Протестиращите не се отказват, разпънаха шатри пред Президенството

Тази вечер се очаква пореден протест пред МС
546

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

След като тази нощ след намесата на полицията бе свалена блокадата на булевард „Цар Освободител“ и Орлов мост, протестиращи започнаха да се събират и да разпъват шатри и палатки пред Президентството, видя фоторепортер на Dnes.bg.

Още по темата
Около 20 часа тази вечер се очаква да се проведе поредния протест в Триъгълника на властта.

Както е известно, при развалянето на блокадите в София рано тази сутрин бяха задържани 12 лица, като 8 от тях са за това, че са отказали да се подчинят на полицейска заповед и да освободят кръстовището. Още няколко лица бяха задържани за установяване на тяхната самоличност.

Малко по-късно всички те бяха пуснати от ареста на Първо РУ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


546
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
26
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки който е на власт краде,но Бойко мина всякаква граница. За чекмеджето и запасите,ще кажете-подправено е( не може се докаже),ама парите от ремонти? Всяка година след това е ремонт на ремонта и се бие по гърдите,че магистралите са с ду.пки.Пример давам Сърбия, където преживяха и война. Пътищата им удобни и равни. Бойко направи далавера със санирането,суджуците от европейските програми и какво ли още не. Освен това не говори правилно един език и са излага навсякъде. Защо пък да е незаменим?
3
33
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Deutsche Welle , СТАНА ЛИ ВИ ПРЕДЕЛНО И КРИСТАЛНО ЯСНО ,ЧЕ ВАШАТА КАНЦЛЕРКА МЕРКЕЛИ И ВСИЧКИ ДРУГИ ШЕФОВЕ НА ЕНП ЗАЩИТАВАТ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ЕДИН БРУТАЛЕН ДИСКРЕДИТИРАН МАФИОТ В БЪЛГАРИЯ????????СТАНА ЛИ ВИ ЯСНО, ОЧЕВИДНО И КАКВА БРУТАЛНА КОРУПЦИЯ СЕ ШИРИ В РЕДИЦИТЕ НА ЕНП И ЕВРОПАРЛАМЕНТА ,СРЕД ДНИЧКИ ,КОИТО ПРОДКРЕПЯТ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ КРАДЕЦ НА ЕВРОСРЕДСТВА В ЦЯЛА ЕВРОПА!!!!!!????????????ДАЛИ СТЕ НА ЯСНО И КОЛКО ЧЕКМЕДЖЕТА СЪС СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЕВРА СА ОТЛЕТЕЛИ ЗА ПОДКУПИ НА ВСИЧКИ ЛИДЕРИ НА ЕВРОПАРЛАМЕНТА, КОИТО ДНЕС ЗАЩИТАВАТ БРУТАЛНИЯ КРАДЕЦ И МАФИОТ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!????
2
15
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ох, НАЙ-СЕТНЕ се събраха с шефа им. Сега да стоят там и да се*ат и да пи*каят колкото искат. На никой нормален не пречат.
1
15
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искат оставката на Резил Рублев. Нормално, но късно се сетиха.