Ден 64: "Великото народно въстание 2" е спокойно

Протестът преминава под засилено полицейско присъствие
Обновена: 10 сеп 2020 20:40 | 10 сеп 2020 20:40, Нели Христова
626

Снимки: Димитър Кьосемарлиев

64 дни на антиправителствени протести. Протестът е под надслов "Велико народно въстание 2" и започна тази сутрин. Засилени са мерките за сигурност в района.

И днес бяха повторени трите основни искания на протеста - оставката на кабинета, главния прокурор и предсрочни избори.

Обстановката в Триъгълника на властта е спокойна, а протестът преминава при засилено полицейско присъствие.

По-рано от трибуната от "Отровното трио" заявиха, че протестиращи са затрудняват да стигнат до протеста заради проверките. Част от недоволните се насочиха към едно от КПП-тата и влязоха в диалог с полицията. Чуха се обвинения, че освен забранени вещи са били изземвани и български флагове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


626
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
465
2
 
13
 
! Отговори
ДРУГИЯ ПЪТ ... преди 3 години
НА СЛЕДВАЩОТО "ВЕЛИКО НАРОДНО НАСИРАНИЕ" МИСЛЯ ДА ИМ ПУСНА ПО МИКРОФОНА МАЛКО ВИЦОВЕ ЗА АРМЕНЦИ.....ХА,ХА,ХААААААААА...ЗА "ГАРАБЕТ И КИРКОРЧО"!!!ЩЕ Е ДАЛЕЧ ПО-ИНТЕРЕСНО ОТ ТЪПИЗМИТЕ НА СБАБИКЯН!
464
2
 
12
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
СПУКАХ СЕ ОТ СМЕХ ...НА ТОЯ НОМЕР С ОГЛЕДАЛАТА...ХА,ХА,ХААААААААА.....САМО ПЪЛНИ КРЕ ТЕНИ МОГАТ ДА ГО НАПРАВЯТ ...!АБЕ , АРМЕНСКИ ПОЛИТ-ПРОСТОТИИ.....ХА,ХА,ХАААААААА!
463
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Виктор Димчев преброи хората намиращи се в триъгълника на властта. Нямаше никакви 150 000 както лъжеца Минеков каза от микрофона на трибуната. ВЪЗТАННИЦИТЕ ЗАЕДНО С ПОЛИЦАИ И ЖУРНАЛИСТИ СА БИЛИ 6 000Преброителите на Минеков не ги знаем кои са. Ясно е само, че лъжат на килограм. Който не вярва да види снимката на всички хора там със запалените фенери на телефоните от дрон!На лъжата краката са къси, г-н Минеков! Вижте Сбабикян как се смалява от лъжите си! Отровното трио резил!
462
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво наистина стана с великото народно въстание? Аз съм далеч, в южната част на Африка, следя постоянно Евронюз, BBC, CNN, Ал Джазира, ... нищичко! Пишете!
461
2
 
16
 
! Отговори
Ауууу... преди 3 години
"ВЕЛИКОТО НАРОДНО НАСИРАНИЕ".....
460
2
 
13
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
Абе , кво ви кара да си мислите , че това което правите на улицата ...е "ВЪСТАНИЕ"??!!Кой *** от ви лъже така усърдно..ха,ха,хааааааааааааа....та му вервате??!Е"гати , смо таняците..!
459
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво стана с великото народно въстание?
458
1
 
12
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
Разбирам искането за оставката на Бойко, но защо се иска и на Гешев? Та нали толкова години българите негодуват срещу нашите незаконно забогатели олигарси и бездействието на прокуратурата ! Сега като на част от тях са отправени обвинения и са следствени, пак недоволни! Явно прозира в искането в основата на което са "Отровните" отпадане на обвиненията на Божков, Банев, Арабаджиеви, Стойков , президента и др.
457
1
 
13
 
! Отговори
ЛЕ, лее..смех преди 3 години
Тия проституиращите , верно са като стадо овси....Сбабикяна им командва да светят с фенерчетата си на телефоните ...и те като слабоумните , го правят...ха,ха,хааааааааа...ТРЕБВА ДА СИ ЯКО СБЪРКАН У ГЛАВАТА И ДА СЕ ЧУВСТВАШ , АБСОЛЮТНО БЕЗПОМОЩЕН , ЗА ДА ТЕ КОМАНДВА НЕКАКЪВ НЕГОДНИК АРМЕНЕЦ....ГДЕТО Е ПОСРЕДНИК МЕЖДУ ГРИПЕНА И ЧЕРЕПА СРЕЩУ ЯКО ЗАПЛАЩАНЕ!ТАКА Е САМО ПРИ ПЪЛНА ЗАГУБА НА ВЪТРЕШНА ЕНЕРГИЯ И БЕЗПЪТИЦА!ТОВА СА ХОРА --ПЪЛНИ НЕУДАЧНИЦИ!!!
456
1
 
10
 
! Отговори
стадо УФСЕ с GSM-и преди 3 години
Наистина гламотията не ходи по гората, а по тези заблудени наивници, връзващи се на елементарни манипулации и внушения, докато господаря им си пие уискито и си пуши пурата в Дубай кефейки се на кретенизма , овчедушието и тяхната безкрайна прocтoтия. Бабикян и пoдлoгите около него поне ще напълнят гушкитe с дубайски мангизи, ама останалите бaлмурници повeли се по акъла им , ще спечелят само освиркването, присмеха и псувнитe на нормалните българи .
455
0
 
2
 
! Отговори
До първият преди 3 години
Ти май се обърка с Радев нещо !
454
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе има 3.5%,но той си прави агенцийказа още 5000 гласподаватели.Та до март,па после к'вото дойде.Във великата кризаще опита,а и ще успее пак да оцелее.Птицата Феникс,се е записала да сидоучва как без сакатлъци да се възпроизвежда.Да се чете требе,требе да се чете.
453
0
 
7
 
! Отговори
Ци**нин преди 3 години
Хубава работа ама българска!
452
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
50 платени трола не са "велико народно въстание"...Къде са милионите хора в държавата ???
451
0
 
10
 
! Отговори
богослов преди 3 години
Светото писание не е велико народно събрание-въстание!
450
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе големия мъжкар защо не излезе сред хората,за да усети народната любов?Или нещо го е страх?
449
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И да триете нищо не можете да направите.Делото за държавна измяна на Нищото М у н ьо от Славяново е на финала Тик так тик так
448
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом и Европа и бизнеса вече скочиха срещу Борисов,значи работата стана много дебела.Къде ли тоя път ще се скрия дебелия плъх?
447
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЕВРОАТЛАНТИККой пък те пита теб бе маргинал?
446
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Словянин "Славянин" идва от есклав и значи роб нали?