Ден 64: "Великото народно въстание 2" е спокойно

Протестът преминава под засилено полицейско присъствие
Обновена: 10 сеп 2020 20:40 | 10 сеп 2020 20:40, Нели Христова
626

Снимки: Димитър Кьосемарлиев

64 дни на антиправителствени протести. Протестът е под надслов "Велико народно въстание 2" и започна тази сутрин. Засилени са мерките за сигурност в района.

И днес бяха повторени трите основни искания на протеста - оставката на кабинета, главния прокурор и предсрочни избори.

Обстановката в Триъгълника на властта е спокойна, а протестът преминава при засилено полицейско присъствие.

По-рано от трибуната от "Отровното трио" заявиха, че протестиращи са затрудняват да стигнат до протеста заради проверките. Част от недоволните се насочиха към едно от КПП-тата и влязоха в диалог с полицията. Чуха се обвинения, че освен забранени вещи са били изземвани и български флагове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


626
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
405
6
 
13
 
! Отговори
Бунгар преди 3 години
До кога ще продължава агонията на протеста.Вече всичко е чуто и от тук нататък е пълна безмислица да се създава безредие в София.Чакаме честни и добре организирани избори на пролет.Нека народа си каже тежката дума.Сега е по важно да изкараме зимните месеци колкото се може по безболезнено.
404
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МНОГО СЕ РАДВАМ,ЧЕ ТИКВАТА СЕ Е ЗАПЪНАЛА, ТАКА УВЕЛИЧАВА ЩЕТИТЕ ВЪРХУ ГЕРБ ХАХААТЪКМ НЯМА ДА ИМАТ НИКАКВИ ШАНСОВЕ НА ИЗВЪНРЕДНИТЕ ИЗБОРИ ХАХАХА
403
4
 
19
 
! Отговори
Див Петел преди 3 години
Жалки, ама много жалки и беззъби крякащи хардлайнери на крайно леви комунистически фракции и малко градска десница, готова да се прегърне с комунисти, за да докопа едно или две кресла от бъдещо правителство. Забравиха удобно за първоначалните искания за нова конституция. Забравиха удобно за исканията за нов парламент. Искат само това което е удобно на кукловода в сянка - падането на редовното правителство и Фигуранта с фърчилото да нареди служебен кабинет на крадци и измамници, с които да крадат
402
6
 
20
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Сега очакваме "Великото народно въстание -3", а после и 4 ... Плохо другари товарищи, спектакъла Ви е бозав ... навремето вашите предтечи взривяваха църкви, а Вие сега само ги цапате с червена боя, а и въстанията Ви са само площадни и по катуни и палатки ... и спящите клетки на Червеният Ви Идил в чужбина нещо съвсем задремаха .... !!!
401
5
 
7
 
! Отговори
2-15 преди 3 години
Обратното е, лъжец, след като изядохте боя оня ден заради тримата ненормалници дето ви подкокоросват, снощи са си взели поука да не го отнесат наново.
400
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Удобно забравиха да искат ВНС и нова конституция. Така е-който им плаща, поръчва музиката. Жадни за власт, службогонци. Стани да седна. Жалко за истинските протестиращи, които останаха излъгани. Такива като мен и много други хора, които разчитахме нещо да се промени. Сега това е предизборна кампания на БСП и ДБ. Двете партии се прегърнаха-все пак и ат общ генезис от ДС.
399
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До карачанаковИма и по евтини от 500 лева.
398
5
 
17
 
! Отговори
Народен съд преди 3 години
Народен съд за всички.Радев е разединител и е за затвор като останалите!
397
5
 
19
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
#Катуни НЯМА:):):):)#Кога да очакваме всенъродно въстание Част 3 с участиято на Мая Манолова,Румен Петков,Костя Копейкин,Лупи,Гошо Боеца и Христо Бойкикев?:):):)Кво въстание бе с такива участници под егидата на Фигуранта на Решетников това си е направо нова Червена Октомврийска революция:):):)
396
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ние не излизаме, за да протестираме. Ние излизаме, за да изразим своята благодарност към другаря Борисов, който ни дава заплати, пенсии, строи ни магистрали и детски градини и благодарение на който слънцето изгрява и Земята се върти!
395
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде е Тикватааааааааа?
394
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обичам да слушам квиченето на отиващата си герберастия! Хващайте кирките и лопатите, за друго не ставате!
393
17
 
4
 
! Отговори
Мнение преди 3 години
От троловете на ГЕРБ преди 2-3 дена обясняваха как не можело да се неутрализират провокаторите и че такива нямало. А вчера се видя, че можеее... Първо-полицията не организира футболните агитки, а като се появиха бързо ги разкараха. Знаеха, че няма да ги има и нямаше тежко въоръжени полицаи. Второ-направиха КППта, постоянни проверки и показно намиране на камъни и туби, т.е. предупредиха, че няма да се повтаря сценария. И готово. Всичко си мина кротко и шумно се викаше оставка, дано се чуе....
392
5
 
34
 
! Отговори
Истината преди 3 години
"Велико" ще бъде като излезнете няколко милиона (населението на България), а не 50 платени индивида, дето стриймват на живо как се тъпчат с кебапчета ! ...
391
3
 
12
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 3 години
Некъф Ужас!
390
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въстание - спокойноПротест - миренСамите думи казват какво еБЪГАРСКА РАБОТА......
389
5
 
42
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Нито е велико, нито е народно, нито е въстание. Жалък опит за реваншизъм на русофили, БСП структури, мафиотски кръгове и шепа наивници. Ялова работа, дирижирана от Мафията!
388
5
 
29
 
! Отговори
Винету преди 3 години
Ъъъ, от препиване и злоупотреба с нарркотици на разни клоошляци и червени терористи им се привижда тройно, даже десетократно. Какви 700000 бе уеее ? Я има 1 000 катунари, я не. На черепа парите привършват и протестиращите се разотидоха. Това беше. Ай мийите си очите и към бюрото за соц. помощ
387
3
 
2
 
! Отговори
ДО 446 Ужассс преди 3 години
Ти за една година разлика ли се хвана. Другото, което казва човекът, не го разбра, а?
386
6
 
34
 
! Отговори
проруски-протести преди 3 години
Комунистически протести не подкрепяме! Импичмънт на Грипен Радефф !