Радев: Наследството на катастрофиралата автокрация е тежко

Президентът заяви, че българите отхвърлят пропагандата
Обновена: 6 авг 2020 11:34 | 6 авг 2020 11:25, Веселина Йорданова
291

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Румен Радев заяви, че българите отхвърлят пропагандата и имат право да знаят какво е истинското състояние на страната и да търсят алтернатива на "днешната безпътица".

Наследството на катастрофиралата автокрация е изключително тежко и може да се преодолее единствено с активна гражданска позиция, каза той при представянето на първата част от проект за Национален стратегически документ. Той е разработен от Стратегическия съвет към президента.

Според него е необходимо да имаме ясна и детайлна картина на ситуацията, за да разберем причините, поради които стигнахме дотук, да осъзнаем в дълбочина и едва тогава да градим реалистични стратегии и планове за бъдещето.

"Министър-председателят така и не посмя да излезе от създадения от самия него илюзорен свят. И вчера отново заяви, че в последните три години България била в челото на най-бързо развиващите се европейски страни, по статистика. Тази статистика обаче опровергава пропагандата", изтъкна държавният глава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радеф водач на анархокомунистите!!!Пълзяща смяна на системата с евразийска!
157
5
 
35
 
! Отговори
да не дава Господ преди 3 години
Искате ли да се хванем на бас, че ако в ръцете на този попадне властта, по рано от м. март пак няма да има избори. Ще лъже, ще протака, ще се опита да овладее всички служби, ща замете следите на прегрешенията си. Ако вземе властта, лесно няма да я сдаде. Тогава тежко ни горко на нас и на България.
156
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наследството е от автокрацията на бкп, после бсп и вече тридесет години не може да се оправим. Фигуранте, не се опитвай да прехвърлиш вашите изг*зици на другите.
155
29
 
2
 
! Отговори
1 преди 3 години
Слави - президент!
154
4
 
32
 
! Отговори
Системата им преди 3 години
Ето на тази маса е част от Българската Мафия и Олигархия, начело с г-н Президента ни Румен Радев.
153
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Следващо управление ...:руските агенти Радев и сие , плюс Божков , Ц.Василев , Бобокови Баневи , Арабаджиеви , Прокопиев , ...не не ...нямя да има олигарси в следващото управление ..а ..е чалгата е там Славчо дето системата го убила ..милионера убит от системата ..смях..
152
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев мина към употребата на сложни чуждици като "автокрация" - това естествено не го прави по умен - но очевидно има смяна на писача на текстове. Само че електората въобще няма да го разбере с този речник...
151
2
 
26
 
! Отговори
Аре стига глупости преди 3 години
Долу Радев, разединител, комунист, *** пилот и невежа... Искаме си Плевнелиев - умен, усмихнат, обединител, можещ и знаещ!! Искаме си Цачева - омайна, сладкодумна и красива, тя има дълго и бляскаво политическо минало... Сълза на самодива
150
3
 
35
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
БСП и Радев никога конкретно не говорят какво точно ще променят и как, а приказват само в морални категории - ЛЕПЯТ ЕТИКЕТИ и ВНУШЕНИЯ. Типично юдо-комунистически маниер на долни и хитри МАНИПУЛАТОРИ...
149
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия, около Радев, не ги ли разследваше прокуратурата за шпионство в полза на Русия! Защо си мислят, че стачкуваме само против герб. Ние не искаме и традиционните муцуни от другите партии и измислените съветници на президента, а и самия него! Оставка на всички гореизброени!
148
5
 
30
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Навремето генералите руски агенти биваха съдени, осъждани и присъдите им привеждани в действие. Днес, понеже има евроатлантически ценности могат да станат президенти, да предвождат държавни преврати и да отклонят България от европейското и развитие.
147
3
 
30
 
! Отговори
да ама не преди 3 години
мисленето не е работа за зелени чорапи.Гледай си коремното ,грипен!
146
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички прафесори по конституционно право и бившите президенти да отидат при тоя *** Радев и да го сринат с думи и цитати от констинуцията. Тоя нито вижда , нито чува, нито е чел конституцията и прави преврат в държавата. Борисов не трябва да се предава. Тоя президент е - не човек а желязо - комунист.
145
1
 
29
 
! Отговори
БГ преди 3 години
Радев и Деса...пълни ка,рикатури !
144
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българите са длъжни да се информират и да си знаят правата сами. Работа на президента не е да създава война между институциите. Импийчмънт на Радев и слагане на експертен президент.
143
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Президент, който не става за нищо
142
2
 
9
 
! Отговори
gosho преди 3 години
zashto durji terorista elenko bojkov pri nego.znachi opravdava deistviyata mu v metroto
141
4
 
30
 
! Отговори
Радеф преди 3 години
Вън мутрите на Радев.
140
3
 
21
 
! Отговори
543 преди 3 години
Тези на снимките от коя психиатрия са? Начело с голямото нищо, наричащо себе си президент.
139
5
 
27
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Ако Баце за трети път хвърли пешкипа на власт ще дойдат на - големите *** от политическата клоака. Вижте го недоразумението Радев, който е пощръклял от манията си да се докопа до властта, той е най-добрият от всички гнусни типове, които ще се опитат да управляват.