Въпрос за вота: Докъде може да стигне ръстът на Слави Трифонов?

Политолог: Все още може да има и предсрочни избори
Обновена: 3 ное 2020 14:13 | 3 ное 2020 10:10, Веселина Йорданова
320

Всичко може да се случи, все още може да има и предсрочни избори. Това коментира политологът и изпълнителен директор на "Галъп" Първан Симеонов в студиото на "България сутрин".

Според него обаче е все по-вероятно да има редовни избори. Симеонов коментира, че най-логично изглежда от "Отровното трио" да правят нещо с Мая Манолова в политиката.

По думите му идват избори и всички играчи на политическата карта се преориентират в предизборен режим, което е нормално и не трябва да ни учудва.

"Имаше моменти, в които хората бяха на различни кръстовища - всеки си имаше различна барикада. Но врагът беше общ. Генералната репетиция беше миналата година на местните избори в София. Въпреки че оставка няма, много трудно ми се вижда Борисов да бъде припознат като основен управленец в страната в следващите години. Това е един от успехите на протеста. ДПС също успяха да ударят управленския модел. Те по някакъв начин успяха да изтласкат статуквото", коментира политологът пред Bulgaria ON AIR.

Симеонов изрази мнение, че традиционно българското общество е срещу управлението си. Либералната общност подхождала с известно политическо високомерие към всички останали. Мая Манолова пък успяла да намери своето място на площада едва в последната фаза на протестите.

"Най-важното за мен е докъде може да стигне ръстът на Слави Трифонов. Другото голямо нещо е президентът Радев. Всеки авторитет в обществото се оказва в някакъв момент застрашен. Президентът като че ли остана единственият авторитет, който остана на плюс. Хората, които не обичат тая власт, ще продължат да не я обичат. Аритметиката ще остане същата в крайна сметка", допълни той.

Изпълнителният директор на "Галъп" прогнозира, че вероятно от ГЕРБ ще продължат да раздават пари до края на управлението си. Коронакризата щяла да намали някои от различията в обществото. Автентичният лидер на протеста в най-силната му фаза бил Христо Иванов, а не Отровното трио.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
210
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като викингът без крака от едноименния филм, неговите чалга орди ще го возят в количка и ще му дават да коли и беси.
209
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който не иска Слави не е модерен. Сега така било модерно - артисти да стават политици, младите да управляват старите, неопитните да са началници на опитните, всичко опако било на мода сега.
208
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е тайна. Някой виждал ли го е да върви или прав?Вече е станал джудже медийно и физическо джудже и само пълзи пред герб и бойко.
207
0
 
6
 
! Отговори
БАСИПРОСТИЯ преди 3 години
До джавиИди в Сомалия- там няма толкова правила, можело да се спира даже с четирите гуми на тротоара. Селянията ще намалее и ще си останем само тези, на които не им тежи да си свалят гумата от тротоара.
206
3
 
21
 
! Отговори
психиатър преди 3 години
Големите и крещящи татуировки, които Слави Трифонов показва по себе си, за мен са психопатско творение.
205
4
 
6
 
! Отговори
до анонимен преди 3 години
Цирка става пълен. След ТВ-водещ какъв ще дойде ? Кечиста Камачо ??------------------Аз, бе!Трактористъ Винету от Вигвама "Куция кон"!
204
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спрете да лъжете за тоя *** гласуват само шепа хора.
203
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цирка става пълен. След ТВ-водещ какъв ще дойде ? Кечиста Камачо ??
202
1
 
17
 
! Отговори
до анонимен преди 3 години
"Слави бил последната надежда на тоя изстрадал народ". Малей изстрадал. От какво? Че иска само да яде и пие и да не работи.--------------Че, то това е мечтата на всичкото Хомосапиенс на наштъ Планета, бре, младежо!-))))
201
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докъдето стига простотията на българския народ. Горе долу до 80%.
200
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сори ама Слави е по-зле от Бойко. Нагъл, арогантен, турбо селляндур на стимуланти. Ако гласувате за него не се различавате от марионетките в "глей как се праи". Да не говорим за члеснтвото му в главната софийска масонска ложа. Слагате си демон в гащите. Според мен Бойко трябва да се махне, но изборът на нов трябва да е много добре обмислен. Да не сменяме лай**то с по-голямо лай**о.
199
0
 
14
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Гласувалите за този *** Слави ще помогнат да се преброят онези, които наричат ***.и. Нима нормален човек може да гласува за такъв ...?
198
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Слави бил последната надежда на тоя изстрадал народ". Малей изстрадал. От какво? Че иска само да яде и пие и да не работи. Иска да взема по 5 бона заплата ама ако може като помощи, защото не иска да работи. Иска. Иска. Иска. Просто българина е мега мързелив и всичките тюфлеци дето дефилираха по площада го доказаха:))))))))))))). Уви ГЕРБ пак ще спечели
197
0
 
5
 
! Отговори
до анонимен преди 3 години
Дългия ни дете ни коте!За никакъв *** не става!Позьор!Плаши!---------------Пък аз си мислех, че по-страшну от коалицията между БКП и ДПС - Няма!Мъ щом ти казваш...., оди гласувай за тях и ако вземат власта, след 2 - 3 години шъ си се превърнал в - Йога!Ъм, тъй де, кво си казва нашенеца винаги когато го "натаковат"? - "Всяко зло за добро", а навика ни да нъ таковат едни и същи бандюги вече съ превърна в национална традиция!
196
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гласуването за Слави ще даде точен отговор колко са безмозъчните чалгари в БГ.
195
10
 
3
 
! Отговори
джави преди 3 години
ето защо ще гласувам за Слави-тъмният балкански субект. Мислех,че Европейският съюз ще ми вдигне доходите и ще ми даде свобода. Вместо това получих санкции,глоби,рестрикции и да ми викат ***.Паркираш с едната гума на тротоара-санкция. Сега моят вот ще бъде наказателен точно срещу евро-правилата,които се оказаха направо фаш.стки
194
13
 
2
 
! Отговори
Вероника преди 3 години
Слави е последната надежда на този изстрадал народ!
193
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дългия ни дете ни коте!За никакъв *** не става!Позьор!Плаши!
192
1
 
6
 
! Отговори
До emigrant преди 3 години
Това, което са ти казали за Слави, беше пред очите на народа. Защитаваха Овергаз и Мултигруп, които го спонсорираха, а държавата тогава се мъчеше да измъкне газта от ръчичките им. И това минаваше като бранене на свободния пазар от комунистите.
191
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Откъде да знаем доколко може да му стигне ръстът - и без това му викат "дългия". Примерно 2.80 метра.