Майка показа зловещ клип, бившият мъж й взе детето посред бял ден

Тя твърди, че и другото й дете е при него и не го е виждала 2 месеца
Обновена: 31 юли 2020 12:05 | 31 юли 2020 12:05, Александър Попов
337

 
Катерина Игнатова сподели в социалните мрежи клип, в който показва как бившия й съпруг й отнема детето. Тя твърди, че правата са дадени от съда на нея, като твърди, че и другата й дъщеря е при него и не я е виждала от 2 месеца.
 
Ето какво сподели тя в своя профил.
 
"От две години и половина върху мен и моите малолетни деца се упражнява домашно насилие от бившия ми съпруг Борислав и неговото семейство, без реакция от нито една институция. Показвам ви как на 30.07.2020г. в 8:30 ч. сутринта, докато тръгвахме за рехабилитация с дъщеря ми, която се възстановява след инцидент. Бяхме нападнати пред дома ни от главния архитект на Община Елин Пелин, „любящ“ баща и мой бивш съпруг – Борислав Бориславов Кръстев, и Андрей Цолев, които отвлякоха тригодишната ми дъщеря. Родителските права са предоставени на мен, а от два месеца той държи и не съм виждала и другата ми дъщеря (4г.). 
Dnes.bg не успя да се свърже с Борислав Кръстев, медията ни е готова да предостави и неговата гледна точка. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


337
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Човека си взима детето. Стреса го създава майката с неистовите крясъци. Ако се беше усмихнала и дала безпроблемн о нямаше да има никакъв стрес. Каква е тази майка, която стресира така детето си и по този начин създава у него негативни емоции, свързани с бащата? За мене тази не е майка. Не бова да бъде допускана близо до децата до края на жиота им. Или поне докато не навършат пълнолетие и не пожелаят сами да я видят.
57
14
 
6
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-54 примерната майка,като се въргаля с чужди чичковци,няма стрес,за детето според теб.
56
25
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мъжа е глава на семейството и той командва. Ако не се потчини, става хаос или война.
55
4
 
24
 
! Отговори
от Дания преди 3 години
Тук при мен в Дания на Запад при Цивилизацията където аз живея на такива главни архитекти моментално им отнемат дипломата и поста главен артхитект и ги назначават прости строители кофражисти и зидаро-мазачи по строежите.
54
4
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Е, това мъж ли е?! и така ли ще се грижи за детето - ще бута , ще дърпа.........ще издебва този и онзи за щяло и не щяло , така ли ще изкарва парите с които ще гледа детето си??!!!
53
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те не са само нейни. Като няма акъл, когато се женила, така става после.
52
1
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
къде ми е коментара
51
4
 
28
 
! Отговори
,,, преди 3 години
Господ го е опазил, че някое съвестно момче не е минало покрай тях. Няма да успее да си дочака линейката, ако видя подобно нещо пред мен. Жалко за детето, това е травма за години напред.
50
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре че се махнах завиннаги от тази жалка държава
49
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нямав думи щом тези селски тарикати си позволяват такива неща представете си някой с власт какво ли прави!
48
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мда, тоя не е много със всичкия си - пред детето си да разиграва такива сцени.Съдът си му е определил режим на свиждане(освен ако не е психичко болен или нарко зависим). Отива си на свиждането. Ако не се получи - бам, сигнал в полицията. Два сигнала и познайте какво се случва? Дело, да напомнят на отглеждащия родител и да го отръскат една хубава глоба. Ако се случи трети път - детето отива при другия родител.Това съм го виждал как се случи на позната, която реши да не позволява свиждания.
47
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре че се махнах завинаги от тази жалка държава...
46
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Родителските права са предоставени на мен, а от два месеца той държи и не съм виждала и другата ми дъщеря (4г.)."А два месеца защо не си съобщила в полицията?
45
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Запад в Цивилизованените Евро Гейски Страни този вече щеше да е в затвора без съд и присъда там в Цивилизованите Евро Гейски Страни ги затварят такива! А в САЩ направо на електрическия стол или смъртоносна инжекция.
44
5
 
4
 
! Отговори
MGTOW преди 3 години
Пищете и ревете ***. Писна ни от вас!
43
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е отвличане - тези са за затвора и двамата
42
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това видео не е сращу бившия и мъж, такива лични работи не се показват публично, явно органите са я отсвирили поради някаква причина и са дали право на мъжа и, и сега тя иска да се полаже колко е онеправдана и се жалва публично. Другото и дете също е взето от мъжа и както тя твърди вече два месеца незаконно, това не може да бъде, в това отношения феминистките евро гейски закони днес са много строги.
41
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Много страни от ЕС биха уволнили веднага след това видео, а в САЩ вече щеше да е в килия.
40
6
 
17
 
! Отговори
кръвта ми кипи! преди 3 години
Класически герберaст!Хайде пак плачкайте, че сме блокирали кръстовищата срещу тези... тези НЕГOДНИЦИ и ***!
39
17
 
11
 
! Отговори
MGTOW преди 3 години
Така става, когато държавата подкрепя *** и жени. А на мъжете правата са никакви! Имам съдебно разрешение за всяка 1-ва и 3-та събота и неделя да си виждам децата, до момента от 3 години нито веднъж не ми се позволява, плащам издръжка всеки месец!