Владимир Чуков: Атентаторът в Ница е бил платен!

Според арабиста няма как да няма нови атентати
28

Франция повиши нивото на терористична заплаха за страната до най-висока степенq след като задържа 21-годишен тунизиец за атаката в Ница.

"От Лампедуза, с нелегална лодка, той минава през Сицилия и къде отива – отива в Бари...  Неговата снимка, с която разполагаме, е всъщност от Италианския червен кръст в Бари“, коментира за предаването "Брюксел 1" арабистът Владимир Чуков.

"След карантината той е пуснат да си ходи. Властите са му казали: “Отивай си“. Само че той не си отива. Взима влака от Бари и от гарата в Ница директно отива в катедралата“, посочи Владимир Чуков и допълни, че има огромен скандал по този повод в Италия.

Матео Салвини е поискал оставката на министъра на вътрешните работи, тъй като не е много ясно, какви са били действията на полицията в Бари.

"Това е просто проспиване", коментира Чуков. Мен лично ме впечатли фактът, че този човек е бил на френска територия около 2-3 часа. Предния ден той е контактувал с 47- годишен човек, който очевидно му е дал някакви указания. Той не е познавал града, въобще не е знаел къде е катедралата. Явно това е човекът, който му е казал: там отиваш, това ще правиш. Ще припомня. През 2016 г. имаме сходен сценарий - човек, който сгази 89 човека. Пак тунизиец. Атаката на този тунизиец от 2016 е платена. Мисля, че историята сега е същата, атентаторът пак е платен. Може би външният източник е друг.  Дали ще има нови такива атентати? Няма как да няма“, категоричен е в прогнозите си арабистът Владимир Чуков.

Цялото интервю гледайте в предаването "Брюксел 1" на 31 октомври, от 17.30 часа, по Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
1
 
! Отговори
До 15 преди 3 години
Само не разбрах...защо трябва да умирате въобще? Никой не ви потиска религията. Напротив. Вие искате да подчините всички останали. В будизма и в християнството - няма и никога няма да има джихад срещу неверници. Защото Бог е един за всички. Всички знаят това. С изключение на вас.
17
4
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААЕвропа няма работа в Нагорно Карабах.
16
1
 
6
 
! Отговори
Факт преди 3 години
До АмериканСпонсорът на миграцията и тероризма се знае много добре-Джордж Сорос!Сега се готви да поеме властта в САЩ чрез храненика си Байдън и ако му се получи-ду**** да ни е яко-ще има нова мигранска вълна и серии атентати!Защото основната цел на Сорос е да смачка и подчини бяла Европа!
15
1
 
0
 
! Отговори
оф ... преди 3 години
Този всезнайко вместо да млъкне и да кротне, постоянно обикаля медии и ръси бисери.Той се опитва да дрънка бисери по отношение на всички страни, било от Близкия или Далечния Изток.
14
0
 
5
 
! Отговори
Американ преди 3 години
Сега остава да кажат кой е спонсорът на "нелегалната лодка" и да му подгонят фондациите, ама едва ли..
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бря..тоя много знае,тия извънзени бежанци,са навсякъде в ЕС ,нужно е на даде приемат,хранят и пачки да им дават а да се трепят ,гадинките
12
1
 
6
 
! Отговори
Едва ли лично! преди 3 години
До Путин му е платил"Гузен негонен бяга!"Стара българска поговорка
11
2
 
11
 
! Отговори
Путин му е платил преди 3 години
нали така нищожество юдо-масонскоа "бежанците" и пр. майммуно-човеци, дето корабчетата на Сорос превозват по 35 000 на месец от 2016 до сегатова са благи кротки хора, нали така твар юдо-масонска глобалистка
10
0
 
7
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
Сега като умре, ще му дадат 72 годишна девственица хахахахаха
9
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Французите са пуснали нещо ядрено под водата край бреговете на Турция и са направили земетресение и цунами.
8
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво са казали французите след земетресението и цунамито в Турция: Исус е велик!
7
8
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Платен от Божков вероятно? И е викал Мутри вън?
6
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Плащането е от Кремъл, ще се убедите скоро.
5
6
 
14
 
! Отговори
дфхд преди 3 години
Oт много умуване нищо не става ,просто трябва да се заличат някои държави от лицето на земята и ще се оправи всичко !
4
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много е просто между християни и мюсюлмани трябва да има социална дистанция от 500 километра и всико ще се оправи. Това не значи, че не можем да търгуваме.
3
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този много ги разбира нещата след като нещо се случи и той знае, че се е случило. От ЦРУго търсят да го назначат на работа при тях да им казва кой е платен кой не е платен.
2
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нашите ченгета това си знаят.Нали плащаха така на Агджа.
1
10
 
12
 
! Отговори
Цецо Мен преди 3 години
Така и не разбрах кое е доказателството, че е платен?Ако е така значи трябва да знае от френски или италиански източници. Те до сега не са давали такова инфо.