Протестиращите издигат нова барикада в Триъгълника на властта

Спряно е и движението по бул. "Дондуков" и "Цар Освободител"
Обновена: 4 сеп 2020 22:19 | 4 сеп 2020 22:16, Нели Христова
403

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Въпреки обещанието, че няма да затварят възлови кръстовища до 15 септември, протестиращите все пак издигнаха нова блокада на бул. "Цар Освободител".

Спряно е и движението по бул. "Дондуков".

Около 21:40 ч протестиращите обявиха, че няма да провеждат традиционното си шествие към Орлов мост, а отново ще издигнат лагер пред Министерския съвет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


403
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
252
6
 
0
 
! Отговори
Тъпаци преди 3 години
Има ли премиер в ЕС без визсше образование, ако има споделете. Толкова за избирателната способност на българското население. Лека.
251
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До сутринта полицията ще разтури и този катун. Във варна вече култивирахме протестърите. Освободиха движението, а палатките им са подредени в две редички. Кокорят се на минувачите и не смеят да гъкнат завалийките.
250
9
 
1
 
! Отговори
Хм преди 3 години
Идва и 10-и септември , ще бъде паметна дата !Въстание 2-ра част
249
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ХмАбе ти няма ли да се спреш. Като толкова мразиш протестиращите и палатките отиди и им го кажи или протестирай срещу тях. Тук нищо не постигаш.
248
3
 
8
 
! Отговори
Хм преди 3 години
310- Аполитичен човек съм.Това е трагедията ви на всички фрустрирани неудачници в живота- че винаги прехвърляте вината за проваления си личен и професионален живо другиму и никога не виждате вашата собствена вина за несъстоялия се ваш живот.ДА- омразата е изключително силно чувство, но то е породено НЕ ОТ квазиполитическите ти възгледи, независимо дали ги одобрявам или не,А ОТ ТОВА,ЧЕ ВРЕДИШ С БЛОКАДИТЕ СИ НА ЧОВЕК ОТ СЕМЕЙСТВОТО МИ, КОЙТО СЕ ПРИДВИЖВА САМО С МПС, защото има здравословен проблем
247
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Концентрирам се в желанието си да запазя съчувствие.Плувам в море от враждебност.Чувствам себе си. Аз съм жив.Вие сте празни тела без души.Любов и красота- ще ги запазя в себе си.Чувствата ни не са взаимни.
246
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Прави ли ви впечатление, че интелигенцията не ви подкрепя?"И коя е тази интелигенция? Ченгетата от ДС ли? Интелигенция в България няма от мнооого години и ГЕРБ спомогна за това. Личи ти, че умираш от злоба заради протестите срещу ГЕРБ. Наричаш неудачници хора, които не си виждал в някакъв анонимен форум. Типично жалко човече с личностни комплекси.
245
4
 
12
 
! Отговори
Хм преди 3 години
301- Имаш грешка- аз съм тук- в София и няма да мърдам НИКЪДЕ извън България. ПРЕУСТАНОВИ нарушаването на правото на семейството ми на свободно придвижване из София- чл.35 ал.1 от КРБ , като премахнеш незаконните катуни и блокади в София, и аз ще прекратя омразата си към теб. Всички печелим- да видим дали ти е известна стратегията- печелиш- печеля...
244
2
 
2
 
! Отговори
До 270 преди 3 години
Да партията е партия на безпартийните както има партия ВМРО примерно кое не разбра или партия на зелените и тнт
243
4
 
5
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИ ШОВИНИСТ преди 3 години
"Знам, че простаците станаха критично мнозинство в тази държава. Борисов е прав, че сте калпав материал."Като е "прав" да се махни от нашата държава смeшникa и да отиде на майка си в пy*кaта, но преди това да върне всичко което е откраднал от нашата държава - нека да ходи да пасе овце в Африка аз лично нямам нищо против - щото той само за това става
242
3
 
9
 
! Отговори
Хм преди 3 години
301- Не ми НАРЕЖДАЙ от къде да минавам, божков платен кавал- отговори на въпроса ми- защо тероризирате всички РАБОТЕЩИ софиянци чрез незаконните ви блокади? За да ни предизивкате да ви смачкаме; за да предизвикате гражданска вой99на- ЗАЩО...Не разбрахте ли, че вашата не стана 58 дни, нямате шанс да стане и след 1 милион дни? Не може да се заобикаля центъра, ***- РАБОТНОТО МЯСТО на някои работещи е в сграда, която СЕ НАМИРА около Орлов мост.Толкова ли си нагъл и т-ъ-п, та не схвана това?
241
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Знам, че простаците станаха критично мнозинство в тази държава.Борисов е прав, че сте калпав материал.
240
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От вас се лее омраза, злоба, насилие и разруха.Господ да ви накаже, дано!
239
5
 
5
 
! Отговори
USA преди 3 години
И Кадафи се мислеше за недосегаем мачкаше населението живееше като царя слънце кюлчета злато резиденции самолети криеше се от народа но забрави кой го назначи а който го назначи той го и СВАЛИ
238
2
 
7
 
! Отговори
Хм преди 3 години
289- Този човек създава услуга с висока добавена стойност и СЪЗДАВА ЧАСТ ОТ БВП НА БЪЛГАРИЯ- за разлика от нетните ползватели на бг. държавен бюджет- 100 процента от катунарите на блокадите- трайно безработните; глбти, наркоманите, наркоразпространителите; кримиелементите и т.н.ВАШИТЕ НЕЗАКОННИ БЛОКАДИ СА ПРЕЧКА за всеки работещ данъкоолатец. И да- ЩОМ СЕ НАРУШАВАТ МОИТЕ ПРАВА И ПРАВАТА НА ЧЛЕН ОТ СЕМЕЙСТВОТО МИ, И АЗ ЩЕ НАРУША ПРАВОТО НА ЖИВОТ НА НАРУШИТЕЛИТЕ- просто е.
237
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
283-вие с вашите протести наистина ли си мислите, че повишавате рейтинга на България?Вие сте неудачници.Независимо дали сте в България или извън нея вие ще си останете неудачници.Децата, които успяват не си губят времето с илюзии.
236
4
 
7
 
! Отговори
Хм преди 3 години
289- ТОЧНО АЗ зная в каква реалност живея1 Незаконните блокади СА СЪЩЕСТВЕНА ПРЕЧКА член на семейството ми да достигне работното си място, на което упражнява позиция от висшия мениджмънт. Чрез незаконните блокади СЕ КРАДЕ ОТ ЛИЧНОТО МУ ВРЕМЕ за достигане до работното му място; увеличава се над 5 ПЪТИ вероятността от ПТП, защото офисът се намира близо до Орлов мост, през Ситняково стават жестоки тапи и придвижването с мпс е изключително затруденено.
235
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Невежеството е най-разрушителната човешка сила.Това си отгледахме за 30 години демокрация.
234
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мачка ли ти се?Не ти ли се съгражда?Дори не знаете в коя реалност живеете.От видеоигри, наркотични вещества и пропиляна в безделие младост не ставате дори за общи работници на запад.Всеки арабин или турчин, който не пие, не се друса, дисциплиниран е и може да изкара на работното си място пълна работна смяна е предпочитан пред вас.Не ми е жал за вас.Страх ме е за моето бъдеще сред толкова загубени млади същества.
233
3
 
4
 
! Отговори
Крум Страшни преди 3 години
Такива като Бoko, Станишeф, Радан, "Царя", ги кacтpиpax навреме и нямаха шанс да се "изявяват" и да срамят нашата велика държава