Радев отсече: Правителството предлага разоряващ бюджет!

Президентът заяви, че се чувства в отлично здраве
377
Радев отсече: Правителството предлага разоряващ бюджет!
Снимка: БГНЕС

Правителството предлага разоряващ бюджет и огромни харчове без цели, без план, без ясни процедури, без обосновка за резултатите от тези харчове.

Това коментира президентът Румен Радев в Хасково, където присъства на деня за демонстриране на способности на тактическо учение на полигона Корен.

"Това е целта на режисирания скандал - да се отклонява вниманието. Коментарът ми е, че бюджетът е разоряващ“, заяви държавният глава.

Още по темата
Радев каза пред журналисти, че в момента е в добро здравословно състояние, предаде БНР.

"Чувствам се в отлично здраве. Спазвам стриктно предписанията на РЗИ и относно тестване, и относно карантиниране. По закон има ясно определен орган, който е оторизиран и компетентен да налага и да отменя карантина, това е РЗИ. Следвам стриктно правилата - така е разпоредило РЗИ, така изпълнявам абсолютно всичко", посочи президентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


377
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
253
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** ква физиономия има тоя ypoд бе!
252
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ядосан гражданинНе мога да разбера, защо така го мразите Радев?щото е пpocт бе, толкова ли е трудно да го разбереш?
251
2
 
23
 
! Отговори
С ти предложи мерки преди 3 години
Срещу вируса, кухоглсвецо. И се извини на Мутафчийски, че злепостави институцията, която той представлява.
250
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радо шишарката, или кака Кукумицин когато кажат истината и трябва да вдигнем банкет.
249
2
 
28
 
! Отговори
До Ядосан гражданин преди 3 години
Ти пък досега не разбра ли че Фигуранта е по-кух и от гадулка. Явно не си бил в казарма за да научиш простичката истина, че по-глупав човек от военен няма.
248
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
гледа като наакало се пионерче.
247
2
 
24
 
! Отговори
Бесепар преди 3 години
До Ядосан гражданинФигурантътЛЪЖЕ
246
3
 
27
 
! Отговори
Оставка на Мутрите преди 3 години
оставка на МутроФатмакът
245
32
 
2
 
! Отговори
Ядосан гражданин преди 3 години
Не мога да разбера, защо така го мразите Радев? Човекът ви казва, че ви ограбват и фалират държавата, а вие го плюете. Ненормални ли сте?!Не виждате ли какво се случва? Харесва ви да сте заложници на едни нискоинтелигентни и крадливи гадове.....
244
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
лайнометников пак се разработи.
243
2
 
23
 
! Отговори
Радост преди 3 години
за радост на всички Българи , последното опело на Фигурантинът се очаква за Новата година и после няма да има възможност да се изхожда публично.
242
20
 
2
 
! Отговори
КЛ преди 3 години
До тъжноСвали герберските розови очила и се огледай. Реалността не е тази, в която ни убеждавате, че живеем.Ще ти отговоря в стил "Бойко Борисов". Спокойно, няма да те обиждам. Дори с правописните си грешки. Просто в типичен Негов стил ще ти пожелая - "много ти здраве".Борисов би добавил - "ще ти размажа мутрата, че не ме зачиташ". Аз, разбира се не съм Борисов.
241
1
 
14
 
! Отговори
тъжно преди 3 години
До КЛИ това ще е последното ми обръщение. Типично за комунист говориш с цитати, които не е много ясно какво казват и местиш темата встрани (и като не си копи/пейст правиш правописни грешки). Толкоз! Сбогом!
240
15
 
2
 
! Отговори
КЛ преди 3 години
До тъжноПредвид факта, че записът, на който Борисов нарежда да се плюе по президента, е още в интернет, просто е изключително нагло да продължавате да обиждате Радев. Това ви е визитката. Лицето на ГЕРБ. Само гербаджии коментират Радев. Останалите са индеферентни или го подкрепят. Безочливи сте.
239
1
 
14
 
! Отговори
тъжно преди 3 години
До КЛЯвно не си бил в казармата. Навсякъде военните са ***, но БГ военните са дъното на тъпотата. Осбено генералите. Даже това, че Борисов не е военен, а генерал от службите на реда вече е добра рекомендация за него. А Дупен Смрадев е дъното, 3 метра ...на и тогава е той.
238
3
 
3
 
! Отговори
КЛ преди 3 години
Великият Алеко Константинов се върти в гроба. Едва ли е предполагал, и в най-лошите си кошмари, че романът му "Бай ***" ще се въплати в реалността. Едва ли е предполагал, че за 140 години, Българинът не само няма да създаде гражданско общество, но и ще възприеме най-лошите феодални привички като тарикатлък, слугинаж, слагачество, характерни за "преклонената глава", за свои желани качества. Че ще дойде ден да се възхишава на мутри и тарикати.
237
0
 
26
 
! Отговори
Типичен коомунист преди 3 години
Този Радев има типичната визия и изказ на член на тази партия. Говори с клишета, употребява неправилни, езикови форми като "оценям" и "преценям", отпреде, отзаде... Несъмнено се харесва на електората на БСП, както и на хора с подобен нисък интелект.
236
1
 
19
 
! Отговори
Журналист преди 3 години
Тази вечер са забелязали гол мъж да тича на Орлов мост и да крещи : "Аз съм Бойко Борисов , аз съм Борисов ! " Очевидци са потвърдили , че това бил Фигуранта. Не е чудно, психическото състояние на Фигуранта заплашва държавата !!!
235
2
 
2
 
! Отговори
КЛ преди 3 години
Константин Иречек:"Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо."Аман от еднокнижници и неграмотници във властта.
234
3
 
1
 
! Отговори
КЛ преди 3 години
Константин Иречек:За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което имат тук хората - да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.