Нинова: Българското правителство убива икономиката

Оставката на кабинета е спасителна за България, смята тя
5 сеп 2020 16:54, Анисия Иванова
208
Нинова: Българското правителство убива икономиката
Снимка: БСП

"В условия на тежка икономическа криза и още по-тежка социална, която се задава, върху бизнеса, малките и семейни фирми се упражнява неимоверен натиск. Случаят с Хиполенд не е единствен. До нас достигна информация, че на хора, присъствали на протеста, са снемани лични данни и след това са изпращани проверки, включително от фонд "Земеделие”, заяви Корнелия Нинова в Добрич.

„Спрете рекета върху хората. В цял свят правителствата се опитват да спасят икономиката, българското правителство я убива.”, поясни Нинова.

Тя допълни, че има множество сигнали, че кандидатствали по мярката 60/40 са подлагани на масови проверки за десет години назад, като това е накарало много от тях да се отказват от помощта и са предпочели да затворят фирмите си.

„Десетки хиляди работници останаха без препитание. Никой инвеститор няма да дойде в страна, където държавната машина се използва за заплахи и изнудване”, подчерта кандидатът за председател на БСП втори мандат.

Нинова отбеляза, че административният рекет над работещите фирми и наказателните акции срещу непослушните е удар по и без това сриващата се икономика.

Тя посочи и още един аргумент за оставка на Борисов: “Колкото повече стои, толкова повече вреди. Готов е да остави след себе си и потоп, но да остане още няколко месеца на власт. Оставката му е задължителна и спасителна за България.”

Корнелия Нинова се срещна със социалисти и симпатизанти в Добрич в рамките на кампанията за пряк избор на председател, където представи приоритетите си за партията и държавата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БЕЗ МИЛИОНИТЕ НА ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ, БСП НИКОГА НЯМА ДА ВЛЯЗАТ В НС, КАМО ЛИ ДА УПРАВЛЯВАТ, ЗАТОВА ПЛАЩАТ ЗА ПРОТЕСТИТЕ- НИКОГА ЧЕРВЕНИТЕ....НИКОГА.
84
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имало било 2 мил. българи в чужбина.Тези българи емигрираха най-масово първите 20 години.Да не е управлявал тогава Борисов? Как му прехвърлят ко-***-гите своя грях.А последните 5 години се завръщат образовани млади хора. Тук започват работа.Дано така продължи и да се маха този вирус, че на всички ни е трудно.
83
3
 
19
 
! Отговори
Пян Гъ преди 3 години
Еваларка, Корни! Продължавай да вдигаш рейтинга на ББ. Докато той инспектира строителни обекти, ти говори глупости като Радев. После що ГЕРБ имали 35%. Ами продължавайте и стой, та гледай!
82
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Права е Корнелия Нинова...............................100 %!!!
81
1
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Нинова разбира от икономика, но от икономиката в своя полза! Фактите са неоспорими: купи си Техноимпекс, хотел в Халкидики, но касата на БСП е празна! Вервайте и!
80
2
 
17
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Очакваме Нинова лично да подкрепи българската икономика като върне откраднатите милиони долари от "Техноимпекс"...
79
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП са по-малкото зло от ГЕРБ.................това е кристално ясно!!!
78
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
da
77
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другарката Нинова си мисли, че направи голям удар с Фигуранта, но напразни ще се окажат надеждите и за власт ... народа ще гласува по-скоро за чалгаджията отколкото за БСП.
76
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червените ги знаем
75
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пожелавам успех на БСП и да победят на изборите,друго не знам какво да им пожелая!Но се надявам, да престанат да ги мачкат,те са най-българската партия!
74
1
 
17
 
! Отговори
факт преди 3 години
бсп , партията дето фалира , приватизира предприятия и ограби на българите спестяванията , остави народа без хляб и работа , заплати по 5$ , пенсии 3$ ! импексова ми говори че сегашното правителство убивало икономиката . това е цинизма на комунистите !
73
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато държавата се тресеше от непознатият Ковид19 ти се скри. В 22 часа било късно за разговор с ББ. Може да е всякакъв Бойко, но те покани да търсите заедно решение. Ти пропускаш своят шанс да измиеш срама от очите си пред народа-сега Бойко пак ти крив.Все на ГЕРБ криви краставиците, вашите все прави.Ами заради теб ще бъде Бойко премиер-ти му помагаш с всяко излизане от дупката си. Ти и твоят саратник по бункери-Фигуранта. Вие всички правите безплатен пиар на ГЕРБ. Бетонирате ги във властта!!!
72
1
 
21
 
! Отговори
Сандоканчо преди 3 години
Тая червена смрад по-добре да си трае. Всички знаем как съсипаха България
71
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 72Ем прав е бил другарят Живков. Ама той си ги развъди, такива чарвени човечета, дето само търсят позицийка и далавера и са готови на всичко, за да са в играта. Същите тея родиха и кариеристчетата от СДС, родиха и НДСВ, а после като се обрули клона, каквото падна, се превърна в ГЕРБ ...
70
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
е таз пък хич не я понасям...
69
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А при теб ще цъфне и ще върже икономиката.Нинова, дълго време си в политиката и знаем на какво си способна.На нищо !
68
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ще видим следващитеНякой с топки. Топки от стомана.Но шегата на страна - 100 000 лсиужители, къде бяха, преди да се раздуе администрацията? Частния сектор, ако бъде оставен намира, ще РЕВЕ за работници, било то и за чисто бюрократичните си нужди. А това, че шели да са бездомни - айде моля ти се! При Виденов нямаше такова, а ти ... А каква а алтернативата? Да се задушаваме в корумпиранта си смрад?
67
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ямболски цървулСловесните ти издивателства са много и навсякъде и нямам намерение, да подържамкатоалог с политическтие ти предпочитания. Отгорарям просто на това, кеото си писал.
66
0
 
11
 
! Отговори
Ще видим следващите преди 3 години
Кой е този,който ще въведе електронното правителство и ще прати100 000 чиновници на улицата?(със семействата им цифрата ще нараснедву-три кратно)Кой е този,който ще ореже хипер заплатите на висшитедържавни служители и ще определи ножица 1/10 напр. мин/макс заплата вдържавния сектор.Кой е този,който ще направи пълен кадастър на всичкотонедвижимо имущество(и опис на луксозно движимо)и стигне до имена на собственици(не кухи фирми)и потърси отговорност как са ги придобили.А с малцинствата как?