Ден 87-ми на протест: Скандиране на площада, молитва пред "Св. Ал. Невски"

"Отровното трио убедено, че Европа видяла и чула недоволните
436

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

На четвъртото „Велико народно въстание“ недоволните граждани за 87-ми път искат оставките на Борисов и на главния прокурор Иван Гешев, честни избори и служебен кабинет.
Още по темата

Адв. Николай Хаджигенов от „Отровното трио“, организатор на протестите заяви, че колкото и да са много властта няма да ги забележи на площада.

„И няма да ни чуе, че сме тук, но всички, които сме тук и в целия свят 86 дни, ще знаете, че сме били тук. В Холандия вали проливен дъжд и там са се събрали 50-ина българи да протестират”, добави Хаджигенов, цитиран от БГНЕС.

„Европа ни чу и видя. В понеделник преди заседанието проф. Минеков ще бъде в ЕП, подготвяйки поредната диверсия. Резолюция относно върховенството на закона и основните права в България, така се нарича една от основните точки на заседанието в понеделник. Евродепутатите ще обсъдят продължаващите протести в България, посочи Хаджигенов.

„Нужни са ни уши и опашки не само свински крачета и в тенджерата към тях ще прибавим и тиквите на тези нещастници, бъдете сигурни, че скоро това ще бъде, каза проф. Велислав Минеков.

Заляхме ЕП с писма, фотоси и видеоматериали, нека да видят какво се случва в България. Ние наистина отворихме очите и ушите на Европа. Научихме ги да ни слушат, ние искаме да сме достойни членове на този съюз, а не нещастно племе за кой ли път. Ние сме народ, отбеляза още Минеков.

Хората решиха, че ще кацнат на Марс, а ние още се борим за асфалт, каза Арман Бабикян, след което прозвуча традиционно химнът на България.

След 21.30 ч. протестиращите тръгнаха на шествие към храм-паметника „Св. Александър Невски“, „за да се помолим за успеха и бъдещето на България и да забравим миналото, наречено Борисов“, подчерта още Бабикян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


436
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
353
0
 
1
 
! Отговори
поредното стадо УФСЕ преди 3 години
Наистина гламотията не ходи по гората, а по тези заблудени наивници, връзващи се на елементарни манипулации и внушения, докато господаря им си пие уискито и си пуши пурата в Дубай кефейки се на кретенизма , овчедушието и тяхната безкрайна прocтoтия. Бабикян и пoдлoгите около него поне ще напълнят гушкитe с дубайски мангизи, ама останалите бaлмурници повeли се по акъла им , ще спечелят само освиркването, присмеха и псувнитe на нормалните българи
352
0
 
3
 
! Отговори
Радев преди 3 години
До RadaРуското *** на България! Ще ни изпрати всички във Сибир по примера на Сталин!
351
0
 
2
 
! Отговори
глас в пустиня преди 3 години
Само бойната група при ВО на БКП може да се справи с тълпата чраз терор и убийства!
350
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ъъъъ, добре, че бяха протестите, че заради тях, на нас пенсионерите ни дадоха по 50.00 лв! Да продължават още да протестират, че имам ток да плащам и лекарства трябва да си купя! Дано да дигне още мизата поне на 80.00 лв.
349
6
 
5
 
! Отговори
Rada преди 3 години
Octavka na Rymen Radev
348
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименДо 360И като я приеме за официална, какво ...Повече пари ли ще имаш в банката ... ?
347
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименДо 372Ходи да си мажеш с теракола и не се опитвай да се правиш на умен ...Личи си че, дъхаш на чесън ...Айде с добро
346
8
 
15
 
! Отговори
ЦЕЛТА Е ЯСНА! преди 3 години
Не трябва да се забравя, че комунистите макар и да настояват за нови избори, всъщност те не се нуждаят от нови избори, защото Бойко Борисов отново ще ги размаже. Тяхната единствена цел е служебен кабинет на фигуранта Радев, а после напускане чакалнята на Евро-зоната, прекратяване сделката с F16, освобождавани на Цветан Василев, Черепа и другите червени крадци,излизане от ЕС и НАТО и присъединяване към Евразия. Такъв е сценария на Решетников и пето-колонниците го следват.Само че не са познали...
345
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 369 Ти да не си му счетоводител??
344
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Черепа им плаща с парите на Сорос по заповед на Путин.
343
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
елена йончена и радан кънев и други комунисти В БРЮКСЕЛ ТРЕСКАВО РАБОТЯТ ПРОТИВ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И ДО ТАМ ИМ СТИГНА МРЪСОТИЯТА!!!!ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЛИН.ЧУ.ВА.НИ!!!!ЛАКОМИЯТА ИМ КРАЙ НЯМА!!!!!
342
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка в края на март, когато са редовните избори. Набийте си го .
341
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка няма да има. Ако има оставка то трябва да бъде само на фигуранта!
340
7
 
9
 
! Отговори
До349 преди 3 години
349Анонименпреди 2 часа 3 17Оставка бе, колко още трябва да протестират хората за да се разкарате.####$А нещо друго да искаш моме!?Например с три букви и завършва на й.
339
3
 
13
 
! Отговори
Протестиращ преди 3 години
Маааалко по ниско камерата като се снимат к-уко-вците все пак трябва да изглеждат десетки хиляди хо хо хо и защо Бог Тангра Йоло Денев /не е най отпред ? Все пак протеста е екзотиката на София
338
1
 
7
 
! Отговори
? преди 3 години
Тоя с дългите коментари, сигурно е Тутьо. Той за кой му плаща за тоя пише.
337
5
 
21
 
! Отговори
софиянец преди 3 години
"Отровното трио убедено, че Европа видяла и чула недоволните-----------------------------------------Точно така, видя ви, чу ви Европа, а сега се разкарайте. Не ми крещете под прозореца, не ми пи.кайте пред входа, не ми пречете да си карам колата и чакайте изборите. Тогава ще се чуе...
336
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
350 България разгроми Сърбия в тази война, въпреки подкрепа та на Русия към сърбите.Що се отнася до еврото, България е вече в чакалнята на Еврозоната и до 2 години ще приме Европейската Валута, като оффициална.
335
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
350Удобно забравяш Русия, която с подмолната си дипломация, заштана срещу обединението на България.Която изтегли от младата, българска армия всички руски офицери и генерали, в навечерието на Сръбско-българската война 1885. Като подстрекаваше Сърбия, да ни на падне и унищожи, като държава.
334
3
 
23
 
! Отговори
Петиция преди 3 години
Отворено писмо до Европейската комисия, Европейския парламент, посланиците на САЩ, Германия, Франция, представителството на ЕК в СофияНамерете в Гугъл петицията и подкрепете разума в България!ПЕТИЦИЯУважаеми дами и господа,Изпращаме тази петиция от името на хиляди български граждани,обезпокоени от опитите за преврат срещу законно избраната на демократични избори власт в България,който се извършва с подкрепата на българския президент Румен Радев,както и редица обвиняеми и подсъдими олигарси..