85-ти ден протест: Малко недоволни в Триъгълника на властта

Въпреки това протестиращите не се отказват
Обновена: 1 окт 2020 21:09 | 1 окт 2020 20:07, Камелия Цветанова
265

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

85-ти ден протест с искане оставката на правителството и главния прокурор.

Към 19 часа протестиращите се събираха на сборния им пунк -  фонтанът пред президентството в центъра на София. в Триъгълника на властта.
Още по темата


Със застудяването на времето протестиращите стават все по-малко, но въпреки недоволни от власта има всяка вечер.
За по-късно днес е планирано и блокиране на движението по бул. "Цар Освободител", а в по-късните часове протестиращите тръгват и на шествие към "Орлов мост".

Над 120 български интелектуалци поискаха днес оставките на правителството и главния прокурор Иван Гешев и се обявиха против корупцията, задкулисното манипулиране на достъпа до европейски фондове, продължаващата с години подигравка с парламентаризма.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още по темата: протестоставка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
20
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колкото и да се пъчите смешни българи..Накрая пак ще дойдете на колене да се молите на Русия!!Било то за газ, нефт.Рипате срещу Русия насъсквани от САЩ, но накрая пак на Русия краката ще ближете за един къшей.СМЕШНИЦИ!!
118
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 125 Tи от къде знаеш? Да не би да ти е плащано ве
117
4
 
7
 
! Отговори
До 125 преди 3 години
Ква умора ве...ХахахахаНяя пари...
116
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мрънкачи, вие какво искате по 100 000 хилияди човека всеки ден ли. Това са близо 3 месеца, естествено,че има умора. Когато са много хора, тия са безработни и лентяи. На МРЪНКАЧИТЕ угодия няма.
115
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според мен са около 200 000 човека
114
2
 
13
 
! Отговори
Зоро преди 3 години
Абе какви са тези изкривени от злоба мутри на тия *** на снимката бе??? Тва няма дете, даже и куче няма с тая черна злъч струяща от очите!!!
113
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Любовното трио ще дава обяснения на няколко фронта ми се струва ! Ще видят кой е мафиота ....Тоя Бабикян е в топ 10 най-противни фейсове в света ! Такива,където очите им на слепоочията ,не ми ги хвалете .Долни хора !!
112
0
 
10
 
! Отговори
до 111 преди 3 години
До Патриотти трябва да гниеш в затвора до живот за национална измянаруснаците са хазари нямат нищо кръвно с нас. хазарите ни мразят повече от всичко на света нас българитеНИКОГА НИЩО ОБЩО С РУСИЯ!!!!!!
111
0
 
13
 
! Отговори
do 111 преди 3 години
До Патриотти нормален ли си бевиж в историята колко пъти сме ги били в разни войни руснаците и те как са ни прецаквали постояннобългарите НЕ ОБИЧАТ русиянещо си се объркалима рубладжии и русофилистино това не са българи и никога няма да бъдаткак може да обичаш държава, което официално казва че азбуката им е дошла от македония а не от България, това е поне неоспорим факт исторически който те оспорватпо същия начин са се опитвали да променят историята ни
110
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 112Турски поток е добра инвестиция. Ама защо дадохме квота 90% на Газпром.Оттам можеше да влиза израелски, кипърски, турски, азерски марсиански и всякаква газ.
109
5
 
2
 
! Отговори
помнещ преди 3 години
КОМЕНТАРИ 50 и 57 НЕ СА МОИ! Тук малки дечица се правят на интересни пишещи от никове на други личности! Не е коректно деца!-:)Виждам че"подкрепяте"режима на др Борисов само защото Само него помните от краткият си"политически живот и самоосъзнаване"!-:)А помните ли когато изпратихме Христо Проданов на Еверест когато загина 1984 та?А помните ли Сергей Антонов?Български дипломат унижен от Италия Че уж участвал в покушението срещу Паоа Йоан Павел 2 ри?А преговорите Рейгън Горби1986?"ПОмните"амаНЕ
108
1
 
5
 
! Отговори
СССР преди 3 години
Знете ли какво е Путин?Едно нищо. Едно нищжество. Едно фашистко нищжество.Едно момиченце, което се гримира с червилото на майка си пред огледалото, и се мисли за жена.Това му е номерът, никой да не разбере колко е жалък и дребен.
107
3
 
15
 
! Отговори
120 преди 3 години
120 неизвестни за милиони българин псевдо " интелектуалци ", пишат писъмце ха ха ха. Заляха с помия ИСТИНСКАТА ИТЕЛЕКТУАЛКА ВЕЛИКАТА РАЙНА КАБАИВАНСКА. Това не е поведение на интелигентните хора, а на нещастни бездарници , които си живеят с илюзията че са значими , но са неоценени. Жалки хорица.
106
1
 
13
 
! Отговори
izh преди 3 години
Близачите на червени задни части може и да останат с дребните стотинки. Чакаха бързо решение на проблемите си, но нещо не се получава. Вече и Фъркела не излиза да размахва юмруци. Останаха само баламите на обещания. И телевизионните репортажи взеха да избиват народа на прозявка. Абе мъка
105
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе гърбухи,утре Боко като сдаде власта,ще продължим ли "Турски" - Руски поток?
104
13
 
3
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
Българите обичат Русия!! И това неможе да бъде спряно!! Колкото и да се опитват западните фашисти немогат да разрушат кръвната връзка!!България е част от Русия!!
103
1
 
7
 
! Отговори
СССР преди 3 години
Нищожеството путин трябва да обясни на народа си,като как най-богатата на природни ресурси държава,живее по-зле от разни "еврогейове" като: всички западноевропейски държави,дори и "Задунайская губерния", демек ние,"сросоидна" Америка,източни тигри като Китай, Ю. Кореа, Япония, Тайван...
102
2
 
14
 
! Отговори
протестерчета преди 3 години
не може да обвинявате за собствената си неудачност другите разберете го това, няма вече БКП, няма съветска армия, вие сте си отговорни за вашата съдба, ако сте загубеняци Борисов не ви е виновен
101
1
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Днес на протеста бяхме 48 човека!Ние сме народът
100
1
 
10
 
! Отговори
спрете се преди 3 години
спрете с глупостите и с поривите да се присламчвате към русия и да плюете ЕС и НАТО ако не искате гражданска войнаако искате продължавайте в същия духтрабва да бъде забранено със закон в България да се говори против ЕС и НАТО също и да се фаворизира русия, като опано за националната ни сигурностще гласувам за партия, която предложи това да се постанови със закон