Борисов: Няма да затваряме държавата, напротив!

Премиерът е категоричен, че всички мерки се изпълняват
Обновена: 4 ное 2020 16:20 | 4 ное 2020 16:06, Веселина Йорданова
391
Борисов: Няма да затваряме държавата, напротив!
Снимка: Правителствена пресслужба

Държавата няма да бъде затваряна, напротив. Това заяви категорично премиерът Бойко Борисов, който се включи на живо във Facebook.

Борисов опроверга твърдения в "лъжливи сайтове".

Още по темата
В началото затваряхме държавата, защото не знаехме какво е и даде ефект, обясни той. Премиерът каза още, че сега се чувства сигурен като ръководител, защото знае какво се случва и кога е тежко.

"Знам, че здравите трябва да работят, заразените да се карантинират, болните веднага да се лекуват, затова усилихме болници, полицаи, всичко", посочи още Борисов.

По думите му това, което ни спасява, е грижата за себе си и за другите.

"По 500 оздравяват, те трябва да работят, държавата няма да спира, психиката на хората трябва да е стабилна", настоя той. Борисов каза още, че заболяването е "страшно и гадно, но преодолимо".

Премиерът увери и че имаме всичко необходимо и "гладен няма да оставя никой".

Февруари, март, април, ще изправя държавата, не се подвеждайте по лъжците, това целяха, настоя Борисов.

Всички мерки се изпълняват, пазете се, да не се заразим масово и така ще минем най-добре в Европа, още сме на 17 място, каза той.

Премиерът посочи, че разчита на лекарите, призова ги да помагат на всеки и каза, че се чувства добре и се надява скоро да е сред хората. Борисов е с коронавирус, и сам каза, че изолацията му продължава 12-ти ден.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


391
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
193
0
 
6
 
! Отговори
Хммм преди 3 години
...затова усилихме болници, полицаи, всичко"Какво е искал да каже авторът?
192
1
 
8
 
! Отговори
Мангърян преди 3 години
казах ли ви, че с чайчета всичко се оправя?Айде без маски - лъжат ви.Ако нещо стане - приемам само надомно - агънца, медец, парички...Мутафа да ви лекува.
191
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен220Къ шъ мръ бееее ! Нема такоф вирус. Мангъро така рече. И сума ти умни куту мене ора викат така. И не носиме маски оти сме убави и си не криъме убуста!
190
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не само ще затворим цялата страна ами и съвсем скоро ще те тричаме крадец-нарцистичен!
189
2
 
15
 
! Отговори
Марвин преди 3 години
Явно тоя е много сигурен, че ще остане на власт, щом говори, че април щял да изправя държавата, което не е добре. Стига толкова комунизъм, прикрит като демокрация! Време е за истинска такава!
188
3
 
14
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
"Февруари, март, април, ще изправя държавата"..?!?!?!?!ТОЙ ЛИЧНО бил щял "да я изправи"?!?!..ТОЙ ЛИЧНО!!И къде ще я ИЗПРАВИ?..-ДО СТЕНАТА?!..пропуснал е да продължи:-.."...след като Ноември,Декември и Януари я закопая окончателно".....това същество е тежко болно,осъзнайте го!..То страда от БОЛЕЗНЕН НАРЦИСИЗЪМ ,комбинирансмалоумие,наглост и арогантност...Съчетани със страх,безидейност и СЛУГИНСКИ МАНТАЛИТЕТ.....Боже,България ОПАЗИ!!
187
0
 
12
 
! Отговори
Напротив преди 3 години
Ще я отворим за всички заразени от цял свят, да не ви бавим много.
186
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обаче как се подсмихва и мига с очи когато говори "истината", социопат на десетелетието :))
185
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аха,Борисов е решил да съкрати разходите за пенсии,ясно!!!Сухите съчки в действие
184
1
 
3
 
! Отговори
Искам и имунитет преди 3 години
По-рано в четвъртък вечерта Борисов имаше друго включване от дома си, в което настоява за решение на ниво ЕС, което дава имунитет от прокурорско разследване при покупката на ваксини за коронавирус. Той направи Фейсбук обръщение към българите преди заседанието на Европейския съвет.Борисов посочва, че има "много лош опит" с някогашния министър на здравеопазването Петър Москов. По негово време у нас бяха внесени ваксини от Турция, но след това Москов бе обвинен от прокуратурата и все още е подсъдим.Още ни развеждат по съдилищатаhttps://facebook/100006542380422/videos/292072388815566
183
3
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Няма да затваряме, да изпукат пенсионерите, за да облекчат НОИ! Щото пари няма!Лошото е, че пукат и млади хора! Каквото дойде! То пък, един живот в тази страна!
182
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТонкатаТонка, абе ти да не си Божков?
181
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледах клипчето и си казах - ей това е народен човек :)) Продължих да гледам, каза че без парламент държавата не функционирала, замислих се от колко време Бог не е стъпвал там, не можах да се сетя :)))
180
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Подаде ли оставка, влиза в следствения арест.
179
10
 
4
 
! Отговори
Изход преди 3 години
Изходът е само един - не може да има двама държавни ръководители ! Светът така е устроен ! Господ няма наоколо президенти,съветници и прочее глупци ! Затова, Конституцията е казала: Мин.председателят ръководи държавата и всички работят така, както той нареди ! Затова : Борисов, арестувай оня самозванец ,Фигуранта , за да има ред в държавата !!!
178
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ни храниш ти! Храним се сами: благодарение на уменията си, на талантите си, на усилията и работата си. Ние те храним! Ние сме тези, които опитваме да направим нещо умно, нещо красиво и нещо смислено в пълната ***, която създаде. Не сме ти набори край пътя , не си ни хвърлил 50 лева от джипа и не сме братовчед ти Ради.
177
7
 
6
 
! Отговори
САМО ПИТАМЕ ,БЕ... преди 3 години
КРУШОВИЦАТА ЖИВА ЛИ Е ОЩЕ...?!ЩО СИ МЪЛЧИТЕ ...??!ДА НЕ БИ ДА Е УМРЕЛА И ДА СИ ТРАЕТЕ , ДОКАТО Я БАЛСАМИРАТ И НАПУДРЯТ....ХА,ХА,ХАААААААА.....
176
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво Баце
175
14
 
6
 
! Отговори
БАЦЕ Е СУПЕЕЕР... преди 3 години
НАПРОЛЕТ С ПЕСЕН ---ЖИВОТА ЩЕ Е ЧУДЕСЕН С ГЕРБ!ДАВАЙ БАЦЕЕ.....С ТЕБЕ СМЕ!
174
4
 
9
 
! Отговори
123 преди 3 години
На Боко му дават 29 милиарда да ни унищожи. Убиване на малкия и среден бизнес и отровни вакаини за бързо измиране.

Спонсорирани публикации