Майка показа зловещ клип, бившият мъж й взе детето посред бял ден

Тя твърди, че и другото й дете е при него и не го е виждала 2 месеца
Обновена: 31 юли 2020 12:05 | 31 юли 2020 12:05, Александър Попов
337

 
Катерина Игнатова сподели в социалните мрежи клип, в който показва как бившия й съпруг й отнема детето. Тя твърди, че правата са дадени от съда на нея, като твърди, че и другата й дъщеря е при него и не я е виждала от 2 месеца.
 
Ето какво сподели тя в своя профил.
 
"От две години и половина върху мен и моите малолетни деца се упражнява домашно насилие от бившия ми съпруг Борислав и неговото семейство, без реакция от нито една институция. Показвам ви как на 30.07.2020г. в 8:30 ч. сутринта, докато тръгвахме за рехабилитация с дъщеря ми, която се възстановява след инцидент. Бяхме нападнати пред дома ни от главния архитект на Община Елин Пелин, „любящ“ баща и мой бивш съпруг – Борислав Бориславов Кръстев, и Андрей Цолев, които отвлякоха тригодишната ми дъщеря. Родителските права са предоставени на мен, а от два месеца той държи и не съм виждала и другата ми дъщеря (4г.). 
Dnes.bg не успя да се свърже с Борислав Кръстев, медията ни е готова да предостави и неговата гледна точка. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


337
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не сте ги правили тия деца, ***.
37
22
 
5
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Детето,сигурно детето,като гледа майка си как се въргаля с разни,това не му действа на психиката.Много правилно бащата е отнел децата си.
36
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом е тръгнала да споделя в интернет записа, значи не и е чиста работата. Това не е за интернет а за полицията, защо не го даде в полицията. А бившият и мъж е главен архитект, не може да не знае какво прави, цялата работа е съмнителна, дали тя наистина има права над детето в момента? От два месеца държи и другата дъщеря - странно, при тотално налагане на феминизъм и евро гейски ценности полицията и органите 2 месеца да не реагират, много странно!!!
35
28
 
7
 
! Отговори
1 преди 3 години
Много правилно е направил бащата,не може тя да се въргаля с разни,и децата да я гледат,и после мъжът ми отне децата.
34
4
 
26
 
! Отговори
Детето преди 3 години
Вие нали си давате сметка това за детето какъв стрес е и как може да му се отрази на психиката? Според мен бащата грам не е помислил за него. Това не е нормално.
33
3
 
16
 
! Отговори
Granik преди 3 години
Дядото почти успя да го събмитне ,ама не си заключи краката и го изтърва.
32
1
 
15
 
! Отговори
пепе преди 3 години
"Виждате ли докъде са я докарали тая държава някакви селски архитекти се мислят за богоизбрани - пълен резил!" - Ако знаеш тоя "селски архитект" какви пари прибира и какви далавери върти. Елин Пелин е точно до София и в общината има проекти за заводи, складове и т.н. за милиарди. И естествено много неща се строят съвсем незаконно, с разрешението на тоя архитект...
31
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хм... да ви кажа ли кмета на Елин Пелин от коя партия е?! Само ще намекна - обича да пазарува в Билла... Председател не общинския им съвет едно ***, избрано на 21 години за председател,, бакалавър по философия, син на местния свещеник... Дали и той не пазарува в Билла?Тея факти е хубаво да се казват : )
30
13
 
3
 
! Отговори
Ти сериозно? преди 3 години
До ЛианНе сте ли виждали записите от дрон? Шепа народ от 100 000 човека! Явно всеки има различно разбиране и тълкуване за "шепа народ".
29
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Виждате ли докъде са я докарали тая държава някакви селски архитекти се мислят за богоизбрани - пълен резил!
28
4
 
33
 
! Отговори
роза преди 3 години
Само *** човек със селяндурски манталитет може да постъпи по такъв начин!Висшето образование не пречи на някои хора да си останат прости!
27
14
 
21
 
! Отговори
Лиан преди 3 години
В тази държава е страшно да се живее. Нямат права нито жените нито децата. Цялата полиция е при протестите, където една шепа хора се изживяват като "народа". И с тях се занимават всички, а за хората - закона на джунглата.
26
3
 
28
 
! Отговори
Saki преди 3 години
Брей това си беше брутално. Един мъж не бива да прави така.
25
1
 
13
 
! Отговори
Покажете на всички преди 3 години
За съжаление ако не се даде гласност на такива събития - държавата не си върши работата!Дано да се случи както с малкото момиченце в Перник, дано има съвестни хора и при вас. Дори и саморазправата в случая е оправдана, след като институциите не са си свършили работата...
24
2
 
26
 
! Отговори
pepe преди 3 години
Кмета на Елин Пелин е един престъпник от ВМРО, (Ивайло Симеонов) който граби и се разпорежда както си иска. Гл. архитект му е дружка и затова няма да има никакви последствия тая история. Свиквайте, вие си ги избирате такива!
23
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия 100 процента са от герб и се чувстват безнаказани, но тоя път са заснети безчинствата им и ще ядат дървото, на вожда му трябват точки!
22
2
 
1
 
! Отговори
Бау преди 3 години
До 14Сигурно е така. Все пак като ми го каже високо образован човек с хубава професия изискваща много ум, няма как да се се съглася :D
21
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре дошли в мутроландия. Щом си главен архитект или друг висш служител, може да си правиш каквото искаш безнаказано.
20
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
наистина се надявам да върнат децата на майката. браво, че се е сетила да сложи камера на входа на къщата си!
19
5
 
38
 
! Отговори
Сашка преди 3 години
Щом този рогач е на висока общинска служба и досега не са вземани никакви меркисрещу него, той неминуемо е член на управляващата ни партия !Ето какво представляват тези юнаци . . .