Ден 31: Кръстовищата отново са блокирани, яйца летят срещу МС

На Орлов мост вече е осигурен и агрегат за ток
Обновена: 9 авг 2020 05:37 | 8 авг 2020 21:25, Нели Христова
1064

Вече 31 дни продължават протестите срещу правителството в центъра на София. Отново са блокирани трите възлови кръстовища при Орлов мост, Софийски университет и при Триъгълника на властта. Протестиращите са препречили пътя не само с палатките си, но и с кашпи и пейки.

Някои избраха Орлов мост, за да закачат хамаците си. Лагерът вече е и електрифициран с помощта на агрегат. Заради блокадите градският транспорт отново е с променено разписание.

Протестите засега са спокойни, а срещу сградата на Министерски съвет за пореден ден полетяха яйца.

СДВР се готви да премахне барикадите отново в ранните часове на нощта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1064
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
745
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единствения изход и спасение е партията на Слави Трифонов!!
744
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
идват новите гладни партизани. ще правим ленинска демокрация.
743
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко е много просто и ще се направи. 1.полицията маха барикадите, 2.прокуратурата дава на съд за хулиганство, 3. НС и КС се събират и гласуват прекратяване на пълномощията на фигуранта за нарушение на КРБ.
742
8
 
11
 
! Отговори
Павел преди 3 години
ГЕРБ и Патриотарчетата, ако продължават с ежедневните си глупости и нагли изказвания няма и да имат 10% на избори. Заедно.
741
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
стана българска демократична традиция с барикади да идват новите избори.
740
5
 
6
 
! Отговори
Да се обзаложим.... преди 3 години
То хубаво....,,Оставка".....Но ви употребяват за мръсните си цели.Ще пиете после по една студена вода.
739
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не съм съгласна с просташкия начин на протест.По този начин слагат знак за равенство между себе си и простотията на ББ.А уж са против него?! Гаменория и безделничество. А уж сме възпитани и "демократи"
738
1
 
8
 
! Отговори
До Алооото преди 3 години
До Анонимен 801"Фонд Земеделие никога не е бил по контрола на ГЕРБ" - това говори достатъчно за това как ДПС управлвява държавата, ГРОБ е само за параван.Фондовете се спират за нарушения от предходните 2-3 години. Направи си смекта, кой е бил на власт тогава.
737
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 806 АнонименНедей да философстваш. Доста си зле понеже си зомбиран а и си платен герберски *** което допълва картинката
736
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До този,който казва,че протестиращите не знаели какво искат. Аз не съм от протестиращите,но ги подкрепям и искам електронно гласуване,образователен ценз при гласуване , без право на глас за хора с двойно гражданство,чието местожителство е над 10 години извън БГ! Обосновавам се- основното образование е задължително,а щом не спазваш задълженията си към държавата,то губиш и право на глас! Хора,които живеят постоянно в чужбина не могат да решават съдбата на хората тук-турските гласове
735
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 803Сега трябва да пръснем 55 милиона да ви направим кеф? Пак баце ще спечели. Само, че кукловодите на Радев през това време за какво и къде ще пръснат останалите пари не знам. И какво ще стане с работата по инфраструктурните проекти, които от десетилетия чакаме. "Безкнижника"го видяхме как се справя по време на криза. Справи се перфектно. Видяхме 2013-та тези дето го замениха с измама. Сега отново напират, начело с Мая Манолова с бусове с двойни дъна. Плюс Хр.Иванов/v.c.Иван Костов.
734
4
 
7
 
! Отговори
Саксофонов преди 3 години
Ауе тия два дъртака не ми изглежда много бедни. Сигурно цял живот са били наследници-рентиери, а сега реват за още пари.
733
0
 
0
 
! Отговори
ha-ha преди 3 години
ha
732
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Благодарско 801Алооо, при ББ пускаха европарите, при другите ги спираха щото крадяли. Факт! Та айде малко по-леко с "кражбите"и финансирането на ГЕРБ. Да не говорим, че фонд"Земеделие" никога не е бил под контрола на ГЕРБ. А, там са европарите. Имал съм съседка работела там и знам за кой съм бил агитиран да гласувам.
731
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 799 Радев ще ти казва за пътя? Ти сляп ли си бре?! Не виждаш ли как беше управляван до сега? Вече се иска това да свърши!Промени се искат! Едни предсрочни избори.Няма по никакъв начин да навредят на държавата! Ако самият Борисов слезе пак както до сега предсрочно и тръгне за избори.Ще се съгласите с него нали? А защо сега Не желаете избори? Пак ли "бащицата" ще ви показва пътя?! Това е негов път Не мой! Радев подкрепя протеста Но не се бори за власт! Той пак ще бъде избран за президент!
730
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 793Според Божков парите са давани на Горанов. Горанов го махнаха като министър на Пеевски. Не Борисов влезе в конфликт и "подкара" бизнеса на Черепа. Просто не застана на негова страна. Както отказа да вземе страна и в другия конфликт с Цв.Василев. В третия конфикт където бе отново набутан, спря Караниколов през Мин.на промишлеността да се оправят с Гебрев/Ив.Костов/Василев. Ами бутнете ББ и да видите кой в каква коалиция с кой ще бъде. И как ще се "преборят" с корупцията!!!
729
5
 
7
 
! Отговори
Благодарско преди 3 години
До истината е че,С източените под носа на ЕК еврофондове бяха и ще се купуват всички избори. За упадъка на правовата държава може да благодарите на Брюксел и фиктивния им контрол на усвояванеот на европейското финансиране.
728
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев и неговият щаб да не ни показват недостъците и причините, защото ние живеем с тях и ги виждаме! Да ни разкажат как виждат ПЪТЯ и стъпките към ЦЕЛТА!!!
727
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
790,ясно,на Борисов все тези преди него са му виновни,а вие по същата схема. И заканата на Борисов да развали барбекюто на Доган се превърна в охрана на сараите му. Не виждате ли колко е абсурдно това да казвате за вината на другите,а Борисов 10 години на власт,но не само не променил тази свинщина с Росенец,но е подсигурил и охрана ! Той чист като сълза,управлявал,но не знаел нито за мръсни сделки,нито за корупция...
726
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кога младите ще се върнат в България? Обещания като "Когато се промени живота тук" ми напомня за времето, когато строяхме развито соц общество в очакване на комунизЪма.Някои все пак успяха:)))