Александър Йорданов с оценка: Метеж, който е антибългарски!

Евродепутатът убеден, че за да има протест, трябва разрешение
Обновена: 10 авг 2020 10:57 | 10 авг 2020 10:40, Веселина Йорданова
169

"Не може от нарушаване на закони да ползваш права. Този метеж е недемократичен и е антибългарски". Така евродепутатът от СДС и ЕНП - Александър Йорданов коментира премахването на блокадите в петък.

В профила си в социалната мрежа той написа: "маймунарците по кръстовища и пътища са разчистени. Браво на МВР! Така се прави в Европа".

Още по темата
Те сами са се затворили в малко и тясно пространство. Други ги наричаха "катун", но в тези 30 дни станахме свидетели на метеж, не на протест, направляван от лица с престъпни намерения. Тяхната цел е да избягат от правосъдието и да  използват наивността на младите и по-възрастни хора, каза за "България сутрин" Александър Йорданов.

"За да има протест, има закони в ЕС, трябва да се поиска разрешение от общината", допълни той.

"Президентът Румен Радев иска да използва случващото се, за да може след година да поиска от тях преизбирането си за втори мандат", коментира събеседникът пред Bulgaria ON AIR.

"Когато стане трудно, всички плачат за държавата, а когато е нормално - щракат с пръсти. Днешният метеж е срещу политици, които искат да ни отдалечат от Кремъл", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сашо, Сашо...на дърти години стана за резил, подкрепяйки едно ченге/мутра.
30
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На този тъмносин Шиши не му ли омръзна 32 г. да е на копанката, да ***, да се цапа, пък отгоре на това и акъл да ни дава. Този дето е завършил Института за детски учителки в Шумен?! Ай, сиктир!!!
29
3
 
17
 
! Отговори
Хъмпти Дъмпти преди 3 години
На кого точно е представител в Европарламента? От тиквената листа за евродепутати май.
28
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много си ''УМЕН'' Сашеее....
27
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Верно е. За това няма подкрепата на обществото. Факти.
26
0
 
14
 
! Отговори
Бат Сашо преди 3 години
Ама има ли още СДС?Останали са само десетина човека нагаждачи и лапачи на пари!
25
0
 
0
 
! Отговори
На пазар преди 3 години
Откъде изкопахте тези рубли
24
2
 
14
 
! Отговори
Иван Козарев-Балкан преди 3 години
Гнусният евреин-седесар, да се запита дали във Франция и Германия, т.е. Западът за който чуфутът гнъсен грачеше 90-сетте като прегракнала гарга, дали там протестите са разрешени и дали са метеж;))) Протестът не беше ли право, бе син ***?;))) Или когато ние протестираме, те са разрешени, обаче, когато другите протестират, за тях, трябва разрешение? А-хахахахахаааааааааа...
23
2
 
14
 
! Отговори
Игра преди 3 години
"Евродепутатът убеден, че за да има протест, трябва разрешение"Властта да има право, да не позволява критика към себе се.Какво следва? Връщане на крепосничеството и наследствените титли?
22
2
 
9
 
! Отговори
Охохохохо преди 3 години
Да, баш Шиши и Каскетът ще ни отдалечат от Кремъл, буахахахаха! И сeляндуpа от Банкя с "Кажи му аго да му стане драго". Чак в Магадан ще ни пратят....
21
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя още малко ще поиска и вулкан като ще изригва да му иска разрешение!Изобщо няма да го коментирам тоя мазен ***!Същия е като оня дето все хвали Орбан и Бойко.
20
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ние му позволихме да дерибейства навремето. Нали помните "кой не скача е червен"? Така че сега трайте. Поне малко срам, а?
19
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Таз торба с л...на се уреди и може да *** на простолюдието от високо (Брюксел).Но това е неговата лебедова песен, разбираемо е. Наредиха го да влезе в ЕС, вече и за пенсия не мисли, там дават достатъчно пари.Иначе явно и той не познава законите, за които говори. Не се иска разрешение от общината, а се УВЕДОМЯВА. точка
18
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ъъъ: не си. Рав. Тия на площада не са. Редставителна извадка на младите хора. Не искам да ги обиждам, но даже са на дъното по интелектуални възможности спрямо останалите. Типичните "искам го и то веднага" мамини дечица. А за да се убедиш се огледай наоколо колко деца на техните години се трудят съвестно - било на работа или в университета. Просто посредствеността е по-гласовита и затова по-забележима. И все пак посредственост.
17
5
 
8
 
! Отговори
Ауууу преди 3 години
А за да си го преместя в другия крачол трябва ли ми разрешение от СОС, МВР, УБО, ДС, ДПС и расийското пасольство?Пийте си хапчетата, г-н евродепутат, не се излагайте.
16
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тоя гнусен дебелак и той ли изпълзя от дупката си? Заради ей такива охранени като него, Агент Николай и др. СДС-то изчезна! Хората бързо ги усетиха що за нечистоплътни хора са. Сега се приютиха в ГЕРБ, но то е до време, после къде ще отиват? Сигурно при Шиши в ДПС-то, като Христо Бисеров
15
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека *** да си висят по улиците около 20-30 *** кой му пука за тези олита.
14
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 1Явно ти си учил от комунистическите учебници, защото си мислиш, че протеста е разрешение за анархия. Те и партизаните едно време така са "протестирали" по мандрите. В "името на народа" са ги обирали.
13
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако има конкурс "Най-противните лица на Българската Демокрация" този приятел убедително ще заеме едно от първите места)
12
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов е "на трупчета". Крепи се на милостта на Гешев и неговите поръчители.