Медици от хасковската "Спешна помощ" са с COVID-19

16 нови случая на коронавирусна инфекция в областта
13 окт 2020 13:33, Анисия Иванова
3
Медици от хасковската "Спешна помощ" са с COVID-19
Снимка: БГНЕС

Двама души, медицински персонал към Центъра за спешна медицинска помощ в Хасково, са установени с COVID-19, съобщиха от Областния кризисен щаб.

За последното денонощие в Хасковска област са били регистрирани 16 нови случая на коронавирусна инфекция и един починал.

Хоспитализирани носители на заразата са били седем души, а останалите са на домашно лечение. Случаят на 24-ти починал от областта, при който е била потвърдена коронавирусна инфекция, е на жена на 56 г. от община Димитровград.

Тя е била диагностицирана на 7 октомври и лекувана в лечебно заведение извън областта. Жената е имала диабет и сърдечно заболяване, и е починала на 12 октомври, уточниха от щаба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Феминистът преди 3 години
Толкова проучвания се направиха за вируса, че няма накъде повече. Всъщност има, още едно проучване е необходимо за опасността самите медици да разпространяват вируса. Правилно хората с други заболявания не искат да ходят на лекар. Така поне, ако ти е болно сърцето, все пак имаш още малко шанс за няколко месеца още, а не няколко дена след лекарска консултация да те закачат на тръбата, а после и да те заровят в метален ковчег.
2
1
 
0
 
! Отговори
ANNA преди 3 години
Не ги 4ети,те не се пишат за непросветени хора.*** на дискотека.Жалко,4е има такива като теб.
1
1
 
2
 
! Отговори
м,да преди 3 години
Омръзнахте на всички с тия новини за ковида!