Ден 31: Кръстовищата отново са блокирани, яйца летят срещу МС

На Орлов мост вече е осигурен и агрегат за ток
Обновена: 9 авг 2020 05:37 | 8 авг 2020 21:25, Нели Христова
1064

Вече 31 дни продължават протестите срещу правителството в центъра на София. Отново са блокирани трите възлови кръстовища при Орлов мост, Софийски университет и при Триъгълника на властта. Протестиращите са препречили пътя не само с палатките си, но и с кашпи и пейки.

Някои избраха Орлов мост, за да закачат хамаците си. Лагерът вече е и електрифициран с помощта на агрегат. Заради блокадите градският транспорт отново е с променено разписание.

Протестите засега са спокойни, а срещу сградата на Министерски съвет за пореден ден полетяха яйца.

СДВР се готви да премахне барикадите отново в ранните часове на нощта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1064
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
705
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чалгаря и костовистане са алтернатива премиер трябва да е безпартиен с нова партия но за сега нова партия няма и няма да гласувам за никой
704
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единстевния читав е младия премиер с харема, безпартиенно той е обикновен човек а на обикновен човек никой не иска да направи партия щом безпартийните за сега нямат партия няма да гласувам за никой трявбва премиер да е обикновен човек а не чалратя или проваления министър костовист
703
7
 
13
 
! Отговори
до протестърите преди 3 години
абе освободете кръстоващитага, харча окор 200 литра бензин да заобикалям, за да си взема детето
702
9
 
13
 
! Отговори
предложение преди 3 години
Протестиращите се доказаха , че добре владеят боравенето с контейнерите за ***, затова предлагам вместо да търкат наровете по районните, да ги наградят с по няколко месеца безвъзмезден труд в областта на сметоизвозването. Достатъчно оакаха булевардите и мостовете.
701
10
 
5
 
! Отговори
протестър преди 3 години
До: 829Мафия или не, ние си го обичаме Христо Иванов и само за него ще гласуваме!!!Нали е демокрация? Всеки гласува за когото си поиска!!!
700
8
 
8
 
! Отговори
Emigrant преди 3 години
Гледам как поувяхналите,*** натискат ли натискат по упорната точка за чекмеджето на Бойко!!Пропагандата е в стил,аз да кажа,че сестра ти е ***,а ти тичай да се обясняваш,че нямаш сестра?!Нищо,това показва нивото на електоратът на черепа,мустака,кауня и отровното трио!Човек с мозък и самоуважение не би трябвало да се доближи на 100 метра до тоя КГБ пуч,дори Бойко да е причина и за лошия характер на жена му и тъщата му!Разбирате хуморът ми!Що за твар да си да кефиш Черепа, Кауня и КГБ?!
699
4
 
1
 
! Отговори
истината преди 3 години
До Анонимен само наблюдавайте как ще се изредят всички провокатори, да му харесват коментара. Има около 10тина от последните 10 страници. Както казаха не трябва да се обръща внимание на анонимни коментари и то в сайт като днес.бг
698
8
 
12
 
! Отговори
до протестърите преди 3 години
христо иванво е от мафията
697
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До истинатаИстината е, че ти си един от армията *** които от няколко години водите бясна хибридна война с цел идване на власт на про-руско правителство което да ни вади от ЕС и НАТО. Това е истината.
696
12
 
14
 
! Отговори
истината преди 3 години
Не обръщайте внимание на коментарите, против протестите. По-голямата част са написани от няколко човека, които си харесват коментарите един на друг. Доказано многобройни пъти в този сайт - еднакви IP адреси, писане от няколко устройства и т.н. Но нищо няма да промени неизбежния край на правителството.
695
3
 
8
 
! Отговори
1 преди 3 години
До EmigrantЕ как? Канна Рачева ще измисли нещо!
694
13
 
14
 
! Отговори
Emigrant преди 3 години
Луд умора нема,само са поти!Забелязвате ли как почти всички телевизии в БГ услужливо тичкат около събитието,пърдон пучът и с ентузиазъм го обслужват!Направо са като пожарникар,който вместо да гаси с вода,полива с бензин!Как пък не видях четвърт журналист да се вреже в тая тълпа и да почне системно да показва на зрителите си,що за участници са дето се разхождат по паветата и задръстват движението!Какви са,работят ли,защо стачкуват,какво ги мъчи?!Нищо такова,само планове да се вижда голяма тълпа
693
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен920Заменяш една буквичка в името му и всичко си идва на мястото.
692
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радеф е фашист!
691
10
 
30
 
! Отговори
ибриka на Решетников преди 3 години
За разлика от опърпаните му и подгизнали от дъжда тази нощ поддръжници, Другаря Радев излезе най-големия тарикат. Гушка си всеки месец по 12 бона заплата плюс генералска пенсия за нищоправене, държавата денонощно му слугува и през оная работа му е дереджето на народа или за лумпенчетата по протестите. Иначе на празни думи, лозунги и нравоучения го докарва като партиен секретар. Типично за ояден червен другар добрал се до власт.
690
6
 
20
 
! Отговори
Крас преди 3 години
Мафията вика дръжте мафията!Няма проблем,да има протести! Но има нещо особенно гнило в тези протести!
689
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ден 31: Протестиращите все още не могат да формулират какво искат!
688
6
 
16
 
! Отговори
до протестърите преди 3 години
50-те лева дато виге дават са за свърщена работа, после спират и трябва да работи като нас
687
9
 
24
 
! Отговори
не им вярвайте преди 3 години
Искам да кажа на протестиращите. Сега ви плащат, но помислете какво ще стане след като тези подстрекатели вземат властта. Агент Майстора пише стратегия за спасение на България, а Румен Гечев пише икономически план за излизане от кризата. Това харесва ли ви. хората, които докараха България до тук, да я спасяват. Позаинтересувайте се кой са тези хара. това са агенти на ДС , а Гечев опропасти България. фалира 7 банки, докара пенсиите до 3 долара, остави празни магазини.
686
7
 
15
 
! Отговори
някой преди 3 години
До Случаен минувачИма ли смисъл да падаш на нивото на метежниците?