Каракачанов пита: Какво не съм свършил, за да подавам оставка?

Вицепремиерът притеснен от напрежението на Орлов мост
197
Каракачанов пита: Какво не съм свършил, за да подавам оставка?
Снимка: БГНЕС
Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов изрази притеснение, че може да се стигне до конфронтации между протестиращите и тези, които не могат да пътуват заради блокадите в столицата.
 
Той призова гражданите към търпение и органите на реда към спокойствие, защото всеки има право да изразява своето мнение, но без да пречи на другите, предаде БНР.
Още по темата
Според него изкуството е да се намери диалог с младите хора и да се види това, което трябва да се направи като разумна промяна.

На въпрос кога би си подал оставката, вицепремиерът отговори:

"Ако трябва да говорим в индивидуален план, когато някой излезе и ми каже "ти не си свърши работата", подавам я веднага. Ако цялото правителство си подаде оставката, аз също ще си подам оставката. Към този момент кажете ми какво не съм свършил от това, което съм казал, че ще направя и какво не съм свършил с последните 27 г., което не беше свършено", коментира той.

Каракачанов участва в тържествения акт по присвояване на първо офицерско и първо сержантско звание на кадетите от първия випуск на възстановеното ВВВУ "Георги Бенковски" в Долна Митрополия.

Отличник на Випуск "Добруджански" е пилотът Владимир Тасков с успех от следването Отличен с 5.99 и от държавните изпити с 6.00.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво си свършил ли ми поръча някакви ти самолети където както е тръгнало май- повече от нас няма да ги видим.
47
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обеща да върнеш казармата, че много епилирани младежи в България, но не би.
46
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Самолетите са купени без конкурс. Просто американците ни тропнаха по масата и ни казаха, че трябва да купим от тях, а нашите козируваха, обявиха че решението е геополитическо и че е проява на евроатлантизам, и платиха толкова, колкото им поискаха, без дискусии.
45
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много просто е!Нищо не си започнал и за това нямаш и нищо свършено!И това е причината да се иска оставкат!
44
0
 
4
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
Подлец по душа и призвание.Не е единствен.Все пак някой трябва да крепи и защитава статуквото, което разяжда обществото.
43
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Агент Иван с терасата от 460 кв.м е по-нагъл и от Барба Ганьос.Продавача на паспорти отдавна трябваше да е в затвора.
42
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво означава свършил , несвършил? Част от правителството си и трябва да си ходиш заедно с него!
41
0
 
11
 
! Отговори
ПРИЧИНИ ЗА ОСТАВКА преди 3 години
1. Не си български войник служещ на родината, а охранен гол ***!2. Наистина не си свършил нищо, освен да се подписваш където ти кажат!3. В следствие на т.2 СИ отговорен за злоупотреби за източване на милиарди от българските данъци!4. Тези на които вече не им е смешно дълбоко се срамуват от пропадането на някога великата българска армия, за което си отговорен и ТИ!5. ТИ и цялата ти политическа организация с комерсиална цел не сте нищо повече от патерица на мафията!
40
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ох, добре че ще се махнат скоро заедно с плешивия генерал.
39
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Покупката на СТЕЛТ F-16 толкова са невидими,че никой няма да ги види никога.Паспортгейт и най-голямото подкрепата за Ким Тик Вун!
38
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Събирай си Джинбазки, Сиди, Контрера и останалите кифли от партията и се омитай !
37
0
 
5
 
! Отговори
Валерката /шкемето преди 3 години
Играта е следната:Ние искаме, предлагаме герб не дава.
36
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Самолетите, които сме платили, никога няма да бъдат произведени и доставени. През 2027 година, когато е договорен крайния срок да бъдат доставени, след като са държали почти 8 години платените пари, ще ни съобщят новината, че няма да получим F 16, но парите няма да върнат, ще почнат да усукват колко още трябва да доплатим, за да получим друг тип примерно през 2035 година.
35
1
 
10
 
! Отговори
Козяк 16 преди 3 години
Каракачанов има заслуги за подписването на договора за Ф-16. Каква е степента на неговата вина може да установи само следствието. Но договора (предплащането?) в този си вид е в ущърб и вреда за Република България и в полза на чужда държава. Не са малко политиците по света, които при подобен казус са търкали наровете с години. При свястна прокуратура това се тълкува едва ли не като предателство, саботаж и все в този дух. Известна личност, която има честта да опита кауша беше Юлия Тимошенко.
34
0
 
12
 
! Отговори
ПЕШО преди 3 години
До АнонименЗАЩО ДАДОХТЕ МИЛИАРДИТЕ НА САЩ А МОЯТА БОЛНА ЖЕНА КАРА С 250ЛВ. НА МЕСЕЦ.ЗА ТОВА ЗАСЛУЖАВАЩ НАРОДЕН СЪД .КАКВО ЩЕ НАПРАВИТЕ С ТИЯ 8 ИЗТРЕБИТЕЛА ? САМО ОЩЕ МИЛИОНИ РАЗХОДИ ЗА ПОДДРЪЖКА.
33
0
 
12
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Направи поне едно коремно! Аз съм на подобна възраст, даже по дрът и като падна пандемията се разходих из градската градина. Гледам - спортни уреди и разна младеж и някой дрът пей се въртят там! Хвърлих салтамарката, викам - да не се изложа!!! По груби сметки, 32 години не съм се хващал за лост. Идвъртях 3 коремни, взех си якенцето и се изнесох да не притеснявам затлъстялата младеж. Пейрасите вече бяха се разбягали....!
32
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шкембе войводата всичко, което си свършил, свършил си го като кучето на нивата.Само за престъпната сделка с осемте "златни" самолета, си за затвора, не за подаване на оставката а за затвора.
31
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига вече агенти във властта !
30
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде са самолетите, къде е армията?
29
0
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
не е за вярване,че такива ПРИМИТИВНИ елементи като Шкембе,ромът "Симеонов",Банкянската Мутра",Кърджалийската.."хубавица" ,Каскета с чалмата и другите от Харема,"дърпат конците" в нашата.."Измъчена географска територия"!..не е за вярване,но е факт...."Вятърът тихо дървото клати..Ние го гледаме с бати....Ега ти.."