев си е на подходящото място!
364
4
 
4
 
! Отговори
до к.385 преди 3 години
До ФактТози, дето БиБи и Цацаров без поне малко да се консултират със синдикати, с шефове на партии, ни натресоха, и двамата са знаели, че е "милиционер" и чак след 10 години е станал прокурор. Същият този се хвали, че представлява народа и го защитава, занимавайки се с битови престъпления. Само че първото му питане до КС беше може ли да обвинява президента, разбирай със спецпрокурори като Кънъв и Брезашка и сетне чрез съда на Ушев да го вкара в затвора.Затова Пожарникарят и С.Ц. си го избраха
363
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гешев, стой си на мястото и продължавай да ни радваш с ритани червени зелки и БКП-сггаааанннннн!
362
9
 
14
 
! Отговори
Супер виц преди 3 години
Корумпиран ще се бори с корупция. Голям смях
361
4
 
10
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Например днес - Марица е отровена, стадо крави починали след водопой - Бацун пердаши с 200 в противоположна посока и ръси дежурните простотии!
360
7
 
11
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Прости милиционери от ранния соц са Бацун и Каскетчика и си приличат по маниерите! Когато Бацуний зацапа свещите, възвръща самочувствието си чрез каране на джипката, инспектирва мантинели и изкопи, среща се с местни герберасти, които го аплодират, а той раздава пари! Когато Каскетчика се издъни, както при атаката на президентството, тогава се крие в дълбоката провинция и започва да бори битовата престъпност! Като събере малко кураж, пак се изложи и хайде пак по селата!
359
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тя толкова ти е работата, Гешо. Да слугуваш на Бочко и да захапваш когото кажат, в другото време да ръсиш лакардии по медиите като същ Баце.
358
8
 
10
 
! Отговори
Специалист преди 3 години
Опасен глу пак

Спонсорирани публикации