Нинова: Българското правителство убива икономиката

Оставката на кабинета е спасителна за България, смята тя
5 сеп 2020 16:54, Анисия Иванова
208
Нинова: Българското правителство убива икономиката
Снимка: БСП

"В условия на тежка икономическа криза и още по-тежка социална, която се задава, върху бизнеса, малките и семейни фирми се упражнява неимоверен натиск. Случаят с Хиполенд не е единствен. До нас достигна информация, че на хора, присъствали на протеста, са снемани лични данни и след това са изпращани проверки, включително от фонд "Земеделие”, заяви Корнелия Нинова в Добрич.

„Спрете рекета върху хората. В цял свят правителствата се опитват да спасят икономиката, българското правителство я убива.”, поясни Нинова.

Тя допълни, че има множество сигнали, че кандидатствали по мярката 60/40 са подлагани на масови проверки за десет години назад, като това е накарало много от тях да се отказват от помощта и са предпочели да затворят фирмите си.

„Десетки хиляди работници останаха без препитание. Никой инвеститор няма да дойде в страна, където държавната машина се използва за заплахи и изнудване”, подчерта кандидатът за председател на БСП втори мандат.

Нинова отбеляза, че административният рекет над работещите фирми и наказателните акции срещу непослушните е удар по и без това сриващата се икономика.

Тя посочи и още един аргумент за оставка на Борисов: “Колкото повече стои, толкова повече вреди. Готов е да остави след себе си и потоп, но да остане още няколко месеца на власт. Оставката му е задължителна и спасителна за България.”

Корнелия Нинова се срещна със социалисти и симпатизанти в Добрич в рамките на кампанията за пряк избор на председател, където представи приоритетите си за партията и държавата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
1
 
23
 
! Отговори
diana21 преди 3 години
Значи, Борисов щял да остави потоп за няколко месеца, а Нинова щяла да спаси България за тези няколко месеца?! Смешка!!! Може ли така да се излага един възрастен човек? Децата ще ѝ се смеят...Много нагла жена!...Борисов пак виновен, а тя че направола цсички тези гадости няма никаква вина...Защо тя не си трая тези няколко месеца ако е толкова загрижена за държавата?...Защото повече е загрижена за себе си, разбира се...
64
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А вие какво направихте като втора политическа сила за просперитета на българското общество?Откъде взехте 70000 долара за да платите за Техноимпекс?Защо Сергей Станишев ви отстрани от поста заместник-министър на икономиката в неговото правителство?Вие сте лъжкиня!Единственото, което искате е да присвоите евро-милиардите гласувани за България благодарение на работата на правителството на ГЕРБ.ВИЕ СТЕ ПРОКЛЯТИЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!
63
3
 
1
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
До 83Ако не си забелязал, всички ги плюя!Или си т.ъ.п,или не си наблюдателен.А може и двете.Проблемът си е твой.
62
2
 
26
 
! Отговори
Ами комунисти преди 3 години
На комунистите като Нинова, Манолова и Радев им дай да плюят по България и да вегетират на държавни позиции без да правят нещо полезно за обикновенните хора.
61
2
 
22
 
! Отговори
до 72 преди 3 години
хаха мерси- Добре ще ида на очен - ама първо ще мина през невролога, след това през психолога- щото много се нервирам от крадци и лъжци като ***. Те хем са крали цял живот- хем викат дръжте крадеца! На черното - бяло казва - само да се докопа до власт. Тя си измисля по-добре и от Ваза Рачева. Но електората и калпав и вярват на всичко. Дори Т. Живков в последното си интервю казва, че БСП са БКП. Кой не ги знае комунистите? В цял свят са един дол дренки. Напаст са. Опитвам се да се абстрахирам
60
2
 
23
 
! Отговори
БОЗО преди 3 години
До Анонимен 49Никой не твърди че сме цъфнали! Но с такива като тази и президентчето, ако дойдат на власт, направо ще вържем, по големият...!
59
2
 
25
 
! Отговори
Димитър Благоев преди 3 години
Да стана от гроба,че да та запукам с бастуня!От де взе 240 000$ да изучиш синчето в САЩ *** другарко?
58
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ko prai darinka pavlova v paradise hotela, nema li da doidi v ada tepe, chelopech ili mirkovo na semeina razhodka s novia si saprug, da mu kupi zlatna grivnichka?
57
2
 
28
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
Изтрещяла работа,Радев,Нинова,Радев, Нинова,хора, които освен да плюят друго не могат!!!
56
3
 
30
 
! Отговори
Др.Нинова е особено преди 3 години
възмутена от съдбата на сина си Рафаил.Горкото момче,не му бе даденотук да завърши образованието си и се наложи да бие път до САЩ.Следкато завърши,нямаше свободно място за него като касиер в някоя банкаили счетоводител в някоя общинска фирма и се наложи да остане наработа в САЩ.Малко е утешението,че му плащат десетки пъти повечеотколкото ако бе останал тука.Прокуден горкия,мама трябва да бие денпът 1 класа по авионите,ако иска да го види.ББ не дава да направи банкатука с парите на мама.
55
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До тоя с 400-те процента скок.А на учителите скочи с 40%, и то в псоледните 2 години, като перди това беше гладна смърт, само зщаото ГЕРБ си мисли, че като остави гладни едни групи от хора, па после им фърликокъл, ще им се кланаят и ще гласувата.За справки - пенсионери, мед. сестри, полицаи и хора със заболявания.
54
5
 
5
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
А оният другия българо-продажник СерГЕЙ Станишев,който прие плоският данък?!? И разреши натовските бази?
53
3
 
19
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 3 години
ОСТАРЯВАШ НИНОВА ОСТАРЯВАШ И НАЙ ВЕЧЕ ОГЛУПЯВАШ. *** СИ НА СЕЛО ВЗЕМИ СИ 2-3 КОЗИЧКИ ГЛЕЙ СИ РАХАТЯ КВО ТИ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЛАГАШ
52
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
komunistite ot zadrugata na kurninova izpolzvat izkopanite tuneli v bg zlatni mini za okopni voenni hoteli i za voenen egipetski faraonski turizam :;))
51
4
 
1
 
! Отговори
Само Жан... преди 3 години
...Виденов може да ни измъкне от тежката ситуация, само той, щото Бай Тошо ум.ре....!!!!
50
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 54Ами вземи си прегледай очите. Прелича на 50 годишна леля. Сега, ясно че всички я мразим, ама поне да не ставаме като политиците и да говорим, квот ни отърва.
49
1
 
8
 
! Отговори
Гошко преди 3 години
Според мене срещу протестиращи ***, които хвърлят павета срещу полицаи, яйца и *** срещу сградата на МВР и т.н са разрешени ВСИЧКИ средства
48
2
 
17
 
! Отговори
Др. Лъжа ! преди 3 години
Нинова първо да каже къде са източените пари от Партийната каса на БСП и после да се занимава с българската икономика !
47
2
 
12
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Другата овча-маря.Нинова,я си кажи, когато беше под опеката на Иван Костов (лилавият венец) ...в каква далавера се забърка?
46
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая ли говори за икономика хахахаха ,че те собствената си партия фалираха какво остава за икономиката