Борисов: Българите да видят какви строежи се правят!

Според премиера газовата диверсификация е вече реалност
Обновена: 29 юли 2020 11:53 | 29 юли 2020 11:53, Веселина Йорданова
220
Борисов: Българите да видят какви строежи се правят!
Снимка: МС, архив

Премиерът Бойко Борисов провери строителството на "Балкански поток". Той отбеляза, че диверсификацията, за която е говорено с години, е вече факт.

Да видят българите какви огромни строежи се правят в момента, коментира той. Затова не могат да ни простят - мечта на поколения, посочи още премиерът.

Още по темата

С него на инспекцията пътува директорът на "Булгартрансгаз" Владимир Малинов. Той обясни, че аварията по газопровода с Гърция е отстранена. Газовите доставки към Гърция са възобновени.

Близо две денонощия продължиха аварийно-ремонтните дейности в района на Кулата, където автоматичните системи регистрираха изтичане на газ.

На 27 юл, при огледа на мястото на аварията беше установено нарушаване на целостта на тръбата, най-вероятно заради стареенето на метала. Високото налягане на газа предизвика и лека експлозия, като се образува кратер с дълбочина три метра. Екологични щети не са установени. Тя е на около 30 години, стана ясно от думите на Малинов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 107Няма газ за бг. САЩ затвориха тръбата през Украйна и бг ще трябва да плаща двойно на Гърция или Турция.
96
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колите са главно в София а в останалата част на страната има БДЖ и няма нужда от магистрали. Тировете ще се заместят с кораби през Варна и Бургас за Истанбул.
95
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
че инфраструктурата е важна, в това няма спор, ама невиждам ние каква полза ще имаме от този газопровод, той се прави за да се удовлетворят исканията на Газпром да доставя газ до Сърбия, ние немаме никаква полза от него, но за сметка на това ще изсипем 3 млрд за него
94
2
 
9
 
! Отговори
Доктор преди 3 години
Бойко не е име,това е диагноза в областта на психичните заболявания.
93
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И тия,които не вярваха,вече те видяха какво представляваш-една отвратителна,най-долнопробна мутра!!!
92
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 101Сърбите теглят заеми от банките и като построят магистралата, слагат такси и връщат заема. В България всички чакат на бюджета но като няма такси после държавата ще фалира бюджета с тия ненужни магистрали. Щом има коли и си плащат винетктие ще може.
91
2
 
8
 
! Отговори
До 101 преди 3 години
Я пак ???Без ЕС ?????Лъжец ,манипулатор,пропагандист !Ей такива сте всичките ! До един !Поинтересувай се за процента участие на сърбите за магистралата им !Поинтересувай се !
90
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скърбите направиха магистрали без ЕСОт Калотина като тръгнеш до Хоргош границата с Унгария всичко е магистрала и то без пари от ЕС всичко сами си го направиха а в България още нямаме една завършена магистрала като хората
89
7
 
4
 
! Отговори
stiling преди 3 години
Тиквунчо се изразява цветущо в новия запис, но не по различно от всеки българин, който говори против съседа се, шефа си, конкурента си или враговете му.Просто си казва каквото мисли цветисто!ДРУГ Е ВЪПРОСА ЗАЩО Е ТАЯ ЯРОСТНА АТАКА СРЕЩУ НЕГО ТОЧНО СЕГА С ТИЯ КОМПРОМАТИ СЪБИРАНИ СТАРАТЕЛНО ПРЕЗ ГОДИНИТЕ!И защо тоя "честен и добронамерен" истински българин, който е направил записите ги вади точно сега!Сигурно подбудите са му чисти и невинни да покаже колко лош е Боци, а не да искара пари от ЧЕРЕПА
88
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До Анонимен 87.Значи да ти я намалят.Сигурно имаш спомени за Русия,от социализма,когато си отишъл там без пари(на държавната хранилка).В Москва и Петербург цените са в пъти по-високи от софийските,особено на нощувките.Там големи пари получават само IT специалистите и тези в енергийния и газово-петролен сектор,КАКЪВТО СПЕЦИАЛИСТ ТИ НЕ СИ!Аман от хора дето си мислят,че след като могат да пишат по форумите,са незаменими IT специалисти!
87
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много е прав Бойко в този запис.Всички излязохте много праведни,бе.Вие не сте псували никога сигурно.
86
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И да видят после как се ремонтират! През ден!
85
1
 
3
 
! Отговори
До90 преди 3 години
За Идеал Стандарт ще мълчиш! Идеята беше да бъде във Велико Търново,само че местните партийни величия поискаха огромна комисионна!
84
1
 
12
 
! Отговори
Max преди 3 години
Нов аудио запис на Борисов и Томислав Дончев в "аферата".
83
1
 
10
 
! Отговори
***** преди 3 години
Българите да те чуят в новия запис как ги псуваш ,че не сме финландци а сме бг.
82
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ама последният запис е толкова автентичен,че въобще не поражда съмнения за източника.
81
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*до 75
80
1
 
6
 
! Отговори
До 76 преди 3 години
Ами кое е важно бе,***()т ?! Знаеш ли едно от условието на ИДЕАЛ СТАНДАРТ Севлиево кое е било ? Да се намира в непосредствена близост до Автомагистрала.Тогава с много компромиси са убедени,че пътя София-Варна е най-добрият,нищо че не е магистрала !Благодарение на Венелин Узунов ( БСП вероятно единствения човек от тази партия,за когото мога да кажа само добри думи) и тогавашния кмет на Севлиево го има този завод.Това е инфо от кухнята и можеше да се окаже,че без инфраструктура нямаше да го има !
79
4
 
8
 
! Отговори
Mopcku_ преди 3 години
Ние сме в ЕС от 2007, Бойко ни управлява от 2009-та. Почти всички субсидии са минали през ръцете му. Аз и БСП не искам във властта, окакани са. Време е да дадем шанс на по-умни.
78
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искам оставката на правителствотои Руска заплата от 1.01.2021България трябва да бъде като Русия и да бъде по евтино