Янков: Полицаите бяха жертвани, но показаха, че са гарант

Нищо в моята биография не показва желание за консолидация с ГЕРБ!
Обновена: 3 сеп 2020 23:05 | 3 сеп 2020 23:05, Веселина Йорданова
60

Кой е виновен за ескалацията на напрежението по време на протестите?

"Протестът възникна като дълго въздържана реакция на това, което се случва в страната. Полицаите бяха оставени да бъдат провокирани и бяха жертвани заради общественото мнение. Те показаха, че са гарант за държавността в страната", коментира депутатът от БСП Красимир Янков.

Според него президентът сам преценява до каква степен да използва възможностите на институцията и да се намери в случващото се в Триъгълника на властта.

"Между първо и второ четене за машинното гласуване очаквам да има изненади, които да гарантират предимство на ГЕРБ за следващите избори", заяви още Янков в ефира на Bulgaria ON AIR.

Той е на мнение, че предложението за нова Конституция е желание да се предизвика хаос и да се атакува държавността.

"Няма нищо в моята биография и моите изявления, което да показва желание за консолидация с ГЕРБ. Ние сме различни, опоненти сме", посочи Янков, запитан за евентуална негова победа за лидерския пост в БСП.

По думите на депутата вотовете на недоверие са свързани с уличаване на недъзите в управлението.
"Не ми харесва това, че БСП загуби идеологическия си образ", добави още Янков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
2
 
9
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Диктатура никога няма сама да напусне властта!! Пример Сирия Венецуела Беларус и САЩ и Русия и много други! Фидел Кастро е казал -Революцията е последствие на Миналото и Бъдещето! или казано Настоящето няма значение вече! Миналото е лошо -Бъдещето може да е по добро след революциятаГерб като пипалата на Октопод успя да превземе всички Институции -да подкупи всички фигури в Държавният апарат- Тези които не бяха корумпирани -БЯХА ЗАМЕНЕНИ -УВОЛНЕНИ! ГЕРБ показа Грозното си Лице!
33
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най много мразя някой, вместо да говори нормално да си надува гласните струни :)) Това представлява Корнито за мен, не че ми пука за миш ките от БСП/БКП....:) Корнито за мен е политически труп, не знам как са я избрали за лидер на пропадналата партия, то едни викове, едни крясъци....аз изисквам това, аз изисквам онова...накрая нищо не казва :))) Да я взема за пастирка, да плаши стадата в някое село, ще и отива :)
32
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сутринта гледах един полицай и той почти си призна човекът.Неговите началници са им наредили в продължение на цял час да стоят на място и да бездействат. Това при положение, че са видели ясно кои са нападателите и провокаторите, въоръжени с пиротехнически средства, бомби, павета и т.н.Това какво е? Гешев къде е? Кой е виновен? Със сигурност не някой, който е извън властта, па бил той олигарх, бандит, хазартен бос или друг!Виновните са ВЪВ ВЛАСТТА!
31
0
 
19
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Ако не беше това зверско ограбване и разпродаване от 30 г.Сега щяхме да сме Норвегия на балканите.Ние сме си виновни, защото им го позволихме на изродените управляващи.
30
1
 
3
 
! Отговори
разликата преди 3 години
До Източна РомелияС турците по-дълго сме живяли и се познаваме по-добре с тях!
29
0
 
3
 
! Отговори
Източна Ромелия преди 3 години
До не забравяйте!Но може би сме все още северен турски вилает!
28
0
 
3
 
! Отговори
не забравяйте! преди 3 години
До ЕСВече сме ЗАПАД..........
27
1
 
3
 
! Отговори
МВР преди 3 години
До ЕСНяма вече да арестуват на случаен принцип за назидание милиционерите!
26
2
 
5
 
! Отговори
ЕС преди 3 години
До Ямболски цървулТози път ЕС ни наблюдава! Няма лабаво! Нищо скрито и покрито от хповокациите!
25
2
 
12
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Имам съсед полицай.Младо момче.В момента съжалява,че е станал такъв.Това е най-неблагодарната професия.Защото си между чукa и наковалнята.
24
6
 
13
 
! Отговори
Е преди 3 години
Полицията е репресивен орган в чиито задължения влиза въдворяване на ред и потушаване на метежи!И искате да изкарате, че на улицата са децата от детските градини с възпитателките и лелките /жени и деца ?/!Какво търсят време на протеста непълнолетни на площада, при положение, че нямат право на глас и трябва да са си в къщи?
23
7
 
19
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Като им гледам снимките на защитниците на властта,ами те повечето ги прилича на мутри в полицейски униформи.Нали уж татуировките са забранени?! 2010 г.ме скъсаха за пожарната,заради татуировка на лявата ръка.А и доста брадясали в униформи видях,което не е нормално!
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прав е младият човек. Вече трети път варненецът депутат от Добрич драпа да стане председател на БСП, но парашутът му не се отваря. Там са 9 червени бонзи и трима кариеристи - Добрев, Янков и Кутев, които искат да свалят крушовчанката и или тези 12 интриганти трябва да бъдат изгонени, или БСП ще остане без електорат.
21
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че то по целия свят полицаите пазят системата. Така ги подбират. Пример - цветан цветанов. Московската диктатура комунизъм или вашингтонската диктатура демокрация - той винаги е готов да я пази щом е на власт.
20
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде е Бойко?
19
10
 
25
 
! Отговори
6 преди 3 години
Всъщност полицаите са тези, които са предизвикали сблъсъците! Има доста показания, но се крият! Гнусната полицейска шайка е натикала протестиращите в капан!
18
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицайте показаха че са ***, хрърлиха се да пребиват и обгазяват жени и деца в защита на престъпния режим на борисов. Това няма да бъде забравено никога.
17
10
 
17
 
! Отговори
Евроатлантик преди 3 години
Европа да се готви за голям евроатлантически шамар, тука не е Куба заради една оставка улуците вечно да са изкъртени и във мръсотия. Да вземат отношение по нъпроса или повече тоя ЕС не ни е необходим, нито хилядите комисии, НПО-та и купчина непотребни лаладжии. Европо вземай си Хитлера дето си го инсталирала тука или отлитаме със 200 към Сибирското блато.
16
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само да не забравяме, че тези хора са противопоставени там. Радев го чухме какво каза. другия велик европейски лидер някъде е потънал вдън земя. бие чело у земята и се моли на Началника бурята някак си да отмине от само себе си. Единя се държи, като държавник, другия като мишка.
15
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путин Тръмп и Японския император са наредили на Фигуранта да свали Мутрата и тъй да ни изпочупят държавата. Ще се наложи Фигуpанта да почне да събира подписка за излизане от ЕС и Европа да избира да се раздели с Мутрите си или да се разпада недоносчето.