163 нови случая на коронавирус, 6 души са починали за 24 ч.

145 души са оздравели за последните 24 часа
3 сеп 2020 06:50, Елка Василева
31
163 нови случая на коронавирус, 6 души са починали за 24 ч.
Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg

163 са новите доказани случаи на заразени с коронавирус през изминалото денонощие. Изследвани са 5 443 проби. Това показват данните от Националния информационен портал към полунощ.

Потвърдените случаи на COVID-19 у нас са общо 16 617, като към момента 4 209 от тях са активни.

Още по темата

11 760 са оздравелите, от които 145 са регистрирани през последното денонощие.
 
С доказана коронавирусна инфекция в лечебни заведения за болнична помощ се намират общо 758 пациенти, 63 от които са настанени в интензивни отделения и клиники.
 
Починалите, при които е бил доказан COVID-19, са 648. Шестима души са починали през изминалото денонощие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Маски долу!!!!!
23
7
 
10
 
! Отговори
Ваня преди 3 години
А колко има от рак,сърдечни,психически?Епидемия или пандемия,кое точно?Максимален стрес и контрол върху хората това е плана,вярваме или не.
22
5
 
9
 
! Отговори
Ивайло Иванов преди 3 години
До анонимнаХората не вярват, защото една малка част от тях си мърдат мозъка и се замислят над някои неща... Аз незнам кои учени слушате, но истинските казват нещата такива каквито са... щом ви харесва да сте овце и всичко казано по телевизора да приемате за истина, проблема си е изцяло ваш..
21
3
 
9
 
! Отговори
анонимна преди 3 години
И с епидемията ще се влачим след като другите я забравят, защото балканските зад.ръстеняци са гениите на света, те знаят сто пъти повече от учените, те не вярват на нищо, което не са пипнали или видяли! Едни мои невярващи познати се смяха доста, като им казах, че слънцето всъщност е звезда, че къде я видя тази звезда?
20
1
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
ПОРУЧИК, НИКОЙ НЕ Е В ПАНИКА! ТОВА НЕ Е ЕБОЛА, ЧЕ ДА СМЕ В ПАНИКА! ТАКИВА КАТО ВАС НЕ МОГАТ И ДА ПРИЕМАТ ДРУГО МНЕНИЕ, НИЩО, ЧЕ ОГРОМНИ И БОГАТИ ДЪРЖАВИ ВЗЕМАТ МЕРКИ, НО ВИЕ СИ ПЛЕЩИТЕ ОТК.АЧЕНИТЕ ТЕОРИИ. КЪДЕ Я ВИДЯ ТАЗИ ПАНИКА, КАКТО ВИЖДАШ И ПРОТЕСТИ ИМА, И МОЛОВЕТЕ ПЪЛНИ, И УЛИЦИТЕ ПЪЛНИ С ХОРА БЕЗ МАСКИ! ПАНИКА?!
19
4
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Никой не ви е казал, че вирусът е смъртоносен. Да не говорим, че тук няма на практика мерки, каквото и да врещите. Вашето мислене е като на шопа дето видял жирафа. И каквото и да си въобразявате, що не си погледнете първо нещастната държава, която сме точно ние, всички. Половината не били вярвали, такова им е нивото, то няма как иначе. Съгласен съм, че трябва напълно да се отпусне края, та да видят най-после задръстени болници.
18
1
 
3
 
! Отговори
Феминистът преди 3 години
До Златенс 9Въпреки вашите публични пожелания за болести и адски мъки към определена категория хора (не съм от тях), аз пък предлагам и Ви пожелавам да бъдете винаги здрав човек, дори и ако всички лекари останат без работа.
17
0
 
3
 
! Отговори
Феминистът преди 3 години
До Златвна 8Това не го чухме вече вчера? Надявам се поне един предлог да сте променили - нямам дори намерение да го чета до края. Аз пък предлагам да бъдете винаги здрав човек.
16
3
 
16
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 3 години
Само да вметна, че тази година 2020 има много по-малка смъртност от 2019 година до август месец. Може да проверите на сайта на НСИ.Демек тия хора които са в паника - съжалявам ви.....
15
5
 
16
 
! Отговори
От Берлин преди 3 години
Стига бе...! Дайте факти? - Какви заболявания са имали, и какви точно брутални поражения е нанесла ,,короната" за да ,,почине" пациента...??? Кога е направен тестът, повторен ли е, имало ли е коопродукция или само позитивен тест???
14
1
 
8
 
! Отговори
анонимна преди 3 години
Аз пък никак не се учедвам, че сме на опашката - знаете ли колко много защитават напр. тричането, КРИЯТ ПОГОЛОВНО ОСИГУРОВКИ, НО РЕВАТ ЗА ВИСОКИ ПЕНСИИ, 80 годишните им майки им слугуват като на пеленаче? Викат на жените "женски", смятат, че трябва да ги бият, а виж ти, те да правели каквото си искат?!
13
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДОПИТВАНЕСъгласен да има задължително за над 65 год и хронично болни.Нали за да пазят тях затвориха цял святМладите сами да си решават.
12
2
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Ще има да чакате от невярващите да отидат санитари. Ще се скатават и ще ореват света, ако нещо пострадат и ще им са виновни докторите, Тръмп или Путин или който си искате. Не стига, че тук на практика мерки няма или не се спазват, ами и много знаят. Не виждате ли защо се влачим на опашката все, нямам предвид само епидемията, а изобщо цялата ни история? Според мен средният път е най-правилен, защото и икономика трябва да има.
11
8
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Съществува само един начин за справяне с чугунени глави като на конспираторите - пускайте на воля вируса, да се задръстят болниците, не че ще умрат всички, но ще настане паника и тогава чак ще им уврат кра.туните. И така по-бързо ще се справим, а не да се тътрим. То големи и богати държави като Германия и Франция с по-строги мерки, а тук без мерки то пищене и врещене на тези при.митиви.
10
24
 
5
 
! Отговори
ДОПИТВАНЕ преди 3 години
КОВИД 19 е най голямата заплаха. Въпраса на деня е: СЪЛГАЛСНИ ЛИ СТЕ ДА ИМА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВАКСИНИРАНЕ ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ДО 65 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ.
9
23
 
16
 
! Отговори
Златенс преди 3 години
Предлагам дебилните дебелокожи българи егоисти с егоистично мислене които твърдят че короновируса няма да отидат санитари в всичките болници на цяла България за да се заразят с короновирус да не могат да дишат и да са на апаратна вентилация в болницата дано тогава им дойде акъла в празните им дебелокожи кухи дебилни глави
8
33
 
11
 
! Отговори
Златвна преди 3 години
Нормално нищо хубаво не можем да очакваме от дебилния президент Радев БСП Слави Трифонов компания Армен Бабикян гъзоблизци Отровното трио и дебилните дебелокожи наркомани алкохолици егоисти с егоистично мислене протестиращи българи всички те се интересуват само единствено от себе си и от своето благополучие за живота на другите Българи въобще не им пука заради такива дебелокожи дебилни егоисти в България страдаме ние нормалните Българи.
7
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Почнат ли хората да се натъпкват като сардели в метрото, София е отишла
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слабо, слабо.
5
20
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още две седмици и тези цифри ще ни се струват мираж, като се наблъскат децата в задушните класни стаи и почнат да пътуват с редовният пОрноградски транспорт където дистанция от 1.5 метра е невъзможна.