В понеделник се чакат противогрипните ваксини

Николай Костов поясни, че за първи път има списъци за записани за тях
18 окт 2020 13:15, Ния Христова
13
В понеделник се чакат противогрипните ваксини
Снимка: Pixabay
"Понеделник най-вероятно ще има налични за продажба противогрипни ваксини в страната. 70 000 бройки ще бъдат разпределени по всички аптеки. Смятам, че ще изчерпят доста бързо, защото вече има записани хора". Това заяви председателят на Асоциацията на собствениците на аптеки Николай Костов в ефира на Нова ТВ.
 
Той изтъкна, че за първи път има изготвени списъци за записани за ваксина. "Това е предизвикано от огромното желание и дефицитът. По-високи цени няма да има заради това", каза още Костов. 
 
Костов посочи, че в аптечната мрежа няма недостиг на витамини. "Системата е много по-подготвена в сравнение с месец март. Сега има увеличено търсене на продукти за имунната система", добави още председателят на Асоциацията на собствениците на аптеки.
 
Той увери, че в аптеките има достатъчно предпазните средства, като допълни, че в последните дни се забелязва ръст в търсенето на маски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
чети и мисли преди 3 години
ти нормалния,Библия чел ли си,вземи я прочети,Откровения на Йоан
9
0
 
0
 
! Отговори
<> преди 3 години
Добре, че многознайковците няма да си вземат ваксини, та да се вредим ние нормалните...
8
0
 
5
 
! Отговори
санит- ар 2 метъра преди 3 години
вакси бяха по татово време,период,сега е мен-те,та мисловно мислете
7
0
 
6
 
! Отговори
Ми убу преди 3 години
Чакайте ги, пък какво ще дойде,...... след време ще разберете.
6
2
 
8
 
! Отговори
Хах преди 3 години
Имам възможност да бъда ваксиниран безплатно, но няма да го направя. Никога не съм бил болен от грип и температура съм имал 2,3 пъти в живота. Карам една настинка годишно. За какъв член трябва да се ваксинирам с нещо, което може да ми увреди имунната ситема
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами то ваксите не е добре да се жият на хора с придружаващи заболявания. Та 65+ с чантите с хапчета къде ще слагат ваксини. Четете листовката бе хора!
4
2
 
10
 
! Отговори
съвет преди 3 години
Не се тровете с противогрипни ваксини. От тях няма никаква полза.Може да получите други усложнения. Ваксината съдържа живак.
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде сега всички които агитирате за коронашитнята на опашка за ваксина иначе ще ви разжалваме и няма да сте горди короназомбита.От вторник пропагандата е разрешена само с документ, че сте приели ваксината.
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който и да е производителя на етикета- всичко е фалшиво! В Швеция са безплатни след 65 г. Тук си купих за 20 лв от Марешки- без малко да умра. Не че ще е голяма загуба но...
1
1
 
11
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
не разбрах кои е производителят на ваксините на анонимност ли ще играем