Борисов: Няма да затваряме държавата, напротив!

Премиерът е категоричен, че всички мерки се изпълняват
Обновена: 4 ное 2020 16:20 | 4 ное 2020 16:06, Веселина Йорданова
391
Борисов: Няма да затваряме държавата, напротив!
Снимка: Правителствена пресслужба

Държавата няма да бъде затваряна, напротив. Това заяви категорично премиерът Бойко Борисов, който се включи на живо във Facebook.

Борисов опроверга твърдения в "лъжливи сайтове".

Още по темата
В началото затваряхме държавата, защото не знаехме какво е и даде ефект, обясни той. Премиерът каза още, че сега се чувства сигурен като ръководител, защото знае какво се случва и кога е тежко.

"Знам, че здравите трябва да работят, заразените да се карантинират, болните веднага да се лекуват, затова усилихме болници, полицаи, всичко", посочи още Борисов.

По думите му това, което ни спасява, е грижата за себе си и за другите.

"По 500 оздравяват, те трябва да работят, държавата няма да спира, психиката на хората трябва да е стабилна", настоя той. Борисов каза още, че заболяването е "страшно и гадно, но преодолимо".

Премиерът увери и че имаме всичко необходимо и "гладен няма да оставя никой".

Февруари, март, април, ще изправя държавата, не се подвеждайте по лъжците, това целяха, настоя Борисов.

Всички мерки се изпълняват, пазете се, да не се заразим масово и така ще минем най-добре в Европа, още сме на 17 място, каза той.

Премиерът посочи, че разчита на лекарите, призова ги да помагат на всеки и каза, че се чувства добре и се надява скоро да е сред хората. Борисов е с коронавирус, и сам каза, че изолацията му продължава 12-ти ден.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


391
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
253
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ и особено много НАШИТЕ ДЕЧИЦА!!!!! АМИН, да дойди Господи ИИСУСЕ ХРИСТЕ!!!! България на ТЕБ се надява!!!
252
1
 
0
 
! Отговори
Гуфу преди 3 години
Ай прочетете малко и млъкнете ве *** противно. Ако някой от вас има идея за кво протестира па на. Ето малко официална статистика. Бългopия ĸдинcтвĸнo в AP щĸ имo дĸфицит пeд 3 нo cтe eт бpyтния вътpĸшĸн пpeдyaт (БHX) пpĸз 2020 г. cпepĸд ĸcĸннoтo иaeнeмичĸcao пpeгнeзo нo Aвpeaeмиcиятo зo гeдинoтo, eглocĸнo eт ĸвpeaeмиcopя пe иaeнeмиaoтo Xoeлe Джĸнтилeни.Дĸфицитът в тpи четвъpти от cтpаните члĸнaи щĸ бъдĸ 6% или пeвĸчĸ, o във Фpoнция, Италия, Бĸлгия, Иcпания и Ромуния 10%.
251
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоз ако се яви на психотест ще го приберат веднага.
250
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Довечера ще си смени мнението 10 пъти ,нали все гледа Европа да видим какво ще му кажат да прави,щот той само глупости може да измисли.
249
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Във Варна областния се изцепи че щели да приготвят 300легла за ковид в болниците ,те пролетта уж бяха готови същата бройка,пак куца на герп организацията,само че сега има 204 положителни на ден ,да видим пак смешните легла в спортна зала ще ги слагат ли.
248
0
 
0
 
! Отговори
рз преди 3 години
МИнистерството на истината в днес бг работи на пълна пара.. и на твоя гроб ще пикаят всички потърпевши дано те уволнят ""редакторче""
247
0
 
0
 
! Отговори
men преди 3 години
а на пенсионерите продължават да им се слагат безплатно имунизации за грип. след такава имунизация дядо ми миналата година точно преди "пандемията" изкара най тежкия грип който някога е карал. дали е случайност. същата работа и в италия и целия ЕС. програсма за масово ваксиниране на старци с ГРИП. да видим колко ще оцелеят. допълнително всички болници са затворени и има доста случаи на хора почнали от нелечение на други болести.
246
2
 
7
 
! Отговори
ДДД преди 3 години
Остра форма на шизофрения!Незабавно го вкарайте залечебние!
245
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече трети мой близък (не познат), бере душа и не само до болница не може да се добере, а и до келева информация от РЗИ. Всички здрави сме впрегнати да търсим връзки, контакти и звъним да се молим за каквото и да е къде ли не. Хора с доходи на тавана, плащащи огромни осигуровки, не са в сивия сектор и не са похарчили и стотинка до момента - здрави хора, профилактиращи се ежегодно на частно, с грижа към себе си и обществото. И в момента се молят някой да им вдигне телефона поне някъде, да даде проста информация. За достъп до болнично лечение дума не става - казано им е прав текст, че докато не
244
1
 
10
 
! Отговори
аз преди 3 години
ТИ пикаят на гроба всички засегнати от пандемията... нямало да затваря.. ясно е че колкото повече умрат ..предимон възрастни ще му е по добре.. няма да има пенсии да давасамо че ако тиквата или комунистическата лидерка се разболее влиза с нисък старт в болница.. не чака 19 часа за линейка, да дойдат да ти кажат ми няма какво да направим, чакаме го да умре
243
1
 
7
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Сега разбрахте ли кой лансира и подкрепя неграмотното инфекционистче, А ? Затова и Мутафчийски изчезна. А като няма да има никакви мерки,защо са тези помощи и отстъпки за хотелиери и ресторантьори? А ,тикво ?
242
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Толкова неадекватен,самовлюбен и некомпетентен човек никога не ни е управлявал.
241
2
 
11
 
! Отговори
бацо преди 3 години
Престъпник!
240
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"имаме всичко необходимо и "гладен няма да оставя никой".Не лъжи!! Виж колко клошари ходят по улиците. И виж дори и сред работещите колко хора живеят в недоимък
239
1
 
14
 
! Отговори
РЗИ преди 3 години
За вас има правителствена. За раята няма нужда вече от тестове. Трябват мобилни крематориуми. Бъдете живи здрави. И щастливи. Мре се по план.
238
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко *** II
237
6
 
9
 
! Отговори
Хммм преди 3 години
Кога Ви говореха,че ще стане страшно хейтвахте всички ***,че това е измислен вирус,а сега що нямало мерки,що нямало ограничения.Абе,хора Вие само спамите и мърморите,оставете компетентните органи и държавни служители да се грижат за Вас.Март месец има избори,ще си изберете пак некои,за които да мърморите,но не си мислете,че Сте медици,управленци,осъзнати.Вие само искате и грухтите като на баба прасето.
236
5
 
8
 
! Отговори
Бай Пешо преди 3 години
Тиквата е почнал да гори масло!
235
6
 
26
 
! Отговори
Вики преди 3 години
Какво да я затваряте, бе! Вие я съсипахте!
234
1
 
14
 
! Отговори
Шаши преди 3 години
Баце, здрасти начи. Какво правим с автобус 72? Мини да се повозиш с мен. Няма маски, няма нищооо, нищо. Сега разбрах, защо има апартейд. И почвам да го разбирам това разделение. Щом не се съобразяваш с другите и не носиш маска - значи трябва да си в отделен автобус. Ама то било много ясно бре.