Майка показа зловещ клип, бившият мъж й взе детето посред бял ден

Тя твърди, че и другото й дете е при него и не го е виждала 2 месеца
Обновена: 31 юли 2020 12:05 | 31 юли 2020 12:05, Александър Попов
337

 
Катерина Игнатова сподели в социалните мрежи клип, в който показва как бившия й съпруг й отнема детето. Тя твърди, че правата са дадени от съда на нея, като твърди, че и другата й дъщеря е при него и не я е виждала от 2 месеца.
 
Ето какво сподели тя в своя профил.
 
"От две години и половина върху мен и моите малолетни деца се упражнява домашно насилие от бившия ми съпруг Борислав и неговото семейство, без реакция от нито една институция. Показвам ви как на 30.07.2020г. в 8:30 ч. сутринта, докато тръгвахме за рехабилитация с дъщеря ми, която се възстановява след инцидент. Бяхме нападнати пред дома ни от главния архитект на Община Елин Пелин, „любящ“ баща и мой бивш съпруг – Борислав Бориславов Кръстев, и Андрей Цолев, които отвлякоха тригодишната ми дъщеря. Родителските права са предоставени на мен, а от два месеца той държи и не съм виждала и другата ми дъщеря (4г.). 
Dnes.bg не успя да се свърже с Борислав Кръстев, медията ни е готова да предостави и неговата гледна точка. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


337
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
218
7
 
7
 
! Отговори
До Кур ти преди 3 години
Ти какво искаш - полицията да назначи личен охранител на всеки ли ??! Егати простотията !!!
217
30
 
6
 
! Отговори
Е преди 3 години
Какво "зловещо" има в това, един баща да обича децата си ?
216
5
 
14
 
! Отговори
Курти преди 3 години
Вече мога да кажа '***...хти Държавата'. Как е възможно идва и си взема детето когато иска дърпа го, влачи го и тнт. Другия хвърля вода върху жената и после вика боли ме защо ме задържате. Къде е тази полиция ами ако е в нормална държава с ред и закони тез двамата ще бъдат съкилииници поне няколко месеца. Не ББ ами който и да дойде все същия....... Ще бъде.
215
16
 
0
 
! Отговори
Постановка преди 3 години
Пак подготвят някакъв закон за отнемане на деца от социалните.Явно трябва да подговтят психически хората, за да няма протести.Педофилити в САЩ обожават Български дечица. Бойко им дава винаги прясно месце.
214
15
 
11
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Като гледам как майката и бащата дърпат малкото дете като вещ, докато то неистово пищи, струва ми се, че и двамата не стават за родители. Ето случай, в който децата трябва да им се отнемат.
213
12
 
13
 
! Отговори
anonynous преди 3 години
Майката защо не го дава? Аз ако бях и този не е опасен луд, бих му го дала, само за да не плаша детето и да не пищи. А после ще ида да си го взема с полиция. Това е много вредено за детето, можеше да падне и да си удави главата. Майката и тя е уплашена и не мисли. А тоя си е за съд. Второто дете го държал два месеца и не й давал да го види. Не знам как може да има такива мъже.
212
9
 
3
 
! Отговори
кво преди 3 години
В продължение на тези два месеца детето бе укривано както от бащата, така и от социалните работници в града, докато в същия момент бе използвано за няколкократно удължаване на болничния на майката."
211
5
 
3
 
! Отговори
кво преди 3 години
Детето бе укривано от майката в продължение на почти 2 месеца, след като претърпя тежък инцидент на работното място на майката, падайки от прозорец на втория етаж. В реанимацията на Пирогов установиха раздробяване на околоочната ябълка, обездвижване на двете ръце, множество травми по тялото. Тъй като майката вече е осъждана за домашно насилие над двете деца случая бе доста подозрителен. В продължение на тези два месеца детето бе укривано както от бащата, така и от социалните работници в града,
210
3
 
4
 
! Отговори
кво преди 3 години
, взе го и го занесе директно в полицията, където час по-късно му бе предадено за 20-дневния режим с протокол, подписан от присъстващите институции, майката и адвокатите й.
209
6
 
7
 
! Отговори
кво преди 3 години
Не че одобрявам тази случка по някакъв начин, но винаги има две страни. Споделям коментар, който прочетох днес. : "За последните две седмици бяха направени 6 неуспешни опити на съдебен изпълнител, полиция, социални работници за предаване на детето Ради за полагащия се 20-дневен период с баща му. Майката всеки път отсъстваше от дома, укриваше детето, за което й бяха наложени множество глоби от институциите. На 30.07.2020г. Борислав отиде за вземането на детето един час по-рано, взе го и го занесе
208
5
 
11
 
! Отговори
anonynous преди 3 години
До гневен таткоСвидят ви се 100 лева за собствените ви деца ли? Издръжката на едно дете е към 400 лева, може и повече, зависи как и къде живее, по-голямата част се плаща от майката. Като не искате да гледате деца, не ги правете.
207
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КЪДЕ СА СОЦИАЛНИТЕ?? ЗАЩО НЕ ОТНЕМАТ ДЕТЕТО ОТ ДВАМАТА? МАЙКАТА, АКО Е ИСКАЛА ДА ИЗБЯГА, ЗА ДА НЕ Я ТОРМОЗИ, КАКТО РАЗПРАВЯ, Е ЩЯЛА ДА ГО НАПРАВИ! НИТО ЕДИН ОТ ТЕЗИ ДВАМАТА НЕ ЗАСЛУЖАВА РОДИТЕЛСКИ ПРАВА, ***.
206
7
 
11
 
! Отговори
DAWEDA преди 3 години
АКО ТОЗИ ИМА ПРАВА НАД ДЕТЕТО МОЖЕ ДА СЕ ОБЪРНЕ КЪМ ПОЛИЦИЯТА И ЗАЕДНО С НЯКОЙ СЛУЖИТЕЛ НА РЕДА ДА ВЗЕМАТ ДЕТЕТО, А НЕ ДА ХОДИ С "ОХРАНА" ДА ГО ВЗИМА. СЪЩО ТАКА "ПРИДРУЖИТЕЛЯ" НА БАЩАТА ОТВЛИЧА ДЕТЕТО. ДАЖЕ И ДА ТРЯБВА ДА СЕ ВЗЕМЕ ОТ МАЙКАТА.
205
21
 
14
 
! Отговори
e преди 3 години
взел е детето си бе гл...упаци.....само майките ли имат права в тази държава.....да не го е правила от светия дух.....
204
6
 
5
 
! Отговори
бащата преди 3 години
Детето бързо порасна, помогнах му за добро образование, работа и апартамент, а той не допуска майка си и снахата много я "обича".
203
21
 
22
 
! Отговори
ДонДон преди 3 години
Този "баща" си е за затвора откъдето и да го погледнеш.Даже заслужава кастрация и ограничителна заповед да не доближава непълнолетни.Щом, като е способен да причини това на собствената си дъщеря, значи е обществено-опасен за всички деца!
202
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българска работа срама нямате ей !
201
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И като качи - клипа в нета- какво? Щом има съдебно решение да действа! А ако бащата не е имал достъп до децата - и той има си има режим на виждане и си има закона процедура - изпълнителен лист, съдействие на органите за режим лични контакти и т.н.
200
14
 
15
 
! Отговори
гневен татко преди 3 години
Съгласен съм да дават родителските права само на майката, но тогава да и спрат издръжката!
199
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега ще подковат бясовят кон!