"Омлет" за властта: Яйца и домати летяха към сградата на МС

Протестите в София продължават 22-и ден
Обновена: 30 юли 2020 21:56 | 30 юли 2020 21:37, Веселина Йорданова
546

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Яйца и домати полетяха към сградата на Министерския съвет в 22-ия ден от протестите.
Още по темата

Исканията за оставка на правителството и главния прокурор продължават. Блокирани остават и ключови кръстовища в столицата, което днес затрудни придвижването и през деня.

Митингът тази вечер преминава без напрежение. "Орлов мост" остава блокиран за повече от едно денонощие, но обстановката е спокойна

Вижте кадрите от протеста тази вечер в галерията на фотографа ни Димитър Кьосемарлиев!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


546
Още по темата: протестмитинг
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не искам да звуча безсърдечно, но ... тези на първата снимка ми изглеждат изпаднали наркомани и не мисля, че някой извън те самите е виновен за съдбата им.Ако тези ще определят дневния ред в държавата, по-добре се изнасяйте навън още сега.
41
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СпецаКои млади бе, наследниците на старата номенклатура, те ли? Моля ти се че кой ги иска тия млади? Аз - не.
40
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха, снимали са феновете на Радев от маалата!
39
2
 
20
 
! Отговори
НФСБ преди 3 години
от гетата *** и пълнежа- наркомани, почти няма жени тия са като тумба " мигранти" това е положението...
38
28
 
6
 
! Отговори
Спеца преди 3 години
Бойко , Бойко , не усещаш ли , че младите щом не те искат значи няма какво да се напъваш повече! Зад младите Бойко стоят , техните родители , дядото , бабата - пенсионерите!*** си с мир , не стигай да ставаш жертва на олигарсите !
37
3
 
22
 
! Отговори
КРАСТАВИЧАР преди 3 години
НЯМА ПО ГОЛЯМ ГРЯХ ОТ ТОВА ДА ХВЪРЛЯШ ХРАНА ! ХОРАТА НЯМАТ КАКВО ДА ЯДАТ , А ПЛАТЕНИТЕ ПРОТЕСТЕРИ СЕ ГИВИЗЪТ
36
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама този държи две кори яйца, не една!Ако беше дал тези яйца на някой пенсионер с минимална пенсия, щеше да го спаси от глад поне за известно време.Но Корна му е дала яйцата с друга цел и човекът си заработва стотачката. Нищо чудно льотчикът да му е обещал да го назначи за нощен пазач някъде, та затова се старае толкова.
35
1
 
4
 
! Отговори
До 28 преди 3 години
Утихват 10 години вече,точно толкова,отколкото чакам да се разпадне ЕС,от който ще получите 19 милиарда,заради които и не само организирате преврат !Проклетници !Дано успеете и измрете в мизерия !
34
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Новият министър на туризма в схватка с английския език (видео)30 Юли 2020Попаднахме на видео от международна конференция от 2019 година, чиито домакини са страните Канада и Украйна. На световното събитие е поканена да говори и вицепремиерката Марияна Николова.https://gospodari/новият-министър-на-туризма-в-схватка-с/
33
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мафията вика "Долу мафията". И народа ***, и накрая че докара Божков да го управлява.
32
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не са ми симпатични ГЕРБ,но заради тези блокади ще имат четири гласа на изборите от нас.Алтернативата е БСП и Русия никога.
31
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези от снимките да не са студенти от Факултета бе :)))*** все умни и красиви бе :)))Ще го разорите Божков!
30
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Онова @$#@$,което се беше качило седнало на орела на Орлов мост ДгД. ДГД и онези дето пикат и ачкат на кръстовището. И вие дето ще хейтите ДГД. Това ли ви е протеста, това ли са ви ценностите за по -добро бъдеще , за нищо не ставате!
29
4
 
25
 
! Отговори
Въпросчо преди 3 години
КОй чисти след свинете ? Искам да знам кой чисти ? Чистят ли самите *** или плащате на чистачки ? Искам да знам за какво се харчат моите пари , които стигат едва за хляб и кисело мляко на ден !!!!!!! Кажете или обяснете, господин Борисов !!!
28
5
 
22
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Бойко си прави некви експерименти:):):)Май ше трябва ние да излезнем и да ги таковаме тези пияни нефелници:):):)От утре аз Тонката ше си направа един Фейсбук и набирам хора за саморазправа с тези абе аре нема да напиша какви:):):):)Че къв е тоя *** без зъби ,че ше хвърля ухилен до ушите яйца по МС и полицаите само ше го гледат?Аз за това ли съм гласувал на изборите?:):):):)
27
1
 
27
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Тези от снимката не мисля, че могат да си позволят повече от 10 яйца. Някой им ги купува и им дава да ги хвърлят.
26
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искахте действаща прокуратура и закони ! Получихте ги,но ги обявихте за диктатура и рекет! Сега искате либерализъм,който ще го обявите утре за анархия.Просто племе сте и никои не ви е виновен!Нова система искали! Каква нова система бе, проклети,та вие ежедневно мислите как да минете метър,да прецакате държавата,работидателя,съседа.Вие сте долни хора,които непрекъснато се интересуват от чуждото! Вижте се себе си бе,з***губеняци,оправете си вашата система и тогава искайте стандарта на ЗАПАД
25
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тотално де бели! Също като Тиквун. Няма шанс тази територия...
24
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само вижте каква злоба и простащина излъчват лицата на снимките, а колко хора щяха да се нахранят с тези кори яйца и доматите, това е пълна порнография, никой не е по голям от хляба. Затова няма да победят.
23
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Все по-абсурдно и тъпо.И от тия *** да чакам , че ще оправят България? От адвоката на мафията Хаджи еди кой си, от руската марионетка Радев,Божков , недоразумения като дебелия арменец ,от децата на комунистическата номенклатура Минеков и Бойкикев и Дайнов да не говорим за Мая, Копейкин, главния чалгар на републиката и още комплексирани лузъри.