Кръстовищата на Орлов мост и пред МС остават блокирани

От вчера е затворен и бул. „Дондуков“ пред МС
Обновена: 11 авг 2020 07:45 | 11 авг 2020 07:29, Елка Василева
226
Кръстовищата на Орлов мост и пред МС остават блокирани
Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg

Протестите в София продължават и днес. Остават затворени за движение от протестиращи ключови кръстовища в София.

Окупирани са кръстовищата на бул. "Цар Освободител", бул. "Дондуков" - връзката с бул. "Тодор Александров" пред Министерския съвет.

Бул. „Дондуков“ беше блокиран от майките от "Системата ни убива" вчера, след като по-рано те освободиха кръстовището пред Софийския университет. Блокадата им на „Дондуков“ ще бъде постоянна.

Затворено е и кръстовището на "Орлов мост". Там лагерът на протестиращите остава обграден с кофи за боклук, палета и пейки с изключение на малка част, през която се пускат линейки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
0
 
19
 
! Отговори
Цитат преди 3 години
Христо Иванов няма дори 1 депутат в Парламента, а мечтае да е Премиер ;)Никой не го иска тоя безработник.Жаллкар на хранилка при Маджо и Божков Много добре ви го е казал този пост
135
1
 
15
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До избирател.. най-неприкоснонената сграда в държавата.. Президентството..... Приятелю, Радев нито е свещена крава, нито някоя римска весталка та президентството да има неприкосновеност. Тези действия са по две досъдебни производства - едното е по производство, водено от Военно-окръжна прокуратура, а другото производство се наблюдава от прокурори от спецпрокуратурата и се касае за престъпно сдружение за търговия с влияние. Не те ли притеснява, че трима от съветниците на Радев са с обвинения?
134
2
 
19
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен........ вече Радев е виновен за тяхната некадърност!....... Грешиш, Радев не е виновен дори за собствената си некадърност, просто си е роден такъв. За нищо не става.
133
2
 
22
 
! Отговори
протестиращ преди 3 години
Обожавам миризмата на развалена храна и памперси, която се носи от контейнерите. Пътя към свобода и демокрация минава през контейнерите.Като стана министър или съветник на Радев, до бюрото си ще сложа и контейнер. Нали за това уж съм учил на запад, и съм голям специалист по всичко. Уверих другарите Радев и Божков че ще протестирам до ду пка.
132
18
 
4
 
! Отговори
избирател преди 3 години
Не харесвам личността,Румен Радев,но съм против,с цялото си същество,един неук ***,да нахлуе безцеремонно,в най неприкосновената сграда в държавата...Нахлувайки,в президенството по тоя начин,какво остана,за вашия,моя дом?!И тук някой продължавате,да ми говорите за демокрация?!
131
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Превратаджии
130
3
 
22
 
! Отговори
Вихрогон преди 3 години
Кога ли ще ни писне и сами ще изринем тази сбирщина безделници?!
129
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Опаа *** раздават рубли. Хайде всички на протести да махаме демокрацията и да ни махат 50 процента от заплати и пенсии, нали ще влизаме в Евразийскиат Съюз там са изравнени заплатите с Бразилия и Русия. Въй Въй Въй.
128
1
 
19
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
...без да мина през вашата жалка тълпа от михлюзи и не сте само млади. Те са 20%, 80% пак са някакви пенсии
127
1
 
16
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До зззАз всеки ден минавам през тях и ми ставате всеки ден все по-смешни и жалки :) Понеже живея на центъра и няма начин да ида до мякои от любимите ми заведени
126
22
 
3
 
! Отговори
ззз преди 3 години
Що си чешете езиците с глупости!Негативни коментарии за протестиращите може да пише САМО или здраво платен герберски *** или човек който не е минал поне веднъж покрай някоя блокада или митинг и който е здраво заблуден от медийната ДЕЗинформация по отразяване на протеста.ВСЕКИ гербер видял протеста на живо ще се отрече от ГЕРБ или като минимум дълбоко ще се замисли.А на Тиквата, единствената му дилема е от кое по малко ще загуби: да фалшифицира избори на пролет или да се яви на честни днес!
125
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хаджигенов пита: Абе, батко Лизан Панов къде е? Отговор: При Прокопиев и Младжо!
124
2
 
26
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Дано поне им плащат добре. Шанса да постигнат нещо е много малък. Карат нормалните хора да обикалят и да изразходват повече бензин. Не само дискомфорт ами и допълнителен разход за невинните граждани. Те самите пълни егоисти пък очакват към тях управляващите да са ларж ...
123
28
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Страхливите мишки от ГРОБ разчитат на полицията да спре протестите...но в същото време си има закон за протестите и полицията трябва да го спазва...така че няма отърване и герберастите да мислят на къде ще се спасяват,защото след не много време, полицията ще им сложи белезниците на тях...А и Борисов лази по нервите на хората и е достатъчно на някой да не му издържат нервите и да му счупят чутурата с няколко грама олово...и отиваме на предсрочни избори ,което е и желанието на повечето от народа..
122
1
 
15
 
! Отговори
абе преди 3 години
независимата в коя кофа спи ?!
121
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 135Това предстои да разберем.Това че Европа си затваряше очите за кражбите на Тиквата за да не дойдели хората на Путин на власт може много скоро да се промени и *** да изтече в канала.
120
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 144/Милите майки дотегнаха на *** от герб. Развалиха им рахатлъка. Мислят си герберчетата, че този път ще им се размине. Да чакат.
119
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герберчетата усетиха народната любов. Един гербав на улицата не може да се срещне. Скоро ще усетят и любовта на чичо Ставри. Зажаднял е за нежни ласки.
118
5
 
27
 
! Отговори
Родител преди 3 години
"Мили майки" от протеста, не се ли замисляте, че с непрекъснатите ви искания дотегнахте на целия български народ! Съжалявам са съдбата на децата ви, но такъв е живота на едни е дал, на други е взел! И за едните и за другите грижата е на родителите! Та нима нашите родители трудили се цял живот заслужават сегашната си съдба с ниските пенсии? За да се дадат исканите от вас пари за вас и децата ви, трябва някой да ги заработи, не с веене на черни знамена и крясъци, а с труд!
117
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Чичо 140Ало, провинциалиста, ти като какъв се изказваш по темата София?!Я си гледай добитъка на село и не се обаждай!!